Nieuwe SsangYong Korando

GEDREVEN MET STIJL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONGEZIEN OPVALLEND.

Met zijn nieuw koetswerk en opgewaardeerd interieur bekent de New Korando meteen kleur. Deze trendy crossover weet van aanpakken. Die indruk wordt bevestigd zodra u plaats neemt achter het stuur. Dit is pure SUV-fun in een handig formaat! U zal willen gezien worden in deze stijlvolle crossover, die u verwent met opwindend rijplezier en goedkeurende blikken.

 

 

 

 

 

Een ware stijlevolutie: dynamisch en toch zo verfijnd.

Het slanke, verbrede radiatorrooster vormt een harmonieus geheel met de gevlochten grille onderaan. De HID-koplampen, de positielichten en de projectiekoplampen zorgen voor een elegante toets, terwijl de zwarte afwerking aan de onderzijde van de bumper de assertieve, moderne look van de New Korando bevestigen. De mistlichten vormen een bevallig contrast met de krachtige lijnen van de voorbumper. De laterale knipperlichten werden geïntegreerd in de buitenspiegels. Aan de onderzijde daarvan bevinden zich naar beneden gerichte lampjes die de onmiddellijke omgeving rond de voorste portieren verlichten om het in- en uitstappen in het donker te vergemakkelijken.

 1. Radiatorrooster
 2. HID-koplampen
 3. Mistlichten
 4. Buitenspiegel (geïntegreerd knipperlicht & uitstapverlichting)

 

Gespierd en elegant gaan samen.

De dynamische uitstraling van de New Korando wordt achteraan kracht bijgezet door de doorlopende karakterlijn in de flank. De brede kofferklep met het nieuwe logo oogt voller en laat zich vlot openen en sluiten dankzij dubbele gasvijzels. De sportieve dakspoiler met geïntegreerd LED-remlicht oogt niet alleen stijlvol, maar helpt ook kop-staartaanrijdingen vermijden. De nieuw ontworpen achterlichtunits sluiten naadloos aan op de karakterlijnen van de achterste wielkasten en laten de volle flanken met brede C-stijl helemaal tot hun recht komen. In het achterlicht zit een LED-lichtgeleider verwerkt, die ervoor zorgt dat de richtingaanwijzers gelijkmatig knipperen en het geheel een gesofisticeerde uitstraling verleent.

 

 

 

UITGERUST MET HET ALLERBESTE. ENKEL U ONTBREEKT NOG.

De boordcomputer houdt de afgelegde afstand en het verbruik bij. Met het audiosysteem in dubbel DINformaat speelt u mp3-bestanden en cd’s af, kan u handsfree bellen via Bluetooth, uw iPod of iPhone aansluiten en van RDS gebruikmaken. Het verwarmde stuurwiel, de inklapbare sleutel en de Eco Cruise Control maken het plaatje compleet. Het interieur van de New Korando onderging tevens een grondige upgrade. De stoffen stoelbekleding met nieuw motief en dubbele stiknaad oogt nog luxueuzer. De zwarte hoofdkleur is zowel functioneel als chic, terwijl de carboninleg een glanzende afwerking heeft.

 1. Boordcomputer in het midden van de SuperVision-cluster
 2. Dubbel-DIN audiosysteem met mp3/cd-speler en iPod / iPhone-aansluiting (met RDS)
 3. Bluetooth handsfree belsysteem
 4. Verwarmd stuurwiel
 5. Inklapbare sleutel
 6. Eco Cruise Control

 

 

 

NOG MEER COMFORT. EN NIET ALLEEN VOOR DE BESTUURDER.

Of het nu bitterkoud of tropisch warm is, op lange afstanden of op vermoeiende reizen, de New Korando brengt u steeds naar uw bestemming in de beste omstandigheden. Ook wie op de achterbank zit, geniet mee: de New Korando biedt immers een volledig vlakke vloer. Bovendien is die achterbank – net als de voorstoelen – verwarmbaar en kan ze over een hoek van 17,5 graden naar achteren gekanteld worden; een record in dit segment!

 

 

 

 

 

ZIJN MODULARITEIT: EEN KINDESPEL.

De New Korando biedt u alle transportflexibiliteit die het dagelijkse leven van u verlangt. Hij leent zich bovendien perfect tot weekenduitstapjes. De achterbank kan gedeeltelijk of geheel worden neergeklapt, naargelang de hoeveelheid spullen die u wenst mee te nemen. Geen enkele andere SUV in dit segment biedt zo’n laadcapaciteit en bovendien beschikt u dankzij de geoptimaliseerde interieurindeling over de grootst mogelijke beenruimte. Voeg daarbij de riante interieurbreedte en het comfort van de achterbank, en u voelt zich de koning te rijk!

 

 

 

 

SPITSTECHNOLOGIE VOOR EEN PERFECTE CONTROLE.

Rijveiligheid en efficiëntie komen op de eerste plaats. Daarom is de New Korando gewapend met een arsenaal aan geavanceerde rijhulpsystemen, die het comfort van de inzittenden naar een hoger niveau tillen. Het Electronic Stability Program (ESP) omvat de praktische wegrijhulp voor op hellingen Hill Start Assist (HSA) en activeert indien nodig het Emergency Stop Signal System (ESS). Het vierwielaandrijfsysteem wordt elektronisch gestuurd en kan desgewenst vergrendeld worden (4WD lock).

