Volg ons op

SUBARU OUTBACK – Houd de veiligheid in het oog.

Subaru dealer Koenen’s Autobedrijf Echt / Limburg informeert u graag m.b.t. het model OUTBACK.

DE NIEUWE SUBARU OUTBACK:

Klik hier voor de actuele Subaru Outback prijslijst

Subaru_Outback_2015_Visual_01_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtHij is klaar voor het volgende avontuur. 

Om nieuwe bestemmingen te ontdekken, vol vertrouwen door zijn verbazingwekkende flexibiliteit, robuustheid en doordachte veiligheid.

Zijn styling met zijn sportieve koplampen en opvallende grille, is zo mogelijk nog stoerder.

En elke Subaru Outback beschikt over Symmetrical All Wheel Drive, de SUBARU BOXERMOTOR en Eyesight*, die voor een uitzonderlijke balans en veiligheid zorgen zodat er een stevige band wordt gesmeed tussen bestuurder en auto.

Logo_Subaru-Dwars_Compleet

 

 

 

DE SUBARU OUTBACK
opent de hele wereld voor u,
omdat hij is gebouwd met techniek
waarop u in ale omstandigheden kunt vertrouwen.Decoratie_Belastingvoordeel

 

 

SUBARU BOXERMOTOREN
Subaru_Outback_2015_Visual_08_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDe Outback biedt een zelfverzekerde en unieke rijkarakteristiek, dus zult u niet verbaasd zijn een unieke krachtbron aan te treffen. 

Door de horizontale configuratie van de SUBARU BOXERMOTOR staan de zuigers 180 graden uit elkaar, een bouwwijze die lager en vlakker is dan bij andere motoren het geval is. Hierdoor heeft de motor en dus de auto als geheel een lager zwaartepunt en is hij beter in balans. Ook resulteert de tegengestelde beweging van de zuigers in minder trillingen.

Beschikbare Outback motoren en versnellingbakken:

2.0-LITER DOHC SUBARU BOXER TURBODIESELMOTOR  met CVT automaat ( lineartronic). MAX. VERMOGEN: 110 kW (150 pk) / 3600 tpm, MAX. KOPPEL: 350 Nm / 1600 – 2400 tpm, BRANDSTOFVERBRUIK: 5,9 l/100 km*1 (6MT), 6,3 l/100 km*2 (Lineartronic), CO2-EMISSIES: 155 g/km*1 (6MT), 166 g/km*2 (Lineartronic)

2.5-LITER DOHC SUBARU BOXERMOTOR met CVT automaat ( lineartronic). MAX. VERMOGEN: 123 kW (173 pk) / 5600 tpm, MAX. KOPPEL: 235 Nm / 4100 tpm
BRANDSTOFVERBRUIK: 2.5i (Lineartronic); 7,6 l/100 km*1, CO2-EMISSIES: 2.5i (Lineartronic); 175 g/km*1

Vertrouwen in elke versnelling.

De Outback is standaard vorzienvan de zeer efficiënte Lineartronic (Continu Variabele Transmissie), die elk worden gecombineerd met een eigen variant van het Symmetrical AWD.

Subaru_Outback_2015_Visual_09_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDe opnieuw ontworpen Lineartronic continu variabele transmissie brengt de efficiëntie van de SUBARU boxermotor en de Symmetrical AWD op een nog hoger niveau doordat de motor zoveel mogelijk in zijn optimale toerengebied draait. De Lineartronic die wordt gebruikt in combinatie met de diesel heeft een versterkt koppelomvormerhuis en een nieuw ontworpen koppelomvormer die geschikt is voor het hogere koppel dat de motor levert. De koppelomvormer zorgt voor een soepeler rijgedrag en een vermindering van de mechanische bijgeluiden tijdens het rijden. De adaptieve regeling schakelt automatisch naar de die overbrengingsverhouding die het best past bij uw rijstijl en bij de wegcondities. De continu variabele regeling maakt het mogelijk bij verschillende toerentallen te schakelen, voor een optimaal rijgedrag en optimale prestaties.

Lineartronic met actieve koppelverdeling AWD.
Voor een onmiddellijke, naadloze aanpassing aan veranderende condities zijn de Outback modellen uitgerust met Lineartronic, een Continu Variabele Transmissie welke gebruikmaakt van een ketting in plaats van een riem waardoor een groter scala van overbrengingsverhoudingen mogelijk is voor verbeterde prestaties, een gunstiger brandstofverbruik en een snellere gasrespons. Deze transmissie zit in lengterichting gekoppeld aan een actief middendifferentieel dat reageert op veranderingen in tractie, de transmissie en de input van de bestuurder door continu de koppelverdeling tussen de voor- en achteras aan te passen. Met de schakelflippers kan ook handmatig tussen zes versnellingen worden geschakeld voor snelle manoeuvres.

Schakelflippers.
De innovatieve en efficiënte Lineartronic CVT in de Outback is tevens voorzien van een sportieve handmatige schakelmodus die bediend wordt via paddle shift-schakelaars aan het stuurwiel waarmee sneller “geschakeld” kan worden. De handmatige schakelmodus bij de diesel kent 7 overbrengingsverhoudingen die een grotere spreiding hebben en het rijden comfortabeler maken.

 

Belangrijkste uitrusting:

De COMFORT uitvoeringen hebben standaard onder andere het Eyesight systeem*, 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, In hoogte verstelbar passagierstoel, Subaru STARLINK** infotainment systeem, Active Torque Vectoring, het  X-MODE system*** en het Subaru Symmetrical AL-WHEEL DRIVE systeem**** .

De PEMIUM uitvoeringen hebben standaard onder andere het Eyesight systeem*, 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, In hoogte verstelbar passagierstoel, Subaru STARLINK** infotainment systeem, Active Torque Vectoring, het  X-MODE system***, het Subaru Symmetrical AL-WHEEL DRIVE systeem**** , Elektrisch schuifdak, Privacy glass vanaf e B-stijl, Lederen bekleding, Elektrisch bedienbare achterkep, Keyless Acces en een Navigatiesysteem.

 Subaru_Outback_2015_Visual_06_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtHet EyeSight driver assist systeem

Het EyeSight driver assist systeem monitort automatisch het verkeer, optimaliseert de cruise control en waarschuwt wanneer de bestuurder afwijkt van zijn rijstrook. Het systeem kan de bestuurder zelfs helpen om de auto af te remmen in geval van gevaar.

  • Pre-collison Throttle Management
  • Lane Sway en Departure Warning
  • Pre-collision Braking System
  • Adaptive ruise Controle

 

 

 

 

Subaru_Outback_2015_Visual_06A_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Outback_2015_Visual_06B_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Outback_2015_Visual_06C_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Outback_2015_Visual_06D_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt

 

Disclaimer: EyeSight is een hulpsystem dat mogelijk niet onder all omstandigheden optimaal werkt. De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor en veilig en oplettend rijgedrag en naleving van de verkeersregels. De effectiviteit van het systeem is afhankelijk van vele factoren, waaronder  de onderhoudsconditie van de auto, het weer en de wgomstandigheden. Raadpleeg de handleiding voor alle details over de werking vanhet systeem en e beperkingen van EyeSight inclusief de functies in deze informatie. Omdat Eyeight alleen objecten kan signaleren die meer dan 1 meter boven de grond uitsteken, worden objecten kleiner dan 1 meter niet gesignaleerd. Afhankelijk van de omstandigheden kan het voorkomen dat detectie niet mogelijk is. 

Subaru_Outback_2015_Visual_07_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt** Het STARLINK infotainment systeem
STARLINK is een combinatie tussen radio, multimedia, telefonie, apps en actuele informatie over de auto. Indien de bestuurder zijn mobiele telefoon met Internetverbinding aan STARLINK koppelt, heeft hij toegang tot het nieuws, weersberichten en internetradio. STARLINK is gemakkelijk te bedienen door middel van touchscreen, stuurwielbediening en zelfs voice-control.

