Volg ons op

Subaru auto – motorsport Rally team

Subaru dealer Koenen’s Autobedrijf Echt / Limburg en het RPF – Dohmen rallyteam.

 

Helaas krijgen wij momenteel geen informatie van het team aangereikt en kunnen wij alleen verwijzen naar hun website:Subaru_Motorsport_Rallyteam_Button_02_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt

 

 

 

 

Subaru_Motorsport_Rallyteam_Archief_Visual_01_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtVanaf januari 2015 houden wij ook een archief bij en kunt u,  door op nevenstaande afbeelding te kikken, de historische informatie nog eens bekijken.

 

 

 

Het rally rijden zelf leren en ervaren:

Subaru_Motorsport_Rallyteam_Button_03_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_EchtHet Jan dohmen Rallyteam werk nauw samen met Rally Promotion Finland. Door deze unieke combinatie heeft u als Rally-liefhebber de mogelijkheid om onder begeleiding van professionele instructeurs het Rally rijden in een korte of lange intensieve training te leren.

Rally Promotie Finland Rally School bevat alles wat u mag verwachten van een professionele organisatie op het gebied van rally rijden in Finland. RPF ( Rally Promotie Finland) ontvangt u op de luchthaven van Helsinki en neemt vanaf dan alles uit uw handen en laat u de sensatie van het rally rijden met Subaru’s in Finland beleven. Klik op de button voor info.

De beelden zijn door het team beschikbaar gesteld.

Subaru_Motorsport_Button_Terug_Visual_01_Dealer_Koenen's_Autobedrijf_in_Echt