Nog een belangrijke voorziening is het Tyre Pressure Monitoring System (TPMS), dat de bestuurder attent maakt op een onjuiste bandendruk. Zo wordt de bestuurder aangezet om de druk aan te passen, wat niet alleen de veiligheid, maar ook het verbruik ten goede komt.

ESP (Elektronisch Stabiliteitsprogramma) Het elektronisch stabiliteitsprogramma houdt de voertuigdynamica continu in de gaten. Wanneer de bestuurder de controle dreigt te verliezen, grijpt het in op het motorvermogen en de remmen zodat de auto zijn stabiliteit terugvindt. Het ESP omvat niet alleen ABS, maar ook een Active Rollover Protection (rolneigingdetectie), een Anti-slip Regulation (wielspincontrole) en een noodremhulp om de New Korando optimaal te laten reageren op potentieel gevaarlijke rijsituaties.

 

 

MOTOREN AANGEPAST AAN UW BEHOEFTEN.

De New Korando biedt u de keuze tussen een 2.2l dieselmotor en een 2.0l benzinemotor. Ze voldoen alle twee aan de strenge Euro 6-normen en worden dankzij hun ultramodern concept gekenmerkt door een bijzonder discrete werking. De e-XDi220 diesel levert een groot deel van zijn koppel al bij de laagste toerentallen met het oog op een optimaal brandstofrendement en een lage geluids- en trillingsproductie. Het motorblok en de cilinderkop zijn vervaardigd uit licht, ultrastevig metaal, terwijl de enkelvoudige aandrijfriem het slippen en vibreren tot een minimum herleidt. De e-XGi200 benzine biedt het beste van zichzelf bij lage en middelhoge motordraaisnelheden. De decentrale krukas, het opendekcilinderblok en wrijvingsverlagende technologieën dragen bij tot een milieuvriendelijke werking. Zelf schakelen of de Korando het werk laten doen? U zegt het maar: er is zowel een manuele als een automatische 6-versnellingsbak beschikbaar, die beiden het beste halen uit de hoogefficiënte motoren. De New Korando heeft overigens een geremd trekvermogen van 2.000 kg – een record in deze categorie.

 

 

 

SYNONIEM VOOR VEILIGHEID: KORANDO.

De standaarduitrusting van de New Korando omvat voortaan zes airbags: twee frontale, twee zijdelingse vooraan en twee gordijnbags die zich over de hele lengte van het interieur uitstrekken om zowel voor- als achterin bescherming te bieden. De passagiersairbag vooraan werd bovendien netjes weggewerkt in het dashboard en kan uitgeschakeld worden. Verder zijn de voorstoelen voorzien van elektronisch gestuurde actieve hoofdsteunen, terwijl de achterbank uitgerust is met ISOFIX-verankeringen voor kinderzitjes.

 

 

 

 

GEDREVEN DE BAAN OP. ZO KENT MEN U!

De New Korando werd van dak tot wiel onder handen genomen en talrijke voorzieningen zijn nieuw, of werden grondig herzien. Verwachtingen zijn er immers om overtroffen te worden.

 

 

 

 

 

 

UITMUNTENDE 5 JAAR SSANGYONG GARANTIE VOOR U EN UW VOERTUIG.

5 JAAR GARANTIE

Bij aankoop van een SsangYong geniet u van onderstaand volledig garantiepakket:

 • 3 jaar basisgarantie (of max. 100.000 km) + 2 jaar (of max. 100.000 km) op de aandrijflijn.
 • Aanbod geldig voor wagens ingeschreven in de Benelux.
 • Een garantie tegen corrosie van 6 jaar.
 • Een garantie tegen lakfouten van 2 jaar.

5 JAAR PECHHULP

Tijdens de volledige garantieperiode geniet u met uw SsangYong ook van 5 jaar pechhulp en mobiliteitsgarantie in Europa. Naast een kosteloze herstelling zorgt SsangYong ook voor het ophalen van de auto en de inzittenden (incl. aanhangwagen of caravan), vervangend vervoer, voortzetten van de vakantie of veilig transport naar huis. SsangYong biedt meer door een volledige pechhulp te bieden, ook als de oorzaak bij de eigenaar ligt (verkeerde brandstof getankt, sleutels in de wagen, brandstofpech, lekke band of lege accu).

 

 

OP ZOEK NAAR DE BETERE BEDRIJFSWAGEN?

Bent u op zoek naar een elegante, betrouwbare en budgetvriendelijke bedrijfswagen? Met een gunstige kostprijs per kilometer bovendien? Vraag naar Ssangyong Fleet. Motiverend voor uw medewerkers, maar ook voor u!

VOOR HET MOTIVEREN VAN UW MEDEWERKERS, MAAR OOK VOOR U!

Trouw aan de roeping van het merk, vindt u bij Ssangyong steeds uw gading als het erop aankomt uw wagenpark representatief te houden. Gaat u voor de elegantie van de Korando, wilt u het gebruiksgemak van de Rodius, of bent u eerder op zoek naar het zwaardere werk met de Actyon Sports of de Rexton? Bij SsangYong adviseren we u graag.

 

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws