Het JEEP modellen overzicht:

 

Momenteel maken onderstaande modellen deel uit van ons Jeep aanbod:

 

De Jeep Renegade

DE MEEST VEELZIJDIGE COMPACTE SUV OOIT
Met werelden om te ontdekken en avonturen te beleven, verlangt u naar een auto die nagenoeg alles aankan. De nieuwe Jeep® Renegade is ontworpen voor de stad, maar voelt zich even goed thuis buiten de gebaande wegen. Zijn ongeëvenaarde prestaties combineert hij met een eigentijdse uitstraling en een onverschrokken karakter. De nieuwe Renegade is tot in het kleinste detail een echte Jeep®! Wacht niet langer en stap in een nieuw avontuur met de Jeep® Renegade.

 

 

 

De Jeep Compass

INNOVATIEVE SCHOONHEID
Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep® Compass. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Jeep®-stijlelementen als de verchroomde zevensleufs grille en de karakteristieke koplampen met geïntegreerde led-dagrijverlichting, terwijl de doorlopende verchroomde sierlijst rond de zijruiten en achterruit zijn aerodynamische profiel benadrukt.

 

 

 

De jeep Cherokee

ONGETEMDE SCHOONHEID
De compleet vernieuwde Jeep Cherokee legt de lat hoger dan ooit met zijn superieure wegligging, verrassend lage brandstofverbruik, exclusieve technologie en ongeëvenaarde prestaties in het SUV segment. De Cherokee combineert hoogwaardige techniek naadloos met de ideale proporties om stijlvol en efficiënt te presteren. Een nieuwe dimensie in het legendarisch verhaal dat ‘Jeep’ heet.

 

 

 

De Jeep Grand Cherokee

INNOVATIE BRACHT ONS HIER
Een zelfverzekerd en elegant exterieurdesign straalt kracht uit vanuit elke hoek. De Jeep® Grand Cherokee is net voorzien van een een nieuwe look, gekenmerkt door premium styling elementen, waaronder een nieuwe frontgrille, een nieuw dashboard, een nieuw wieldesign en led-mistlampen. Inmiddels maakt ook het geheel nieuwe Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®-model deel uit van het gamma.

 

 

 

De Jeep Wrangler Un-limited

VOORTREFFELIJKE OFFROAD-PRESTATIES
De Jeep® Wrangler Unlimited kan elk terrein de baas. Zijn aandrijfsysteem is berekend op alle denkbare rijomstandigheden. De wielophanging zorgt voor uitstekende prestaties en flexibiliteit op zowel verharde als onverharde wegen, dankzij de ruime veerwegen en grote asscharnierhoeken. Een goede wendbaarheid is essentieel om gevaarlijke situaties en beschadiging van uw auto te voorkomen. Zijn grote bodemvrijheid en de beschermplaten aan de onderzijde geven de Jeep® Wrangler Unlimited een soevereine terreinvaardigheid die u in staat stelt boomstammen, rotsen en ruw terrein te trotseren.

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws