Volg ons op

DODGE RAM 1500 BLACK EDITION

Ontmoet Dodge Ram 1500, het snelst groeiende Pick-up merk waar iedereen over spreekt!

Dodge_Opening_Visual_07b
Dat heeft zijn redenen,
de Dodge Ram 1500 BLACK EDITION is gewoon INDRUKWEKKEND.

 

 

Decoratie_BTW

 

 

 

 

Dodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_01_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDe Dodge Ram 1500 is de Pick-up icoon die nog steeds door zijn styling herkenbaar is als
DE LEGENDARISCHE PICK-UP.

De rijders herkennen zich echter ook graag zelf in hun auto en wij laten deze dromen uitkomen. De auto zal naar wens van de klant opgebouwd worden – CUSTOM MADE.

In een uitgebreid persoonlijk gesprek worden de wensen van de klant geïnventariseerd en de kleuren, materialen en uitvoering besproken. Vervolgens gaan wij aan de slag en maken het ontwerp en de voorlopige offerte. De klant zal vervolgens worden uitgenodigd om het resultaat en eventuele wijzigingen uitvoering te bespreken. Vervolgens ontvangt de klant de definitieve offerte.

Voor deze BLACK EDITION is als basisauto de Dodge Ram 1500 Laramie uitvoering, met automaat, in de zwarte kleur met zwart leer toegepast. Zie de onderstaande sfeerbeelden van deze Dodge RAM BLACK EDITION.

 

 

Dodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_02_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_03_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_04_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_05_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_06_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_07_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_08_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_09_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_10_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_11_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_12_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDodge_Ram_1500_Black_Edition_Visual_13_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voordelen van grijs kenteken rijden, klik hier.

Ram_Laramie_Visual_11_MultimediaHelder. Intuïtief.

Het UConnect®-systeem. De Dodge Ram Laramie Sport is verkrijgbaar met het Uconnect systeem met een 8,4 inch aanraakscherm dat op heldere en directe wijze alle informatie toont die voor het rijden en het comfort aan boord van het voeruig benodigd zijn. Via Bluetooth® kan u geluid en stemcommando’s streamen. Inclusief USB-poort, SD-kaartlezer en premium gps NAVIGATIE met 3D-kaarten op het Uconnect®-systeem.

ParkView® Back Up Camera. De nieuwe ParkView® Back Up Camera met ParkSense® Rear Park Assist System toont videobeelden van de achterzijde met dynamische afstandslijnen wanneer de auto zich in achteruit bevindt.

NIEUWE FUNCTIES: Elektrisch inklapbare spiegels, een elektrisch achter-schuifraam ( vergrendeld voor de Nederlandse markt) met ontdooi functie,. De centrale vergrendeling bevat nu ook het RamBox ® cargo management systeem en de achterklep. Verder zijn ook beschikbaar de automatische ruitenwissers met regensensor en SmartBeam ®. De Ram grille bars, met een meer gebeeldhouwde look, zijn gelijk gemaakt met de grille, en hebben een nieuwe Ram badge op hun kruising. De koplampen hebben een 30% betere helderheid. Deur en spatbord badges werden verplaatst. Het HEMI ® spatscherm badge is groter geworden, en afgewerkt in chroom met rode en zwarte accenten. De nieuwe HVAC controles hebben eenvoudige en verbeterde functies, de bestuurder kan zowel touchscreen of handmatige bediening toepassen. De nieuwe schakelaar heeft twee rijen, de bovenste rij voor functionele kenmerken (lucht-vering lift, stoppen / starten, stabiliteitscontrole, de onderste voor “comfort” controles (luchtvering lager, verwarmbaar stuurwiel , verwarmde zetels, en geventileerde stoelen). De Dodge Ram 1500 Laramie heeft LED-verlichting op de schakelaars en de achteruitkijkspiegel en Shapphire Blue ledverlichting in het interieur.

 

 

Ram_Laramie_Visual_06_MotorMOTOR EN VERBRUIK: De nieuwe Hemi 5.7 V8 motor heeft 5pk meer gekregen en is volgens de fabrikant 10% zuiniger geworden, om het verbruik verder te reduceren zijn ook de volgende zaken aangepakt: Er zijn lichtere onderdelen toegepast, de banden hebben een lagere rolweerstand, het elektrisch systeem is geoptimaliseerd, de airodynamica is zoveel mogelijk geoptimaliseerd zonder afbreuk aan de styling te doen, de motor en olie is sneller op temperatuur. Het trekgewicht is 3.500 kg.

 

 

Ram_Laramie_Visual_07_VersnellingbakVERSNELLINGBAK: De nieuwe Hemi 5.7 V8 motor is gekoppeld aan een nieuwe exclusieve ZF acht-traps automaat. De automaat kunt u bedienen door een elektronische comfortabele draaiknop in de dashbord-middenconsole. Sport modellen hebben een zwart rubberen draaiknop met verchroomde rand. De bedieningsknoppen voor het handmatig op en af schakelen zijn in het stuurwiel opgenomen. De acht versnellingbak maakt een stop-start systeem mogelijk. Om brandstof te sparen schakelt de motor automatisch uit wanneer de auto tot stilstand komt. De motor herstart onmiddellijk wanneer het gas pedaal wordt gebruikt. De functie kan, indien gewenst, worden uitgeschakeld.

 

Ram_Laramie_Visual_08_VeringVERING: De nieuw Dodge RAM 1500 heeft een optionele luchtvering die het rijden, de aerodynamica en belading optimaliseert. Bij toevoeging van lading stijgt de luchtdruk waardoor het voertuig weer de normale rijhoogte bereikt. Het systeem maakt gebruik van samengeperste lucht uit een voorraadtank en werkt via vier-hoek luchtveren die de zachte premium rit mogelijk maken. Om het in en uitstappen makkelijk te maken heeft de handzender een aparte knop die de gebruiker de mogelijkheid bied om om handmatige bodemvrijheid te verlagen.

De luchtvering kent vijf hoogte-instellingen die werken automatisch of via de console of sleutelhanger. De Normale comfort rijhoogte (vanaf de basis van de dorpel) is 22 cm. In de Aero stand past de vering zich automatisch aan en verlaagt de auto met 1,1 centimeter, waardoor er economischer gereden zal worden. In de off-road stand 1 verhoogd het systeem de bodem vrijheid met 2,54 cm. In de off-road stand 2 verhoogd het systeem de bodem vrijheid met 5,08 cm en in de park stand verlaagd het systeem de bodemvrijheid met 5,08 cm.

 

 

 

AERODYNAMICA: De Dodge RAM 1500 beschikt ondanks een brutaler en meer agressieve front-end is de aerodinamica met 6%verbeterd. De voorspoiler is naar beneden uitgebreid om een 0,6% verbetering in het brandstofverbruik te creëren. Er is een nieuw thermoplastisch materiaal toegepast om breuken te reduceren. De nieuwe wiel-aan-wiel buisvormige side-steps bewerkstelligen 0,5% brandstofefficiëntie t.o.v het vorige model door de soepeler langs de auto te laten passeren en vergemakkelijken daarbij ook nog het gemakkelijk in en uitstappen. De laadruimte is optioneel af te dekken met een deksel. Deze beschermt de lading en verlaagd het brandstofverbruik met 0,8%.

 

Ram_Laramie_Visual_09_GrillekleppenDe Ram 1500 is uitgerust met een actief grille shutter systeem. De lamellen achter de grille openen automatisch als er meer koelwind noodzakelijk is en sluiten automatisch als er geen extra koelwind benodigd is. Dit systeem zorgt ervoor dat er economisch met de brandstof wordt omgegaan en zorgt er verder ook voor dat de motor en olie eerder op temperatuur zijn. Bij auto’s op LPG zullen deze dus ook eerder op de goedkopere brandstof omschakelen.

 

 

 

Ram_Laramie_Visual_10_FrameCHASSIS EN FRAME: Het frame is opnieuw ontworpen met een grotere stijfheid om de stabiliteit en de handeling te verhogen. Tijdens het rijden is het lawaai en de trillingen tot 30% gereduceerd. Voor rails hebben 20% hogere opbrengst sterkte als gevolg van hoge sterkte staal. Het nieuwe frame ontwerp heeft een nieuwe aandrijflijn, luchtvering, en nieuwe body montage technologie.

ANDERE TECHNISCHE KENMERKEN: De Dodge Ram 1500 maakt gebruik van elektrische stuurbekrachtiging (EPS) – de hydraulische pomp is vervangen door een elektrische motor. EPS vermindert de complexiteit, de hydraulische pomp, slangen en koelapparaat zijn komen te vervallen. Daarnaast kan elk Ram 1500 2013 model worden gekalibreerd op stuurkracht om de precisie te optimaliseren.

De Dodge Ram 1500 heeft een nieuwe box vloer , aluminium bovenste en onderste draagarmen en een aluminium motorkap reduceren het gewicht verder. Verder heeft de auto een lagere rolweerstand om energie verspilling te minimaliseren. De nieuwe remmen hebben een verplaatste ABS pomp voor minder trillingen en heeft een kortere slag van het rempedaal. Een nieuwe hydraulische-boost verbetert het rempedaal gevoel en de prestaties tijdens noodstops.

Vier-wiel schijfremmen zijn standaard op alle Dodge Ram 1500 5.7 uitvoeringen.

 

Ram_Sport_Visual_12_VeiligheidVEILIGHEID: De Dodge Ram 1500 heeft standaard voor-en zij-gordijn (voor en achter) airbags, zitplaats-adapteerde kant bekken-thorax airbags, knie kussens, en gordelspanners.

Standaard heeft de auto ook stabiliteitscontrole, tractiecontrole, aanhangwagen-Sway Control, heeft Hill-Start Assist, en anti-lock remmen. Het rem-lock differentieel systeem (BLDS) maakt een correctie beweging als een of twee wielen tractie verliezen door het selectief toepassen van remmen op de draaiende wielen.Bij een meningsverschil tussen het gaspedaal en de rem zal het motorvermogen wegvallen. Het Enhanced Accident Response System (EARS) maakt het makkelijker voor hulpverleners om de inzittenden na een ongeval te bereiken. Na een ongeval brand de binnenverlichting en de alarmlichten, gaat de centrale portiervergrendeling open en slaat de motor af.

Remote start is optioneel, samen met ruitenwissers met regensensor en SmartBeam ® koplampen. Bi-halogeen projector koplampen LED’s voor een betere lichtspreiding, patroon consistentie en afstand zicht.

Geïntegreerde aanhangwagen rem controle kan de bestuurder automatisch of handmatig activeren voor betere remkracht bij gebruik van aanhanger met elektronische remmen.Trailer-Sway Control vermindert Trailer Sway als er zijwind is. Het systeem controleert de auto beweging ten opzichte van het gewenste spoor en regelt door afwisselende remdruk de langzame vertraging van het voertuig en verhoogt de druk op een voorwiel om de slingering van de aanhangwagen tegen te gaan.

 

Film transparant 2

 

 

 

 

DODGE – THE POWER BRAND.

 Ram_1500_Voorraad_Visual_01

Alle hier verstrekte informatie is onder voorbehoud van wijziging en / of afwijking.