Volg ons op

Subaru de caravan trekker

Subaru dealer Koenen’s Autobedrijf Echt / Limburg informeert u graag m.b.t. de kwaliteiten van de Subaru Forester die hem tot de perfecte caravantrekker maakt.

Informatie_Caravantrekker_Visual_01Om u met betrekking tot de specifieke caravan trekker aspecten goed te kunnen informeren werken wij samen met Caravantrekker.nl. Wij maken gebruik van hun expertise en citeren uit hun website: www.caravantrekker.nl.

Doe meer – Met het volste vertrouwen.
De praktische kwaliteiten van de veelzijdige, volledig nieuwe Forester spreken tot de verbeelding. Zodra u de royale bagageruimte en flexibele interieurruimte ten volle hebt benut, bent u klaar voor vertrek. Met het Subaru Symmetrical AWD – dat nu nog capabeler is – en de soepele respons van de krachtige SUBARU BOXERMOTOR – die nu nog meer trekkracht levert – kunt u bijna overal gaan en staan waar u maar wilt en bovendien een flinke hoeveelheid spullen meenemen. En dit alles gaat gepaard met een brandstofverbruik dat eveneens tot de verbeelding spreekt.

Button_Forester_PaginaBezoekenSUBARU FORESTER DE PERFECTE CARAVANTREKKER.

De argumenten:

 

 

 

De NNC ( Nederlandse Caravan Club) heeft de Subaru Forester ingezet voor hun rijvaardigheidstraining in Zeewolde en Subaru hiervoor bedankt.

 19 t/m 21 september 2014 heeft de Nederlandse Caravan Club (NCC) de Subaru Forester ingezet voor hun rijvaardigheidstraining in Zeewolde. 

Zie onderstaande citaat uit de bedankbrief van de heer H. Caro A. Cocx (Voorzitter Caravan Rijvaardigheids Team NCC). 

“De Forester is mij persoonlijk niet tegengevallen, terwijl ik toch redelijk verwend ben. Mijn huidige auto is tweehonderd percent duurder dan de demo-Forester. 

Subaru_Caravantrekker_Event_NCC_Visual_01Ik ervaarde de auto als erg gebruikersvriendelijk en makkelijk in de omgang. De constante vierwielaandrijving is niet merkbaar aanwezig. Bij wat forser bochtgedrag voelt de auto wel steviger aan en ligt daardoor vaster op de weg. Wij hebben de demo niet in het terrein uitgelaten en hem derhalve ook niet beproeft “in de prut” maar dat komt nog wel eens een keer. De betreffende demo-auto was niet de geblazen variant (geen turbo) maar gewoon de 150 pk-versie. De volgende keer zou ik graag de turboversie eens willen rijden. 

De CVT-overbrenging (jarretel-aandrijving)  werkt naar behoren en de “manuele schakelmogelijkheid” rijdt met een caravan aan de haak erg prettig. De duwband-CVT zou niet mijn keuze zijn. Ik ga toch liever voor de  achttraps-ZF-bak. 

In zijn algemeenheid werd de auto  (en met name de koets) door mijn achterban  fraaier gevonden dan het vorige model. Men vond de auto mooi stil in het interieur en dat was bij de vorige modellen wel anders volgens Foresterrijders. Mijn achterban is erg nieuwsgierig naar de Dieselversie van de Forester en ziet deze met vertrouwen tegemoet. 

Het feit dat de auto bij ons 3e rijvaardigheidsweekend in Zeewolde beschikbaar was, en men ook heeft kunnen proefrijden, heeft voor mijn gevoel behoorlijk wat goodwill gekweekt en dit zal hopelijk de verkoop in positieve zin beïnvloeden.”

Personeel_Andy&Jos_Combinatie