 

 

Subaru_Outback_2015_Visual_05_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt*** Het X-MODEsyteem
Het X-MODE systeem zorgt samen me het Symmetrical AL-WHEEL DRIVE systeem voor veilige afdaling.De “X” staat voor extra capaciteit op vrijwel elke weg en voor iedere bestuurder. Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle van zowel motor, transmissie, AWD, remmen als andere systemen, zodat u veilig en vol vertrouwen over slechte wegen, gladde ondergrond of zelfs de steilste hellingen wordt gedirigeerd. Wanneer X-Mode is geactiveerd, helpt het Hill Descent Control automatisch een constante rijsnelheid aan te houden tijdens afdalingen. Zo kan de bestuurder zich focussen op het veilig door de bochten sturen terwijl het remmen wordt overgelaten aan de Outback zelf.

 

 

Subaru_Outback_2015_Visual_04_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt*** Het Symmetrical AL-WHEEL DRIVE systeem 
Het Symmetrical AL-WHEEL DRIVE systeem zorgt voor balans. En balans zorgt voor controle.

Om die reden is Subaru het Symmetrical AWD-systeem blijven ontwikkelen en perfectioneren sinds 1972. In combinatie met de SUBARU BOXERMOTOR, voor een bijna perfect symmetrische lay-out, resulteert dit in een optimale vermogensafgifte en buitengewone tractie en zorgt het voor balans en stabiliteit in vrijwel alle omstandigheden.

Onafgebroken contact. Hoe meer de banden in contact staan met het wegdek, des te meer controle u heeft over de auto. Het vermogen wordt constant naar alle wielen gestuurd zodat het best mogelijke contact met de weg wordt behouden en de wegligging en bediening worden geoptimaliseerd.

Wendbaarheid in een noodsituatie. In slechte weersomstandigheden, of in de kostbare seconden nodig om te reageren op een onverwachte situatie, zorgt de symmetrische aandrijflijn met een perfecte balans voor stabiliteit, wendbaarheid en grip om het gevaar te ontwijken.

Dynamische prestaties. Dankzij de uitzonderlijke grip voelt de acceleratie direct en spectaculair aan. En de symmetrie draagt ertoe bij dat de Outback een lichtvoetiger rijgedrag biedt, omdat hij stabieler is in de bochten, en te allen tijde het unieke gevoel geeft alles onder controle te hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het interieur:

Subaru_Outback_2015_Visual_03_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Outback_2015_Visual_02_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtOmring u zelf met luxe.
Het uitnodigende interieur verleidt u om plaats te nemen in een werkelijk ontspannende omgeving. Luxueuze materialen e uitnodigende technologie leveren een belangrijke bijdrage aan comfort en gebruksgemak en de slimme opbergmogelijkheden rondom bieen de veelzijdigheid aar u in het dagelijkse leven behoefte aan hebt.

 

 

De lakwerk kleuren:

De Outback Comfort is leverbaar in de kleuren: 
Ice Silver metallic/zwart stof,  Crystal Black pearl/zwart stof, Platinum Gray metallic/zwart stof, Lapis Blue pearl/zwart stof en Tungsten metallic/zwart stof.

 

De Outback Premium: is leverbaar in de keuren: 
Ice Silver metallic/zwart leder, PlatinumOutba Gray metallic/zwart of beige leder, Crystal Black pearl/zwart of beige, Lapis Blue pearl/zwart of beige  leder, Lapis Blue pearl/beige leder en Tungsten metallic/zwart of beige leder.

Subaru_Kleuren_K1X_CrystalWhite_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Kleuren_G1U_IceSilver_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Kleuren_61K_DarkGray_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Kleuren_D4S_CrystalBlack_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Kleuren_H2Q_VenetianRed_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Kleuren_K2X_PlatinumGray_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Kleuren_K3X_LapisBlue_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtSubaru_Kleuren_K7U_Tungsten_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles onder controle. Alert voor gevaar.

Naast de actieve geavanceerde veilighedssystemen zoals het EyeSight driver assist systeem enhet Subaru AWD systeem is de Subaru Outback ook staandaard uitgerust met passieve veiligheidssystemen:

Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en carrosseriestructuur bieden samen optimale bescherming. Mocht u met uw Outback toch bij een ongeluk betrokken raken, dan kan u rekenen op Subaru’s geavanceerde technologie voor inzittendenbescherming.

