Volg ons op

Subaru Levorg kort voorgesteld

Graag stellen wij de SUBARU LEVORG even aan u voor:

Subaru_Nieuws_Levorg_03_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt_LimburgDe Subaru LEVORG, gemaakt voor perfectionisten en multitaskers.

Het geeft een geweldig gevoel als je de perfectie hebt bereikt. En het voelt nog beter als je op vele gebieden uitstekend presteert. Sommigen noemen dat perfectionisme, voor anderen is het alles uit het leven halen. De Levorg is ontwikkeld voor mensen die continu op zoek zijn naar het beste.

Een overtreffende trap in prestaties en design dat zijn weerga niet kent. Er bestaat een punt waar design en technologie samenkomen en waar vorm en functie gelijkwaardig zijn. De Levorg heeft dit bijzondere punt weten te bereiken door praktische functionaliteit te combineren met oogstrelende vormgeving.

SUBARU BOXERMOTOR: uitgebalanceerd en zelfverzekerd.
De 1.6 liter DIT-motor, de nieuwste telg uit de SUBARU BOXERMOTOR-familie, biedt een ideale balans tussen efficiency, hoge prestaties en een lage uitstoot. Door de combinatie van directe benzine-injectie en een twin scroll-turbo is het vermogen toegenomen, ondanks de kleinere cilinderinhoud ten opzichte van motoren van de vorige generaties. Bovendien is het brandstofverbruik afgenomen.

LINEARTRONIC CVT: omdat u meer mag verwachten van een transmissie.
Toen Subaru een personenauto met All-Wheel Drive aan de wereld presenteerde, was dit een compleet nieuw concept. Sindsdien is het beeld van AWD-technologie bij het grote publiek ingrijpend veranderd. Ook de nieuwste Lineartronic CVT van de Levorg draagt hier zijn steentje aan bij. Deze snel reagerende en lichte transmissie, die ongekend precies en dynamisch functioneert, neemt geen genoegen met de status quo.

SYMMETRICAL ALL-WHEEL DRIVE:
Het Symmetrical All-Wheel Drive-systeem wordt niet voor niets wereldwijd gerespecteerd. Doordat het vermogen gelijkmatig over de vier wielen wordt verdeeld, heeft u de auto onder moeilijke rijomstandigheden ontspannen onder controle, terwijl andere auto’s de grootste moeite hebben om vooruit te komen. De voordelen zijn overduidelijk: een betere wegligging in bochten, meer tractie onder gladde omstandigheden en snellere acceleraties. Rijden wordt zo gemakkelijker, veiliger en aangenamer.

 

Meer redenen om een Subaru aan te kopen – klik hier.   –  Voor uitgebreide Subaru LEVORG informatie – klik hier.

Personeel_Andy&Jos_Combinatie