Nieuwe SsangYong Actyon Sports

Vermogen en comfort eindelijk verenigd.

 

 

 

Een nieuwe, krachtigere motor, een dynamische styling en een lager brandstofverbruik: dat is wat deze opwindende pick-up van Ssangyong u te bieden heeft. Met de nieuwe Actyon Sports hebt u meer slagkracht, zowel professioneel als privé. De nieuwe Actyon Sports is zo praktisch, comfortabel en veelzijdig dat u nog meer kunt genieten van uw vrije tijd. Een garantie voor een betere levenskwaliteit.

De pick-up heruitgevonden: 

Met de nieuwe Actyon Sports staat u overal in de spotlights. De ranke vormgeving van de motorkap, het zeshoekige radiatorrooster en de chique zwarte koplampframes creëren een mix van dynamisme en raffinement. De breed uitwaaierende en uitgesproken karakterlijnen op de motorkap stralen waardigheid en een charismatische aantrekkingskracht uit, geaccentueerd door het in zwart hoogglanschroom afgewerkte radiatorrooster. Mist- en dagrijlichten zijn standaard.

 

 

 

 

 

 

 

Zoveel comfort in een pick-up, dat is grensverleggend.

De nieuwe boordcomputer in het instrumentenpaneel houdt niet alleen uw reisafstand bij, maar ook uw reistijd en brandstofverbruik. Het stuurwiel is nu bekleed met natuurleder, terwijl de versnellingspook opvalt door zijn verfijnde koolstofaccenten.

Alle bedieningselementen zijn naar de bestuurder gericht en de knoppen zijn volgens functie gegroepeerd om het de bestuurder gemakkelijker te maken. Het instrumentenpaneel heeft zes verlichtingsstanden voor een optimale zichtbaarheid, zowel overdag als ’s nachts, terwijl de meters in één oogopslag afleesbaar zijn dankzij energiezuinige leds. De middenconsole is nu zwart, met een verfijnde en moderne uitstraling. Bovendien werden de ventilatiemonden en het digitale klokje
hertekend met het oog op een groter bedieningsgemak.

 

 

Nooit was avontuur zo comfortabel.

De nieuwe Actyon Sports pakt uit met allerlei nieuwigheden om het comfort en het welzijn van de bestuurder en de passagiers te bevorderen. Zo werd de stuurkolom voorzien van een Bluetooth-schakelaar voor handsfree bediening. De zetels zijn nu verkrijgbaar met een lederen of stoffen bekleding, en zijn allen verwarmbaar.

Volautomatische airconditioning
De klimaatregeling is uitgerust met sensoren die de temperatuur van de binnen- en buitenlucht controleren en de interieurtemperatuur automatisch op peil houden. Talloze ventilatiemonden verspreid over het interieur zorgen voor een verfrissende luchtcirculatie bij hoge buitentemperaturen en voor warme voeten en ontdooide ruiten tijdens de winter.

01. Cruise control, 02. Bluetooth-audio, 03. Verwarmbare voor en achter zitplaatsen, 04. Betere achterbankrugleuning hellinghoek.

 

 

Minder gulzig qua verbruik om meer kilometers te kunnen vreten.

Dankzij een geoptimaliseerde motor en overbrenging levert de nieuwe Actyon Sports betere prestaties om u nog beter van dienst te zijn.

 • 2.2L e-XDi Active dieselmotor
  De nieuwe 2.2-diesel met directe injectie ontwikkelt 178 pk en al 400 Nm aan koppel bij de laagste toerentallen, wat een aanzienlijke troef is voor een pick-up. Hierdoor kan de nieuwe Actyon Sports in lage versnellingen snel uit de startblokken schieten.
 • 6-trapsautomaat
  Deze versnellingsbak is optimaal afgestemd op de hoge motorprestaties. In de Power-stand wordt het vermogen maximaal benut, terwijl de Winter-stand de bestuurder de mogelijkheid biedt om op sneeuw of ijs in tweede versnelling te vertrekken of achteruit te rijden zonder de wielen te laten doorslippen.
 • Manuele schakelmogelijkheid bij automaat
  Met de automaat van de nieuwe Actyon Sports kunt u ook sportief rijden. Door middel van schakelaars op de versnellingspookknop en het stuurwiel kan de bestuurder manueel op- of terugschakelen.
 • Manuele 6-versnellingsbak
  De manuele overbrenging heeft nu zes versnellingen voorwaarts, wat niet alleen het rijgemak bevordert, maar ook het brandstofverbruik en de milieuvriendelijkheid. De CO2- uitstoot werd beperkt en beantwoordt aan de strengere Euro 6-emissienormen.

 

Behoud de controle in alle veiligheid.