Passieve veiligheid, om een aanrijding beter te doorstaan.
Nieuw_Outback_Visual_15Bij Subaru houdt het streven naar een nóg veiligere auto nooit op. We stellen hoge eisen en blijven ondanks alle lofuitingen continu kenmerken verbeteren. Maar zelfs met de meest geavanceerde actieve veiligheidsvoorzieningen is een ongeluk soms onvermijdelijk. Om die reden werd de Outback zodanig ontworpen dat inzittenden worden beschermd met een reeks van veiligheidsmaatregelen. Zo is de torsiestijfheid van de carrosserie afgestemd op een gecontroleerde deformatie op kritische plaatsen om de botsenergie beter te kunnen afvoeren. Het Cradle Mount-systeem van de motorophanging draagt bij aan een effectief langere kreukelzone vóór. Elke deur is voorzien van twee beschermbalken. Een uitgebreid arsenaal aan airbags, voorstoelen met een anti-whiplash constructie, wijkende pedalen en driepunts veiligheidsgordels bieden rechtstreeks bescherming aan de inzittenden. Een belangrijk aspect van Subaru’s filosofie is dat gemoedsrust de eerste stap vormt op weg naar een plezierige rijbeleving.

Voetgangersbescherming.
Tijdens de ontwikkeling van de Outback stond een hoge mate van voetgangersbescherming hoog op de agenda. De schokabsorberende ruimte tussen de motorkap en de motor, evenals de energie-absorberende voorbumper en het speciaal ontworpen gedeelte rond de ruitenwisser helpen eventueel letsel bij voetgangers in geval van aanrijding te verminderen.

Ringvormige verstevigingsframes.
Nieuw_Outback_Visual_12Ringvormige verstevigingsframes in dak, deuren, raamstijlen en wagenvloer maken het inzittendencompartiment nog robuuster. Via deze constructie wordt de botsenergie bij een aanrijding weggeleid van de inzittenden en geabsorbeerd. De voorste kreukelzone maakt integraal deel uit van deze verstevigingsstructuur. De Cradle Mount-structuur voor de motorophanging is zodanig ontworpen dat de motor in geval van een frontale botsing niet binnendringt in het inzittendencompartiment.

 

 

Stoelen, veiligheidsgordels en SRS* airbags. ( * SRS: Supplemental Restraint System. Effectief indien gebruikt in combinatie met de veiligheidsgordels).
Nieuw_Outback_Visual_13Standaard is elke Outback uitgerust met voorste SRS* airbags plus SRS* zij-airbags vóór en SRS* gordijnairbags. De in hoogte verstelbare veiligheidsgordels vóór houden de inzittenden stevig op hun plaats dankzij een voorspanmechanisme terwijl spanbegrenzers ervoor zorgen dat de uitgeoefende kracht op het borstgedeelte beperkt blijft. Bij een aanrijding van achteren helpen robuuste stoelframes, solide hoofdsteunen en zaken als de energie-absorberende bevestiging van de veren in de stoelen om het risico van een whiplash te verminderen.

 

Veiligheidsconstructie motor.
Nieuw_Outback_Visual_14Elke Subaru heeft meer te bieden dan gebruikelijk is in de auto-industrie als het op veiligheid aankomt. In geval van een frontale aanrijding absorberen de SUBARU BOXERMOTOR en versnellingsbak de botsenergie en voeren deze weg van de passagiersruimte ter bescherming van de inzittenden.

 

 

Subaru_Glass_Coating_Subaru_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt_Visual_04BESCHERM UW SUBARU:

Om uw nieuwe Subaru optimaal te beschermen tegen vuil en weersinvloeden heeft Subaru een unieke lakbescherming ontwikkeld.

Deze speciale glasscoating zorgt ervoor dat zowel uw exterieur als uw interieur in een sublieme conditie blijven. Hoe we dit weten? Op de glasscoat‐behandeling krijgt u vijf jaar garantie. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

Confidence in Motion met betrouwbare techniek: – The quality car – Subaru OUTBACK.

 

Subaru_Voorraad_Visual_01

Specificatie is afhankelijk van de uitvoering, prijs en specificatie afwijkingen en wijzigingen onder voorbehoud.