Volg ons op

Subaru XV ACTIE – Gratis automaat

SUBARU LEVERT DE XV NU MET GRATIS AUTOMAAT. 

De nieuwe Subaru XV is een uiterst capabele en comfortabele SUV met een veelzijdig karakter die u verder brengt dan ooit met zijn permanente Symmetrical All Wheel Drive en bijzonder gunstige brandstofverbruik. Of u nu op het punt staat uw boodschappen te gaan doen bij de winkel op de hoek of een avontuurlijke reis te beginnen, de Forester is een praktische en betrouwbare auto met oog voor het milieu. 

LINEARTRONIC + AWD MET ACTIEVE KOPPELVERDELING Techniek_CVT_Visual_01

De Subaru XV bereikt in combinatie met de Lineartronic continu variabele transmissie nieuwe niveaus van respons en rendement. Deze unieke transmissie zorgt voor een enorme verbetering van de brandstofefficiëntie, omdat die de motor in het optimale toerenbereik houdt en geen aandrijfkracht verliest welke tijdens handmatig schakelen vaak verloren gaat. Ook de compacte, lichtgewicht bouwwijze draagt bij aan de snelle reacties en de bijzondere prestaties. De uitvoeringen met een benzine motor voorzien in nog meer beheersing dankzij de extra sportieve handschakelmodus en de schakelpaddles aan het stuurwiel. Hiermee komt de motor sneller op toeren en levert deze meer aandrijfvermogen. Verder past de auto zich aan bij veranderingen in de rijomstandigheden, namelijk door in real-time het geleverde motorkoppel te verdelen over de voor en achterwielen. 

Button_NaarmodelpaginaBij aankoop van een benzine-uitvoering van de XV kunt kiezen voor een gratis automaat t.w.v. € 2.000,-. Daarmee zijn deze modellen nog comfortabeler, hebben een lager brandstofverbruik.

 

Personeel_Andy&Jos_Combinatie