Het SSANGYONG modellen overzicht:

SSANGYONG TIVOLI

ADEMBENEMEND MOOI, VERRASSEND HANDIG IN HET GEBRUIK
De Tivoli oogt niet alleen fraai, hij biedt ook toonaangevende bescherming onderweg en rijdt bijzonder dynamisch. Deze compacte SUV werd ontworpen om al je verwachtingen te overtreffen: een gloednieuw platform, een verfrissende vormgeving met dynamische urban look, een trendy interieur, hypermoderne motoren en de beste veiligheidsuitrusting in zijn categorie.

 

 

 

SSANGYONG XLV

UW MULTIFUNCTIONELE OPLOSSING
Maak kennis met een urban SUV die u het leven een stuk gemakkelijker maakt – op ontelbare manieren. De stijlvolle XLV is niet alleen fun om mee te rijden, hij komt ook erg praktisch en veelzijdig uit de hoek. Stijl, comfort en gebruiksgemak tot in het kleinste detail. Dat is de nieuwe SsangYong XLV.

 

 

 

SSANGYONG KORANDO

ONGEZIEN OPVALLEND
Met zijn nieuwe koetswerk en het opgewaardeerde interieur bekent de New Korando meteen kleur.  Deze trendy crossover weet van aanpakken. Die indruk wordt bevestigd zodra u plaats neemt achter het stuur. Dit is pure SUV-fun in een handig formaat! U wilt gezien worden in deze stijlvolle crossover, die u verwent met opwindend rijplezier en die goedkeurende blikken trekt.

 

 

 

SSANGYONG REXTON

VERMOGEN EN VERFIJNING HEBBEN ELKAAR GEVONDEN
De Rexton blijft trouw aan de identiteit van het merk, terwijl nieuwe, opgewaardeerde extra’s het rijplezier en de verhouding prijs-kwaliteit van deze schitterende SUV nog sterker in de verf zetten.

De 4e generatie Rexton is veiliger, sterker, ruimer en stijlvoller dan ooit tevoren. Deze nieuwe authentieke SUV rijdt heerlijk. De technologie aan boord haalt nieuwe hoogtes op het vlak van verfijning voor uw gemak, plezier en bescherming.

 

 

SSANGYONG ACTYION SPORTS

VERMOGEN EN COMFORT EINDELIJK VERENIGD
Een nieuwe, krachtiger motor, een dynamische styling en een lager brandstofverbruik:  dat is wat deze opwindende pick-up van Ssangyong u te bieden heeft. Met de nieuwe Actyon Sports hebt u meer slagkracht, zowel professioneel als privé. De nieuwe Actyon Sports is zo praktisch, comfortabel en veelzijdig dat u nog meer kunt genieten van uw vrije tijd. Een garantie voor een betere levenskwaliteit.

 

 

 

SSANGYONG RODIUS

STIJL, COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK TOT IN HET KLEINSTE DETAIL
Het exterieur en interieur koppelen een uitgesproken esthetiek aan een maximum aan gebruiksgemak. Het resultaat is een uniek voertuig dat u met trots vervult en waaraan u dagelijks plezier beleeft. De nieuwe Rodius biedt talrijke comfortvoorzieningen die de tijd aan boord aangenaam en ontspannend maken.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws