Volg ons op

Klanten zeer tevreden I Koenen’s Autobedrijf krijgt 5 sterren

Koenen’s Autobedrijf levert steeds meer auto’s aan zeer tevreden Duitse klanten.

SsangYong_Nieuws_Visual_04bPotentiële kopers vinden de weg naar Koenen’s Autobedrijf via advisering door bestaande klanten en Autoscout24.DE. 

Autoscout24 inventariseert de mening van alle kopers over het bedrijf waar ze via hun de auto hebben aangekocht. Op de website kan de klant direct zijn mening over de leverancier weergeven. Dit doet hij door de mening en ervaring weer te geven m.b.t. de onderwerpen

  • Totale indruk
  • Bereikbaarheid
  • Betrouwbaarheid
  • Aanbieding presentatie en beschrijving en de aankoop beleving.

In de loop der jaren heeft Koenen’s Autobedrijf zich blijkbaar ook in Duitsland een goede naam opgebouwd. De klanten weten de geleverde kwaliteit te waarderen en beoordelen Koenen’s Autobedrijf gemiddeld met 4,9 van de vijf sterren waardering.

Autoscout24.DE heeft Koenen’s Autobedrijf dan ook, op basis van de excellente klantwaarderingen, het VIJF STERREN certificaat verstrekt. Uiteraard zijn wij blij met deze mooie waardering, dit geeft ons de drive om het nog beter te doen en u de onderbouwing om ook eens ons bedrijf te bezoeken.

Wij zouden u ook u graag zo tevreden maken en nodigen u hiervoor uit. Breng een bezoek aan onze showroom en leer ons persoonlijk kennen.

Tevredenheid van de Duitse klanten bekijken                           Tevredenheid van de Nederlandse kanten bekijken

Personeel_Andy&Jos_Combinatie