Nieuwe Jeep Wrangler Unlimited

JEEP® WRANGLER – AVONTURIER VAN NATURE

 

 

 

De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze erfenis, klaar om nieuwe avonturen te beleven, waar u maar wilt. De mooiste en ruigste plekken van de aarde
wachten op ontdekking: klim in de bestuurdersstoel en neem een duik in het onbekende. De Wrangler is ervoor ontworpen om tegen een stootje te kunnen en u aan te sporen nieuwe uitdagingen aan te gaan. Maak uw dromen werkelijkheid en haal het uiterste uit uzelf met een auto die een wereld aan mogelijkheden opent.

JEEP® WRANGLER – EEN SYMBOOL VAN PIONIERSGEEST

Wat maakt de Wrangler tot een toonbeeld van vrijheid? Voor het beantwoorden van die vraag volstaat een blik op zijn uiterlijk: de legendarische grille met zeven sleuven vertegenwoordigt de authentieke waarden van het merk Jeep met alles wat daarbij hoort. De Wrangler is gebouwd om alle omstandigheden het hoofd te bieden, ook de meest extreme. Zijn markante carrosserie is ontworpen met een compromisloze aandacht voor detail. Haal het dak eraf, voel de wind door uw haren en ervaar zelf het unieke gevoel van vrijheid dat hij biedt.

OP ZOEK NAAR AVONTUUR

Echte avonturiers weten dat kleine dingen vaak aan de oorsprong staan van onvergetelijke ervaringen. Daarom zit de Wrangler vol zorgvuldig ontworpen details die vorm en functie verenigen. Van praktische motorkapvergrendelingen en stoere, met bouten bevestigde deurscharnieren, tot robuust stikwerk en in carrosseriekleur uitgevoerde spatschermen op de Sahara.

 

 

ZOVEEL ZON ALS U WILT

De Freedom Top hardtop is een modulair dak dat bestaat uit drie afzonderlijk verwijderbare panelen. Hiermee is het mogelijk precies zoveel zon binnen te laten als u wenst. Bij lage temperaturen kunnen bijvoorbeeld alleen de voorste panelen worden verwijderd om de warmte van de zon te verwelkomen.

 

 

 

 

 

JEEP® WRANGLER – VERRASSEND DOOR ZIJN INNERLIJKE SCHOONHEID

In ieder mens schuilt een drang naar avontuur. Waar het om gaat is eraan toe te geven en dit verlangen de vrije loop te laten. Het interieur van de Wrangler is tot in detail doordacht om dat mogelijk te maken. Hoogwaardige voorzieningen en soft-touch materialen zorgen voor een aangenaam comfort. Dat betekent niet dat u op moet passen voor vuil en vlekken: waterbestendige oppervlakken en afwateringspluggen in de vloer maken een fikse schoonmaakbeurt met de tuinslang mogelijk. Met zijn hoge rijpositie biedt de Wrangler een riant zicht op de weg. De in hoogte verstelbare bestuurdersstoel maakt het mogelijk uw blikveld zelfs nog verder te verruimen. En om uw aandacht optimaal op de weg te houden, kunt u de cruise control, het audiosysteem en het centrale informatiedisplay waarmee het dashboard standaard is uitgerust vanaf het stuurwiel bedienen. De bekledingsstoff en van de Wrangler en het lederen interieur dat leverbaar is op de Sahara-versie zijn berekend op intensief gebruik. Voor de passagier voorin is er een robuuste handgreep en de stoelen bieden extra steun om ruige ritten door het terrein moeiteloos te kunnen volbrengen. Waardevolle spullen kunt u daarbij veilig bewaren in het grote, afsluitbare opbergvak in de middenconsole. Andere voorwerpen kunnen binnen handbereik worden opgeborgen in de handige opbergnetten op de deurpanelen.

 

 

MEER VRIJHEID IN ENTERTAINMENT

UconnectTM: al uw navigatie-, telefonie- en audiofunctiesin één systeem. Het hoogwaardige Alpine-audiosysteem zorgt voor een natuurgetrouwe geluidsweergave dankzij een krachtige achtkanaals 368-watt versterker, twee tweeters, een 8-inch subwoofer en vier 6,5-inch speakers, waarvan er twee in de overhead sound bar zijn aangebracht. Ervaar zelf de perfect uitgebalanceerde geluidskwaliteit waar Alpine bekend om staat en ontdek de nieuwe norm in geluidstechniek. (Standaard op de Sahara- en Rubiconversie.) SPRAAKBEDIENING Autorijden wordt een stuk makkelijker wanneer u uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur kunt houden. UconnectTM biedt u daarom de mogelijkheid met behulp van spraakcommando’s onder andere radiozenders te selecteren, telefoonnummers te zoeken of een navigatiebestemming in te voeren. NAVIGATIE UconnectTM biedt onder meer een geavanceerd navigatiesysteem met spraakbediening. Met een simpele vraag kunt u ook de weg naar een restaurant, vliegveld, museum of speciale winkel vinden. TELEFOON UconnectTM Phone maakt telefoneren tijdens het rijden gemakkelijker en veiliger dan ooit. Dit spraakgestuurde communicatiesysteem stelt u in staat om volledig handsfree te bellen via uw eigen Bluetooth®-toestel. MUZIEK Uconnect TM biedt u de mogelijkheid muziek vanaf alle denkbare audiobronnen af te spelen: cd’s, dvd’s, mp3-speler, usb-stick, externe harddisk of – via audiostreaming – een gekoppeld Bluetooth® -apparaat. En natuurlijk kunt u ook het audiosysteem bedienen met spraakcommando’s.

 

 

JEEP® WRANGLER – DE BASIS VOOR EEN REEKS ONVERGETELIJKE ERVARINGEN

Ieder groot avontuur vraagt om prestaties van formaat. Daarom heeft de Wrangler een sterk en genereus hart om zelfs de zwaarste rijomstandigheden het hoofd te kunnen bieden. Met zijn aanbod van twee imposante motoren en de keuze uit een handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie, komt de Wrangler tegemoet aan iedere vraag naar extreme rijprestaties. Zijn belofte van vrijheid gaat bovendien hand in hand met meer aandacht voor het milieu en een lager brandstofverbruik. Zo zijn de dieselversies met handgeschakelde versnellingsbak standaard uitgerust met een Stop&Start-systeem. ALLES ONDER CONTROLE – De Wrangler heeft alles aan boord om u zowel op de weg als in het terrein veilig overal doorheen te loodsen. Zijn allround prestaties geven u het vertrouwen om geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. TRACTIE – De Wrangler past zijn tractie aan naargelang de ondergrond, zodat u ook op bijvoorbeeld besneeuwde paden of gladde bruggen veilig en gecontroleerd uw weg kunt vervolgen. Ook steile zandduinen en modderige landweggetjes laten zich probleemloos bedwingen. Waar andere 4×4’s soms de grootste moeite hebben met ruig terrein, toont de Wrangler zich een echte Jeep die alle weg- en weersomstandigheden de baas kan. GRONDCONTACT – De wielophanging van de Wrangler zorgt voor uitstekende rijprestaties op zowel verharde als onverharde ondergrond, dankzij het fl exibele karakter van de voor- en achteras met hun ruime veerwegen en grote asscharnierhoeken. Wanneer een of meer wielen loskomen van de grond, zorgt het Jeep 4×4-systeem ervoor dat de overige wielen langer aan de grond blijven om de auto rijdend te houden. MANOEUVREERBAARHEID – Dankzij de uitgelezen combinatie van een ideale wielbasis en een grote stuurprecisie bezit elke Wrangler het vermogen om soepel door smalle doorgangen te navigeren, gevaarlijke situaties te ontwijken en schade aan de onderkant van de dorpels te vermijden. BODEMVRIJHEID – Ga op pad met het vertrouwen dat de terreinwaardige Wrangler over royale vrijloop- en overloophoeken beschikt waarmee u boomstammen, rotsen en ruw terrein kunt trotseren. De belangrijkste componenten aan de onderzijde van de auto worden bovendien afgeschermd door stalen platen. WAADDIEPTE – Plassen, kreken en beken tot een diepte van ruim 50 centimeter kunt u probleemloos doorwaden dankzij de hoog geplaatste luchtinlaat en extra afdichtingen van de carrosserie en de elektrische installatie.

 

GENOEG KRACHT VOOR GROTE ONTDEKKINGSREIZEN

De Pentastar 3.6 V6 Euro 6-benzinemotor levert de kracht die past bij het stoere imago van de Wrangler. Deze efficiënte krachtbron, die geheel is vervaardigd van lichtmetaal, beschikt over een vermogen van 284 pk (209 kW) en een maximum koppel van 347 Nm. De 2.8 DOHC viercilinder commonrail-diesel (CRD) met 16 kleppen levert 200 pk (147 kW) bij 3600 t/min en beschikt over maar liefst 460 Nm aan koppel over het hele toerengebied vanaf 1600 tot 2600 t/min. Deze dieselmotor blinkt uit in zuinigheid en prestaties. Met name in combinatie met de automatische transmissie, die door middel van de Autostick-functie ook handmatig kan worden bediend en dankzij het elektronisch geregelde motorkoppel uitzonderlijk soepel door de versnellingen schakelt.

 

 

 

JEEP® WRANGLER – DE PERFECTE REISGENOOT

Of u nu op weg bent naar uw vakantiebestemming of een ruig bergpad trotseert, op de Wrangler kunt altijd rekenen als het om uw veiligheid gaat. Hij beschikt over de modernste veiligheidstechnologie, met onder andere een robuuste carrosseriestructuur die u en uw passagiers in elke kritieke situatie beschermt. Dat maakt het een stuk makkelijker om met een gerust hart uw grenzen te verkennen.

 

 

 

 

 

 

 

 

VEILIG OP AVONTUUR

GEAVANCEERDE MEERTRAPS FRONTAIRBAGS – De standaard frontairbags bieden de bestuurder en voorpassagier onmiddellijke bescherming bij een frontale aanrijding, waarbij de mate van activering afhankelijk is van de kracht van de botsing. ZIJAIRBAGS IN VOORSTOELEN – De zijairbags ontvouwen zich uit de buitenste zijkant van beide voorstoelen om bestuurder en voorpassagier aanvullende bescherming te bieden bij botsingen van opzij. Elk van deze airbags heeft zijn eigen botssensor, zodat alleen de airbag wordt geactiveerd aan de kant waar de botsing plaatsvindt. GEAVANCEERD ONGEVALRESPONSSYSTEEM – Dit systeem maakt het voor hulpverleningsdiensten gemakkelijker om na een ongeval de auto te lokaliseren en de inzittenden te bereiken. Na activering van een airbag worden daartoe automatisch de interieurverlichting en de alarmknipperlichten ingeschakeld en de deuren ontgrendeld. BANDENSPANNINGBEWAKINGSSYSTEEM – Sensoren controleren continu de bandenspanning en waarschuwen de bestuurder als de druk tot onder de minimum aanvaardbare waarde daalt. HILL START ASSIST (HSA) EN HILL DESCENT CONTROL (HDC) – HSA voorkomt naar beneden rollen van de auto bij wegrijden op een steile helling. Dit gebeurt door de auto na het loslaten van het rempedaal twee seconden op zijn plaats te houden, zodat de bestuurder tijd heeft om het gaspedaal te bedienen. HDC maakt het mogelijk veilig en met gecontroleerde snelheid een steile helling af te dalen zonder de remmen te hoeven bedienen. Deze functie wordt toegepast in combinatie met de 5-traps automatische transmissie. ELEKTRONISCHE STABILITEITSREGELING (ESC) – ESC is een geavanceerd systeem dat de bestuurder helpt de auto onder alle omstandigheden onder controle te houden. Het systeem gebruikt de gecombineerde technologie van de hydraulische remassistentie, tractieregeling en elektronische rolbeperking (ERM) om voortdurend de door de bestuurder gekozen koers te vergelijken met de werkelijke koers van de auto. Bij afwijkingen wordt zo nodig ingegrepen door het afremmen van de afzonderlijke wielen en/of vermindering van het motorkoppel. Tegelijk berekent het ERM-systeem het risico dat een wiel loskomt van de grond. Indien nodig wordt het motorvermogen verminderd en het remsysteem ingeschakeld om de auto te stabiliseren. SENTRY KEY®-STARTONDERBREKING – Dit systeem maakt gebruik van een unieke veiligheidscode die alleen op uw auto reageert, zodat uw Wrangler daar blijft waar u hem achterlaat. ENERGIEABSORBERENDE VERLENGSTUKKEN VOOR DE VOORBUMPER – De samendrukbare opzetstukken voor de voorbumper bieden extra bescherming tegen aanrijdingen met lage snelheid. HALOGEEN KOPLAMPEN EN MISTLAMPEN – Deze heldere lichtbronnen verbeteren het zicht op de weg bij duisternis of slechte weersomstandigheden. ELEKTRISCH VERSTEL- EN VERWARMBARE BUITENSPIEGELS – De verwarmingselementen laten niet alleen sneeuw en ijs van uw buitenspiegels wegsmelten, maar zorgen ook dat hinderlijke condens in een mum van tijd verdwijnt.

JEEP® WRANGLER – VOOROP OP HET JUISTE PAD

Een avontuur begint met het kiezen van het juiste pad. De Wrangler geeft u de keuze uit drie verschillende, maar even compromisloze varianten: de Sport, Sahara en Rubicon. Alle drie uit hetzelfde hout gesneden en alle drie bedoeld om de sleur te doorbreken en het avontuur te zoeken op de plekken waar de Wrangler zijn kwaliteiten kan tonen: steile rotspaden, modderige boswegen, mulle zandduinen of een speciaal hindernisparcours.

JEEP® WRANGLER SPORT GAAT ELKE UITDAGING AAN
Of u nu de vierpersoons Sport of de vijfpersoons Sport Unlimited met vier deuren kiest, beide basismodellen van de Wrangler laten u kennismaken met de avontuurlijke wereld van het terreinrijden. De standaarduitrusting omvat een lange lijst voorzieningen, bovendien zijn er vele opties beschikbaar om de Sport helemaal op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

 

 

 

 

 

\JEEP® WRANGLER SAHARA IN HET HEETST VAN HET AVONTUUR
De juiste mix van prestaties en comfort. De Sahara® en Sahara Unlimited onderscheidenzich door hun treeplanken en geheel in carrosseriekleur uitgevoerde spatschermen. Beide versies beschikken over een uitgebreide lijst standaardvoorzieningen, zoals
een Alpine-audiosysteem, een met leder bekleed stuurwiel voorzien van audiobedieningstoetsen en 17-inch lichtmetalen velgen.

 

 

 

 

 

JEEP® WRANGLER RUBICON TIEN JAAR GROOT IN OFF-ROAD
De Rubicon® en Rubicon Unlimited zijn rasechte avonturiers waarmee u zo de machtige Rubicon Trail kunt bedwingen. Ze zijn er helemaal klaar voor! Deze topmodellen van de Wrangler-range zijn bedoeld voor ondernemende liefhebbers die alle aspecten van het off -road rijden willen beleven.

 

 

 

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws