Volg ons op

SSANGYONG ACTYON SPORTS – COMFORT VAN EEN LUXE AUTOMOBIEL, VERPAKT IN EEN PICK-UP.

Klik hier voor de actuele SsangYong Actyon Sports prijslijst

De Nieuwe Actyon Sports.

Krachtig als een werkpaard, elegant als een volbloed. Nieuw_Actyon_Visual_01De meeste pick-ups zijn hooguit ruwe diamanten. Of je ze nu voor je werk of in je vrije tijd gebruikt, ze vergen altijd compromissen. De nieuwe Actyon Sports doet dat niet. Hij overstijgt de onverzadigbare werklust van een terreinbeest met laadbak en ontketent een ware revolutie.

Werkpaard, renpaard, paradepaard:
de nieuwe Actyon Sports is het allemaal.

 

 

Cecoratie_Belastingvoordeel

 

 

 

 

 

 

 

De SsangYong Actyon Sports is leverbaar als geel kenteken en als grijs kenteken.

Grijs Kenteken rijden ( voor ondernemers):

Als enige compacte SUV kan de Actyon ook geleverd worden met ‘grijs kenteken’. Voor ondernemers vormt hij op die manier een wel heel interessant aanbod.

De stijlvolle Actyon is ook in een zakelijk verantwoorde ‘grijs kenteken’-versie leverbaar. Die is voorzien van een tussenschot +/- 10 cm voor het achterraam, waardoor hij belastingtechnisch als bestelauto wordt beschouwd en vrijgesteld is van BPM.

Daarmee wordt het op zich al aantrekkelijke Actyon-aanbod nu wel heel interessant voor ondernemers. Aan de lange lijst van pluspunten – een modern, gestroomlijnd design, een ruim interieur, een dynamisch en comfortabel rijgedrag en de gebruiksvoordelen die eigen zijn aan een SUV – voegt de Actyon nu een bijzonder scherpe prijs toe voor zakelijke gebruikers. klik hier voor de voordelen van grijs kenteken. Klik hier voor de voordelen van grijs kenteken.

 

Beschikbare SsangYong Actyon Sports – 2.0 Xdi 4 cilinder 155 Pk diesel uitvoeringen:

  • Crystal ( Standaard uitrusting) 2WD, 6-handschakeling
  • Crystal ( Standaard uitrusting) 4WD, 6-handschakeling
  • Quart ( Standaard uitrusting plus) 4WD, 6-handschakeling
  • Quart ( Standaard uitrusting plus) 4WD, 6-automaat
  • Sapphire ( Standaard uitrusting meest luxe) 4WD, 6-handschakeling
  • Sapphire ( Standaard uitrusting meest luxe) 4WD, 6-automaat

 

Beschikbare SsangYong Actyon Sports kleuren: 

Nieuw_Actyon_Visual_14_GrandWhite Nieuw_Actyon_Visual_14_FineSilver Nieuw_Actyon_Visual_14_MarbleGray Nieuw_Actyon_Visual_14_SpaceBlack Nieuw_Actyon_Visual_14_IndianRed Nieuw_Actyon_Visual_14_CanyonBrown Nieuw_Actyon_Visual_14_FijanBlue

Beschikbare SsangYong Actyon Sports bekleding:Nieuw_Actyon_Visual_12
De Crystal en Quartz uitvoeringen zijn voorzien van zwart stof.

De Sapphire uitvoering is voorzien van luxe zwart leder.

 

 

Beschikbare SsangYong Actyon Sports wielen:Nieuw_Actyon_Visual_13
De Crystal uitvoering is voorzien van 16 inch stalen velgen.
De Quartz en Sapphire uitvoeringen zijn voorzien van 16 inch lichtmetalen wielen..

 

 

Grijs kenteken voor zakelijk gebruik.
De SsangYong Actyon Sports is ook als bedrijfsauto op grijs kenteken leverbaar. De auto zal dan worden omgebouwd conform de Nederlandse wetgeving en worden voorzien van een volledig tussenschot aan de B stijl. 

Een nieuwe look, een nieuwe referentie.
Nieuw_Action_Visual_05Met de nieuwe Actyon Sports staat u overal in de spotlights. De ranke vormgeving van de motorkap, het zeshoekige radiatorrooster en de chique zwarte koplampframes creëren een mix van dynamisme en raffinement.

Een nieuwe, krachtigere, door AVL Oosterijk ontwikkelde krachtbron, een dynamische styling en een lager brandstofverbruik: dat is wat deze opwindende pick-up van Ssangyong u te bieden heeft. Met de nieuwe Actyon Sports hebt u meer slagkracht, zowel professioneel als privé. De nieuwe Actyon Sports is zo praktisch, comfortabel en veelzijdig dat u nog meer kunt genieten van uw vrije tijd. Een garantie voor een betere levenskwaliteit. De nieuwe, door AVL Oosterijk ontwikkelde 2.0-XDi Active diesel met directe injectie ontwikkelt 155 pk en al 190 nm aan koppel bij de laagste toerentallen, wat een aanzienlijke troef is voor een pick-up. Hierdoor kan de nieuwe actyon sports in lage versnellingen snel uit de startblokken schieten

 

 

De opgefriste bestuurderspositie biedt veel extra’s.
Nieuw_Actyon_Visual_03De nieuwe boordcomputer in het instrumentenbord houdt niet alleen uw reisafstand bij, maar ook uw reistijd en brandstofverbruik. Het sturwiel is nu bekleed met natuurleder, terwijl de versnellingspook opvalt door zijn verfijnde koolstofaccenten. Alle bedieningselementen zijn naar de bestuurder gericht en de knoppen zijn volgens functie gegroepeerd om het de bestuurder gemakkelijker te maken. Het instrumentenbord heeft zes verlichtingsstanden voor een optimale zichtbaarheid, zowel overdag als ’s nachts, terwijl de meters in één oogopslag afleesbaar zijn dankzij energiezuinige led verlichting. Nieuw_Actyon_Visual_02

De middenconsole is nu zwart, met een verfijnde en moderne uitstraling. Bovendien werden de ventilatiemonden en het digitale klokje nieuw gedisined met het oog op een groter bedieningsgemak. De opgefriste bestuurderspositie biedt veel extra’s. De nieuwe boordcomputer in het instrumentenbord houdt niet alleen uw reisafstand bij, maar ook uw reistijd en brandstofverbruik. Het stuurwiel is nu bekleed met natuurleder, terwijl de versnellingspook opvalt door zijn verfijnde koolstofaccenten. 

6-trapsautomaat.
Nieuw_Action_Visual_06Deze versnellingsbak is optimaal afgestemd op de hoge motorprestaties. In de power-stand wordt het vermogen maximaal benut, terwijl de Winter-stand de bestuurder de mogelijkheid biedt om op sneeuw of ijs in tweede versnelling te vertrekken of achteruit te rijden zonder de wielen te laten doorslippen. Met de automaat van de nieuwe actyon sports kunt u ook sportief rijden. Door middel van schakelaars op de versnellingspookknop en het stuurwiel kan de bestuurder manueel op- of terugschakelen.

Nieuwe manuele 6-versnellingsbak.
De manuele overbrenging heeft nu zes versnellingen voorwaarts, wat niet alleen het rijgemak bevordert, maar ook het brandstofverbruik en de milieuvriendelijkheid. De co2-uitstoot werd beperkt en beantwoordt aan de strengere Euro 5-emissienormen.

 

Veiligheid en rijplezier gaan hand in hand.
Een echte pick-up wordt gekenmerkt door een zelfverzekerd en veilig rijgedrag op elk terrein en in alle omstandigheden. En de nieuwe Actyon Sports is daar een uitzonderlijk goed voorbeeld van.

Het elektronische veiligheidsprogramma omvat diverse actieveveiligheidssystemen Nieuw_Actyon_Visual_08 die informatie in verband met het voertuig controleren en doorsturen naar een centrale computerNieuw_Actyon_Visual_07. Als blijkt dat het voertuig in een gevaarlijke situatie dreigt te belanden, neemt het ESP onmiddellijk de controle over het motorvermogen en het remsysteem over om een ongeval te voorkomen. De actieve koprolbescherming (ARP) komt dan weer tussenbeide bij overdreven zijdelingse krachten, wanneer het voertuig te scherp instuurt of te snel rechtsomkeer maakt. Het remassistentiesysteem (BAS) is ontworpen om de remkracht te versterken wanneer de bestuurder wil remmen in een noodsituatie.

 

AWD systeem.
In normale omstandigheden leidt de actieve AWD-vierwielaandrijving het grootste deel van het vermogen naar de voorwielen (2WD). Als de weg er slecht aan toe is en de wielen beginnen door te slippen, dan zal de elektronische verdeler de optimale hoeveelheid koppel overdragen naar de achteras

Nieuw_Actyon_Visual_09

Button_Filmarchief_02

 

 

 

 

 

Een nieuwe soort PICK-UP die uw horizon zal verbreden: Classy Utility Vehicle Actyon Sports

Personeel_2016_Andy_Jos_Visual_03Specificatie is afhankelijk van de uitvoering, prijs en specificatie afwijkingen en wijzigingen onder voorbehoud.