Volg ons op

Jeep Renegade private lease

Jeep RENEGADE als particulier leasen is mogelijk:

Klik hier om terug naar de Renegade pagina te gaan.

PRIVATE LEASE: PUUR AVONTUUR BINNEN HANDBEREIK
Met Private Lease blijft avontuur wat het moet zijn: avontuur. U leaset namelijk voor een zeer aantrekkelijk all-in bedrag uw Jeep Renegade en hoeft u verder geen zorgen te maken over zaken als onderhoud, reparaties, mobiliteitshulp, belastingen en verzekeringen. U kunt u dus volledig focussen op avontuur, want verder is bijna alles geregeld in deze bijzonder complete private lease regeling, met uitzondering van uw brandstofkosten en boetes: 

• Géén aanbetalingJeep_Diensten_Visual_02_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt
• Inclusief afleveringskosten
• Inclusief reparatie en onderhoud
• Inclusief banden
• Inclusief wegenbelasting
• Inclusief verzekering
• Inclusief internationale mobiliteitshulp
• Contante uitbetaling van uw inruilauto

PRIVATE LEASE WAS NOG NOOIT ZO COMPLEET ZONDER AANBETALING VANAF: € 499,- PER MAAND* INCL. BTW OP DE JEEP RENEGADE 1.4 MULTIAIR LONGITUDE FWD H6.

* Dit particulier aanbod is op basis van full operational lease, exclusief vervangend vervoer en brandstof. Vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een leasetermijn van 36 maanden en 12.000 km per jaar. Tarieven zijn afgerond op hele euro’s. Mochten de tarieven voor assurantiebelasting en BTW wijzigen, dan zal dit een effect hebben op de gecommuniceerde prijzen. Prijswijzging onder voorbehoud.

Meer tarieven:

Jeep_Diensten_Visual_01_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt

Prijswijzging onder voorbehoud. Hebt u interesse in Private Lease? Neem dan contact met ons op.

Private Lease is gebaseerd op Full Operational Lease. Dit is een vorm van huren waarbij u een contract afsluit tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. U maakt gebruik van de auto maar Jeep Financial Solutions behoudt het eigendom. Dit betekent dat u géén aanbetaling doet en de volgende zaken in de leaseprijs zijn verwerkt: afleveringskosten, afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, ruitschade, internationale mobiliteitshulp en BTW. Overige aspecten zoals brandstof en boetes zijn niet verwerkt in de leaseprijs. 

WAT HOUDT JEEP PRIVATE LEASE IN?
Private Lease is gebaseerd op Full Operational Lease. Dit is een vorm van huren waarbij u een contract afsluit tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. U maakt gebruik van de auto maar Jeep Financial Solutions behoudt het eigendom. Dit betekent dat u géén aanbetaling doet en de volgende zaken in de leaseprijs zijn verwerkt: afleveringskosten, afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, ruitschade, internationale mobiliteitshulp en BTW. Overige aspecten zoals brandstof en boetes zijn niet verwerkt in de leaseprijs.

 

VOOR WIE IS JEEP PRIVATE LEASE BESTEMD?
Als u behoefte heeft aan een totaaloplossing voor uw auto, dan ben u bij Jeep Private Lease aan het juiste adres! Jeep Private Lease is exclusief aan te vragen door particulieren. U betaalt daarom geen bijtelling.

 

KAN IK EEN AANBETALING DOEN?
Uiteraard is het mogelijk om een aanbetaling te doen. De aanbetaling wordt dan in mindering gebracht op uw maandelijks leasebedrag. Er zit echter wel een limiet op wat u maximaal mag aanbetalen. Vraag ons naar de exacte voorwaarden. 

HOE VERLOOPT HET AANVRAAGPROCES?
Jeep Financial Solutions beoordeelt uw financiële situatie aan de hand van uw inkomsten en lasten. Tevens wordt er een BKR-toetsing verricht om uw betalingsmoraliteit in beeld te krijgen. Indien nodig kan Jeep Financial Solutions u verzoeken om aanvullende informatie. Ten slotte krijgt u via ons te horen of uw leaseaanvraag is goedgekeurd of is afgewezen. 

WAT TE DOEN BIJ SCHADE?
Bij schade neemt u contact met ons of met Jeep Financial Solutions op. Per schadegeval zal, indien de schade door u is veroorzaakt, het eigen risico (van € 200,-) in rekening worden gebracht. 

WAAR KAN IK TERECHT VOOR ONDERHOUD, REPARATIE EN BANDEN?
Wij zijn altijd het enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en bandenvervanging van de auto. Dit geldt eveneens voor schadeherstel aan de auto. U heeft de garantie dat de auto in professionele handen is en dat gebruik wordt gemaakt van originele Jeep-onderdelen. 

WAT TE DOEN BIJ PECH?
Onverwachte problemen tijdens uw autorit? Dan kunt u onze mobiliteitshulp raadplegen. Deze uitgebreide hulpverlening bij pech zorgt ervoor dat u 24 uur per dag kunt rekenen op hulpverlening in binnen- en buitenland. 

IK HEB MEER KILOMETERS GEREDEN DAN VOORAF IS AFGESPROKEN. WAT NU?
Indien de afwijking minder dan 10% is, zullen deze extra kilometers verrekend worden volgens de meer-minder kilometerprijzen. Is de afwijking groter dan 10%, dan vindt er een herberekening plaats door Jeep Financial Solutions wat gevolgen zal hebben voor uw leaseprijs. Het is daarom aanbevolen om de jaarlijkse kilometrage vooraf reëel in te schatten. 

KAN IK DE AUTO LENEN AAN FAMILIE/VRIENDEN?
U kunt het voertuig niet zonder toestemming van Jeep Financial Solutions verhuren of anderszins aan derden, zonder uw aanwezigheid, in gebruik geven. Uitzondering hierop zijn uw gezinsleden. Vanzelfsprekend dienen uw gezinsleden in het bezit te zijn van een Nederlands of internationaal rijbewijs. 

KAN IK HET LEASECONTRACT VOORTIJDIG BEEINDIGEN?
U kunt op elk gewenst moment het voertuig vroegtijdig inleveren bij ons. U dient dit tenminste één maand van tevoren schriftelijk door te geven aan Jerep Financial Solutions. Jeep Financial Solutions zal een berekening maken voor de afkoopsom van het leasecontract. 

WAT GEBEURT ER AAN HET EINDE VAN HET LEASECONTRACT?
Wanneer het einde van het leasecontract in zicht is, wordt u tijdig geïnformeerd over het (eventueel) aangaan van een nieuw Jeep Private Lease-contract. U heeft de mogelijkheid om het huidige leasecontract voort te zetten of de auto in te leveren bij de dealer. U kunt natuurlijk ook de auto kopen. In dit geval zal Jeep Financial Solutions een overnameprijs vaststellen. 

Dit aanbod is geldig tot en met 31-12-2014. Prijswijzging onder voorbehoud. Vraag onze vekopers naar de vervolg mogelijkheden.

Personeel_Andy&Jos_Combinatie

 Klik hier om terug naar de Renegade pagina te gaan.