Volg ons op

SUBARU WRX STI – Steeds de sensatie voluit te gaan.

Subaru dealer Koenen’s Autobedrijf Echt / Limburg informeert u graag m.b.t. het model WRX STI.

Nieuw_WRX_Visual_01Voor menige auto worden uitzonderlijke prestaties geclaimd,
die niet altijd worden verwezenlijkt.

 

 Klik hier voor de actuele Subaru WRX prijslijst

 

Nieuw_WRX_Visual_02De WRX STI ( vanaf dit modeljaar uitsluitend leverbaar als 4-deurs sedan) hoeft wat dit betreft weinig te bewijzen; deze auto nam met groot succes deel aan de meest veeleisende rally’s op de planeet. De 19 jaren in het FIA World Rally Championship (WRC) en de races op de befaamde Nürburgring in Duitsland waren een harde leerschool, waar Subaru technisch inzicht verwierf inzake high performance.

Deze opgedane ervaringen werden rechtstreeks verwerkt in de serieproductiemodellen, om constant voort te bouwen aan de verbluffende mogelijkheden van de WRX STI.

 

Nieuw_WRX_Visual_03_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtNieuw_WRX_Visual_04_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtDe Subaru WRX STI kent op de weg zijn gelijke niet. Kracht gaat hier gepaard met precisie, autosportprestaties met dagelijks gebruiksgemak.

Een auto van een zeldzame klasse. Het grote verschil begint bij de superieure balans en de dynamische rijeigenschappen die voortvloeien uit de combinatie van Symmetrical All Wheel Drive met de SUBARU BOXER motor.

Twee systemen die ervoor zorgen dat vermogen en beheersing harmonieus samengaan, wat trouwens geldt voor alle onderdelen van bestanddelen in de WRX STI. Met als resultaat een auto die in elke bocht superieur reageert, bij alle motortoerentallen de bestuurder stimuleert en telkens weer een glimlach op het gezicht tovert als u achter het stuur plaatsneemt.

Nieuw_WRX_Visual_05_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtHet interieur:

Tijdens het rijden op de grens telt iedere pols en oogbeweging. Het interieur van de 2015 WRX STI is ontworpen om uw rijervaringen op een nog hoger niveau te brengen doordat u altijd die bedieningsorganen en informatie kunt vinden die u nodig hebt.

Het nieuwe D-vormige stuurwiel zorgt voor een lineaire respons en is voorzien van eenvoudig te gebruiken knoppen voor diverse rijsystemen. De strakke elektroluminiscerende-instrumenten zijn moeiteloos af te lezen en op het nieuwe multifunctionele display kunnen talrijke voertuiggegevens worden weergegeven, waaronder de laaddruk in digitale vorm. Om ervoor te zorgen dat u in de ideale positie zit om de auto volledig onder controle te houden, zijn de voorstoelen voorzien van ver doorlopende wangen en Alcantara®*-inzetten. * Alcantara is een geregistreerd handelsmerk van Alcantara S.p.A.

 

 

Nieuw_WRX_Visual_05A_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtNavigatiesysteem met spraakbesturing:
Ontdek nieuwe wegen in de WRX STI met het geavanceerde navigatiesysteem van de Sport Executive. Dankzij spraakherkenning is het mogelijk een bestemming in te voeren, een telefoongesprek te starten of muziek af te spelen zonder de ogen van de weg te halen.

Automatische klimaatregeling:
De automatisch geregelde airconditioning met twee zones laat jou en de bijrijder in de WRX STI je eigen temperatuur kiezen. In weer en wind. Bij lage en hoge snelheden.

HNieuw_WRX_Visual_05C_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echtarman/Kardon Premium audiosysteem:
Net zo krachtig als de Subaru WRX STI en een lust voor het oor is het standaard op de Sport Executive Harman/Kardon Premium audiosysteem met 9 luidsprekers en versterker. De ingebouwde Bluetooth* functie zorgt voor een draadloze verbinding met jouw mobiele telefoon.

*Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America.

 

 

Nieuw_WRX_Visual_06A_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtNieuw_WRX_Visual_06B_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt

De Subaru WRX STI is beschikbaar in drie sportieve kleuren en uiteraard voorzien van bijpassende velgen.

 

 

 

 

 

 

High-Performance Safety

Als je met de WRX STI de grenzen gaat opzoeken is het prettig om te weten dat de WRX STI is voorzien van SRS*1 airbags voor, zij-airbags voor en gordijnairbags, en van een nieuwe knie-airbag die de onderste ledematen van de bestuurder helpt te beschermen. 

*1 SRS: Supplemental Restraint System. Effectief indien gebruikt in combinatie met veiligheidsgordels.

 

Button_InsuranceInstituteSubaru WRX & WRX STI beloond met IIHS Top Safety Pick
Het Amerikaanse Institute of Highway Safety (IIHS, een non-profit organisatie ondersteund door autoverzekeraars in de VS) heeft de 2015-modellen WRX en WRX STI beloond met de hoogst mogelijke veiligheidswaardering.

 

Button_WRX_Inzien

 

 

 

 

Aangezien de WRX STI een zeer technische auto is en de SUBARU ingenieurs het beste van hun DNA in de WRX STI hebben weten toe te passen bieden wij u graag meer inzicht.

Subaru_Glass_Coating_Subaru_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt_Visual_04BESCHERM UW SUBARU:

Om uw nieuwe Subaru optimaal te beschermen tegen vuil en weersinvloeden heeft Subaru een unieke lakbescherming ontwikkeld.

Deze speciale glasscoating zorgt ervoor dat zowel uw exterieur als uw interieur in een sublieme conditie blijven. Hoe we dit weten? Op de glasscoat‐behandeling krijgt u vijf jaar garantie. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Subaru_Autosport_STI_visual02SUBARU AUTOSPORT informatie – klik op het logo rechs: 

 

 

 

Butto_Film_dwars

 

 

 

 

Meer dan ooit WRX STI: The quality sportcar – Subaru WRX.

Subaru_Voorraad_Visual_01

 

Specificatie is afhankelijk van de uitvoering, prijs en specificatie afwijkingen en wijzigingen onder voorbehoud.