Een echte pick-up wordt gekenmerkt door een zelfverzekerd en veilig rijgedrag op elk terrein en in alle omstandigheden. En de nieuwe Actyon Sports is daar een uitzonderlijk goed voorbeeld van.

 • Airbags voorin –  De bestuurder en voorste passagier worden elk beschermd door hun eigen airbag
 • Achteruitrijsensoren – Bij het achteruitrijden wordt de bestuurder gewaarschuwd voor eventuele hindernissen.
 • HSA_Hill Start Assist – Wanneer u wilt vertrekken op een helling voorkomt de vertrekhulp dat het voertuig achteruitrolt door de druk op de remmen gedurende ongeveer 2 seconden vast te houden.
 • ESP_Electronic Stability Programme – Ongelukken voorkomen bij een onder-of overstuur en het over de kop gaan voorkomen

 

 

 

Het elektronische veiligheidsprogramma omvat diverse actieveveiligheidssystemen die informatie in verband met het voertuig controleren en doorsturen naar een centrale computer. als blijkt dat het voertuig in een gevaarlijke situatie dreigt te belanden, neemt het ESP onmiddellijk de controle over het motorvermogen en het remsysteem over om een ongeval te voorkomen. De actieve koprolbescherming (ARP) komt dan weer tussenbeide bij overdreven zijdelingse krachten, wanneer het voertuig te scherp instuurt of te snel rechtsomkeer maakt. Het remassistentiesysteem (BAS) is ontworpen om de remkracht te versterken wanneer de bestuurder wil remmen in een noodsituatie.

 • Voorwielophanging met dubbele draagarmen in combinatie met 5-armige wielophanging achter
 • Een super stijve stalen structuur met drie lagen opbouw voor een maximale passieve veiligheid

Inschakelbare 4WD

   • 2WD High-gear Mode – Om in normale rijomstandigheden brandstof te besparen door de rolweerstand te verminderen
   • 4WD High-gear Mode – Om de stabiliteit van het voertuig te verhogen op zwaar of glad terrein.
   • 4WD Low-gear Mode – Om een maximale vermogensoverdracht te garanderen bij lage snelheden.

   

   

  Krachtig, veelzijdig, en voor niets terugdeinzend.

  De nieuwe Actyon Sports is uitgerust met een van de krachtigste motoren in zijn klasse en kan ladingen tot 2.500 kilogram trekken. De laadbak heeft een oppervlakte van 2 vierkante meter, en met de achterklep opengeklapt is er voldoende ruimte om motorfietsen, mountainbikes, ski’s, kampeermateriaal en andere lange of omvangrijke voorwerpen te vervoeren. En deze ruwe offroadkampioen brengt u comfortabel en veilig naar uw werk- of vakantiebestemming. Gegarandeerd…

   

   

   

   

  UITMUNTENDE 5 JAAR SSANGYONG GARANTIE VOOR U EN UW VOERTUIG.

  5 JAAR GARANTIE

  Bij aankoop van een SsangYong geniet u van onderstaand volledig garantiepakket:

      • 3 jaar basisgarantie (of max. 100.000 km) + 2 jaar (of max. 100.000 km) op de aandrijflijn.
      • Aanbod geldig voor wagens ingeschreven in de Benelux.
      • Een garantie tegen corrosie van 6 jaar.
      • Een garantie tegen lakfouten van 2 jaar.

  5 JAAR PECHHULP

  Tijdens de volledige garantieperiode geniet u met uw SsangYong ook van 5 jaar pechhulp en mobiliteitsgarantie in Europa. Naast een kosteloze herstelling zorgt SsangYong ook voor het ophalen van de auto en de inzittenden (incl. aanhangwagen of caravan), vervangend vervoer, voortzetten van de vakantie of veilig transport naar huis. SsangYong biedt meer door een volledige pechhulp te bieden, ook als de oorzaak bij de eigenaar ligt (verkeerde brandstof getankt, sleutels in de wagen, brandstofpech, lekke band of lege accu).

  OP ZOEK NAAR DE BETERE BEDRIJFSWAGEN?

  Bent u op zoek naar een elegante, betrouwbare en budgetvriendelijke bedrijfswagen? Met een gunstige kostprijs per kilometer bovendien? Vraag naar Ssangyong Fleet. Motiverend voor uw medewerkers, maar ook voor u!

  VOOR HET MOTIVEREN VAN UW MEDEWERKERS, MAAR OOK VOOR U!

  Trouw aan de roeping van het merk, vindt u bij Ssangyong steeds uw gading als het erop aankomt uw wagenpark representatief te houden. Gaat u voor de elegantie van de Korando, wilt u het gebruiksgemak van de Rodius, of bent u eerder op zoek naar het zwaardere werk met de Actyon Sports of de Rexton? Bij SsangYong adviseren we u graag.

   

   

  Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

   

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws