Volg ons op

Occasion’s

Wanneer u kiest voor aankoop van een occasion dan bieden wij u de volgende keuzes:

Button_OccasionAankoop tegen de zo meeneemprijs:
Bij dit aanbod is de verlaagde prijsstelling gebaseerd op afname van de auto zoals u de auto ziet. Wij zullen alleen zorgen, indien van toepassing, voor een geldig APK keuringsbewijs. Op de auto is dan ook geen garantie van toepassing en wij zullen ook geen onderhoud voor aflevering uitvoeren. Verder bestaat er ook niet de mogelijkheid om een auto in te ruilen. Wel zijn wij bereid om uw auto, in uw opdracht, aan de handel te verkopen.

Aankoop tegen de normale verkoopprijs:
Hierbij leveren wij de automobiel in topconditie af. Het onderhoud is conform de fabrieksvoorschriften door onze ervaren technici uitgevoerd, de auto is indien van toepassing voorzien van een geldige APK , grondig gereinigd en in de was gezet. Het gaat tenslotte om uw mobiliteit, tevredenheid en veiligheid. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om uw huidige auto bij ons in te ruilen.

Logo_NAPVerder verstrekken wij u de 6 maanden Bovag garantie op verborgen gebreken. (De voorwaarden zijn duidelijk, betrouwbaar en getoetst door o.a. ANWB en Consumentenbond. Bij een geschil bemiddelt de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie). Wij staan borg met onze goede naam en de Bovag occasion garantievoorwaarden:
Meer informatie over de Nationale Auto Pas, klik hier.