Volg ons op

Subaru & Jacht sport

Subaru dealer Koenen’s Autobedrijf Echt / Limburg informeerd u graag over Subaru in combinatie met de jachtsport:

 

De unieke Subaru kerntechnologie “Symmetrical AWD” – de combinatie van permanente vierwielaandrijving met de moderne SUBARU BOXER motoren in een bijna perfect symmetrische aandrijflijn – wordt wereldwijd erkend en is de technische basis van onze voertuigen. 

De Subaru Forester is speciaal uitgerust voor toepassing in de jachtsport.

Subaru_Jachtsport_Visual_01

 

Benzine of diesel motor:
De keuze is aan u Het hart van Subaru is de wereldberoemde SUBARU BOXER motor. Met zijn lage zwaartepunt en de absolute gladheid biedt hij een even krachtige acceleratie, een spontane reactie en hoog koppel bij lage en middelhoge toerentallen. 

Symmetrical AWD:
Het unieke aandrijfsysteem van Subaru combineert de Subaru Boxermotor met de symmetrische aandrijflijn en is over tientallen jaren consequent door ontwikkeld. Hier vloeien drie wezenlijke voordelen uit voort: hoge rijstabiliteit, minder trillingen en meer grip en traction. Zo voelt u zich in een Subaru ook onder extreme omstandigheden volkomen zeker. 

Tot 220 mm bodemvrijheid: 
De Subaru SUV Forester met zijn 220 mm bodemvrijheid bied u bij toepassing in de jachtsport voldoende reserves om soeverein over heuvels en door dalen te rijden.

Het Hill Assist systeem:
Het systeem handhaaft de remdruk bij het wegrijden op een helling voor enige tijd, dus voorkomt het terugrollen van de auto als je de voet van de rem afhaalt. (Alleen voor modellen met handgeschakelde transmissie.)

De X-MODE:
De “X” staat voor extra capaciteit op vrijwel elke weg en voor iedere bestuurder. Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle van zowel motor, transmissie, AWD, remmen als andere systemen, zodat u veilig en vol vertrouwen over slechte wegen, gladde ondergrond of zelfs de steilste hellingen wordt gedirigeerd.

Hill Descent Control:
Wanneer X-Mode is geactiveerd, helpt het Hill Descent Control automatisch een constante rijsnelheid aan te houden tijdens afdalingen. Zo kan de bestuurder zich focussen op het veilig door de bochten sturen terwijl het remmen wordt overgelaten aan de Forester zelf. Standaard op 2.0i PREMIUM (Lineartronic) en 2.0XT.

Niveau regeling:
Standaard zijn alle Subaru Forester modellen achter uitgerust met niveau regeling. Als de auto bij het beladen achter inzakt activeert dit automatisch de niveau regeling. Zodra u gaat rijden komt de achterkant van de auto weer op normale rijhoogte. Zodat u altijd de beste bodemvrijheid heeft en over een ongewijzigde veerweg beschikt.

Subaru_Jachtsport_Visual_02

Button_Naarmodelpagina

Personeel_Andy&Jos_Combinatie