Volg ons op

Jeep verzekering

Optimale zekerheid is zó geregeld ! 

U overweegt de aanschaf van een nieuwe auto of u heeft er wellicht net bij ons één gekocht? In dat geval feliciteren wij u graag met uw keuze en wensen wij u alvast heel veel plezierige en vooral veilige kilometers toe. 

Voor het geval u onverhoopt toch pech of schade rijdt, hebben wij speciaal voor u in samenwerking met Automotive Insurance de autoverzekering ontwikkeld. Een autoverzekering die een unieke dekking, een messcherpe premie en een perfecte schade-afwikkeling combineert. 

U kunt uw autoverzekering zelf samenstellen. Zo bepaalt u bijvoorbeeld altijd zelf de hoogte van uw dekking en de bijbehorende premie. Naast de standaard polis kunt u kiezen voor bijverzekering van: No-claimbeschermer, ongevallen inzittenden, pechhulp Europa, rechtsbijstand, schadeverzekering inzittenden. De risicodrager van onze autoverzekering is niemand minder dan Centraal Beheer Achmea, niet voor niets de grootste autoverzekeraar van Nederland! 

Button_VerzekeringKortom: Bij Centraal Beheer Achmea betaalt u nooit voor iets wat u niet denkt nodig te hebben. In de meeste gevallen is geen alarmsysteem verplicht en indien u minder dan 12000 km per jaar rijdt, is er ook nog een extra korting op de premie van toepassing. Verzeker de aanschafwaarde vergoeding gedurende 3 jaar! Overtuig uzelf en bereken binnen 1 minuut uw persoonlijke premie! 

De verkopers beantwoorden graag uw vragen of maken u indien gewenst, een voorstel op maat. Contact opnemen, klik hier.