Volg ons op

Onze historie

01.11.1976 – Oprichting:
Hein Koenen waagt de sprong in de diepte. Hij maakt van zijn hobby zijn beroep en richt zijn familiebedrijf op. Zijn uitgangspunt is de persoonlijk benadering, huiselijke sfeer, kwaliteit en serviceverlening. Het bedrijf richt zich op onderhoud en schadeherstel en hiervoor wordt op de woonlocatie een werkplaats en schadeherstelbedrijf gebouwd. De klantenkring groeit gestaag en al snel komt de vraag van tevreden klanten naar gebruikte en nieuwe auto’s.

28.11.1986 – Eerste verhuizing en de officiële dealerschappen:
Het bedrijf is inmiddels uit de voegen gegroeid en gelijktijdig kondigen de automerken Chrysler, Jeep en Dodge zich aan op de Nederlandse markt. Dit resulteert in verhuizen naar een grotere locatie met showroom waarin het uitgangspunt van de oprichter gerealiseerd kan worden.

01.02.1995 – Tweede verhuizing en uitbreiding:
Het waarmaken van de uitgangspunten van de oprichter, persoonlijk benadering, huiselijke sfeer, kwaliteit en serviceverlening heeft er toe geleid dat het bedrijf wederom compleet uit de locatie is gegroeid. Het is tijd om door te grijpen om verdere expansie mogelijk te maken. Alle bedrijfsactiviteiten worden verhuisd naar de huidige locatie op industrie terrein “De Berk”in Echt.

Actueel:Personeel_Hein&AndyKoenen_Visual_01
De vlag is inmiddels van vader Hein Koenen op zoon Andy Koenen overgedragen en zijn wij nog steeds officieel dealer van o.a. het merk Jeep. Wij verzorgen voor u de gehele service: de levering van nieuwe en gebruikte Chrysler’s, Jeep’s, Dodge’s, SsangYong’s, Subaru’s, Lancia’s, Cadillac’s, Chevrolet’s, Corvette’s, Hummer’s en GMC’s, het onderhoud, schadeherstel, originele onderdelen, accessoires en uiteraard de garantie afhandeling.

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat het nakomen van de uitgangspunten van de oprichter er toe heeft geleid dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot een begrip in Nederland, Belgie en Duitsland.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf en laten wij u kennis maken met onze vakbekwame medewerkers en de producten van Chrysler, Jeep, Dodge, Cadillac,Corvette, Chevrolet US, Hummr, GMC, Lancia, SsangYong en Subaru.

Familie Koenen en personeel.