Volg ons op

Subaru auto – motorsport Rally WRC

Subaru dealer Koenen’s Autobedrijf Echt / Limburg en SUBARU i.c.m. de rallysport.

AUTO- MOTORSPORT RALLY IS OOK VOOR DE TOEKOMST BELANGRIJK VOOR SUBARU.Subaru_Motorsport_Button_Terug_Visual_01_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt

Subaru_Motorsport_Rally_Visual_01_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtAutosport blijft naast actieve en passieve veiligheid een belangrijke pijler voor Subaru.

Subaru heeft hiervoor samen met Subaru Tecnica International (STI) een geheel nieuwe auto ontwikkeld. Hij is gebaseerd op de volledige nieuwe Subaru WRX STI, die in 2014  op de NAIAS, de North American International Auto Show in Detroit is onthuld. Subaru blijft actief in de rallysport. Het Japanse merk ondersteunt privérijders die deelnemen aan het FIA World Rally Championship 2 (WRC2) en het European Rally Championship (ERC).

 

 

 

Subaru_Motorsport_Button_Global_Visual_01_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtVolg het laatste Subaru rally nieuws door de Subaru global motorsport informatiesite te bekijken.

Volg ook het nieuws over Rallyteam Dohmen Subaru_Motorsport_Button_RallyTeam_Visual_01_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt