Volg ons op

Financiering particulier

U heeft uw auto gevonden, dan heeft u ook de financieringspartner gevonden.

Het financieren van een auto of motor is de gewoonste zaak van de wereld. Maar net zoals u kiest voor een auto en motor die bij u past, geldt dat ook voor de financiering. Maatwerk dus. Met heldere voorwaarden en gunstige condities. Zodat de lusten van uw nieuwe auto of motor niet worden overschaduwd door de lasten.

De Classic financiering is een vaste lening op huurkoopbasis. U weet precies waar u aan toe bent. Het vaste maandbedrag (rente en aflossing) hangt mede af van de looptijd, een eventuele aanbetaling (bijvoorbeeld inruil van het huidige voertuig) en mogelijke slottermijn. Met een slottermijn bepaalt u zelf of u het voertuig gedeeltelijk of volledig afschrijft. De hoogte van de slottermijn is afhankelijk van de waarde van het voertuig aan het eind van het contract. Doordat u het voertuig gedurende de looptijd van het contract niet geheel aflost, worden de maandtermijnen lager.

De Continue financiering is een doorlopend krediet bedoeld om in te spelen op een flexibele kredietbehoefte. De start is een objectgebonden financiering met een vaste Decor_Algemeen_Visual_01_Handdrukaflossing per maand. Er kan te allen tijde boetevrij extra worden afgelost, met als voordeel dat het afgeloste deel van de lening ook weer kan worden opgenomen. Dat maakt deze kredietvorm zeer flexibel. De rente wordt berekend over het totaal opgenomen bedrag van de lening.
Voorbeeld Continu financiering:

De verkopers beantwoorden graag uw vragen of maken u indien gewenst, een voorstel op maat.
Contact opnemen, klik hier.