Volg ons op

Jeep service

Bij auto rijden komt meer kijken dan alleen rijden. 

ONDERHOUD EN SERVICE

Als Jeep relatie mag u het beste verwachten. Daarom is ons personeel door de fabrikant opgeleid en volgen zij regelmatig bijscholingscursussen. Bovendien werken de technici met door Jeep goedgekeurd gereedschap en gebruiken ze diagnose-apparatuur die speciaal voor Jeep is ontwikkeld. Tel hier de jarenlange ervaring van onze medewerkers bij op en u bent verzekerd van de best mogelijke service voor uw auto.

Laat uw mobiliteit onze zorg zijn en overleg met onze mederwerkers uw onderhouds en / of servicewensen: 

Decoratie_ServiceOnderhoud en service – klik hier 

Technisch advies – klik hier 

Schade herstel – klik hier 

Onderdelen en accessoires – klik hier

 

 

Om uw Jeep in topconditie te houden, adviseren wij om na elke 12.000 kilometer een onderhoudsbeurt te laten verrichten. Voor de meeste modellen hebben we landelijk vastgestelde onderhoudstarieven*. Dat betekent dat vooraf bekend is wat de kosten van het onderhoud zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U betaalt bij iedere Jeep dealer dus dezelfde prijs 

Fair Price System
Voor alle onderhoudswerkzaamheden gelden scherpe en heldere tarieven. Deze prijzen zijn landelijk vastgelegd in het Fair Price System. De prijzen zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon, BTW, milieukosten en klein materiaal. Blijkt extra werk noodzakelijk, dan krijgt u vooraf altijd eerst een prijsopgave.

Servicetips:
Bij voertuigen met 1.8, 2.0 en 2.4 liter benzinemotoren voorzien van LPG dienen de kleppen periodiek gesteld te worden. Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie.

Een aantal voertuigen is voorzien van een distributieriem. Deze dient periodiek vervangen te worden. Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie. Remvloeistof dient minimaal 1 keer per 2 jaar ververst te worden. Vervang uw interieurfilter (pollenfilter) tijdig om een goede werking te garanderen.