Volg ons op

Jeep lak bescherming

Allround lakbehandeling – Paint Protection zorgt dat uw voertuig voor altijd nieuw blijft. 

Wij voorzien uw auto van PPS lakbescherming waardoor de lak in uitstekende staat blijft. Tevens is de auto gemakkelijk schoon te houden, aangezien vuil niet meer aan de lak kan hechten. 

PPS, Polarized Protection System, is de enige gepatenteerde lakbescherming ter wereld dat een permanente beschermlaag aanbrengt op de originele lakafwerking. Deze technologie voorziet oppervlakken van een PTFE beschermlaag welke nauwelijks een reactie aangaat met andere stoffen, zodat de lakafwerking van het voertuig versterkt, vuil zich nauwelijks hecht en het oppervlak erg glad aanvoelt. De gebruikte electroforese techniek baseert zich op het principe dat tegengestelde polen elkaar aantrekken. De voorbehandeling opent en reinigt de poriën van de lak en laat positief geladen (kation) oppervlakteactieve deeltjes achter. Na de voorbehandeling wordt de lak behandeld met een waterhoudende oplossing van negatief geladen (anion) PTFEdeeltjes. Daar de positief geladen poriën de negatief geladen PTFE) deeltjes sterk aantrekken garandeert een behandeling met PPS Technologie u een duurzame oplossing. 

Decoratie_PPS_lakbehandelingBescherming:
De PPS behandeling zal uw lakwerk beschermen tegen UV straling, zure regen, uitlaatgassen, zonnehitte, vogeluitwerpselen (kortstondig – altijd z.s.m. verwijderen), luchtvervuiling, insecten, kalk en brandstof. 

Poetsen:
De PPS beschermlaag voelt glad aan en versterkt de lakafwerking. omdat vuil zich nauwelijks meer hecht bespaart men aanzienlijk veel tijd en geld op het schoonmaken van de auto. Maak gebruik van een PH-neutrale autoshampoo na een PPS behandeling, de auto is dan in slechts 10 tot 15 minuten volledig gereinigd. Omdat schadelijke autoshampoos niet meer nodig zijn, bespaart men tevens op de milieuverontreiniging. 

Afspraak maken of prijsinformatie? klik hier.