Bovag garantie & voorwaarden

DE ZEKERHEID VAN BOVAG GARANTIE & DUIDELIJKE LEVERINGSVOORWAARDEN ( klik op de afbeelding om deze in te zien).

Een auto kopen of laten repareren bij Koenen’s Autobedrijf B.V. betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijgt u de zekerheid van BOVAG Garantie. Wat houdt die garantie precies in en wat zijn de voorwaarden? En wat kunt u doen als er onduidelijkheden tussen u en Koenen’s Autobedrijf B.V. ontstaan?

 

GARANTIE BIJ HET KOPEN VAN EEN TWEEDEHANDS AUTO

Als u een gebruikte auto koopt bij Koenen’s Autobedrijf B.V., heeft u recht op minimaal zes maanden garantie. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden:

  • Ofwel de tweedehands gekochte auto heeft minimaal € 4.500,- gekost.
  • Ofwel de aankoopwaarde van de tweedehands auto is minder dan € 4.500,- maar is hoger dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

U heeft geen recht op garantie als u bij de aankoop schriftelijk heeft afgezien van garantie.
BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

 

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

Moet uw auto gerepareerd worden of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Breng hem dan naar Koenen’s Autobedrijf B.V. Dat levert naast garantie nog meer voordelen op.

  • U heeft recht op 3 maanden BOVAG-reparatiegarantie.
  • U krijgt passend vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode. Dit betekent niet dat u altijd recht heeft op een gratis vervangende auto. Het kan ook betekenen dat u tegen gereduceerd tarief een huurauto krijgt, maar ook dat u een leenfiets meekrijgt.
  • Onderhoud wordt standaard volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd door professionele monteurs.
  • Mocht u er met ons niet uit komen dan helpt BOVAG u graag om met Koenen’s Autobedrijf B.V. een oplossing te vinden.

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws