Nieuwe SsangYong Rexton

EEN STEVIGE PERFORMER

MET EEN CHARISMATISCHE UITSTRALING

 

 

 

Alles geven om het segment te leiden.

De Rexton is nu veiliger, sterker, ruimer en stijlvoller dan ooit tevoren. Deze
nieuwe authentieke SUV rijdt heerlijk. De technologie aan boord haalt nieuwe
hoogtes op het vlak van verfijning voor uw gemak, plezier en bescherming.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GESPIERDE SUV MET KONINKLIJKE RONDINGEN

Het SUV-erfgoed behouden en tegelijk een unieke stijl creëren. Het specifieke design van het radiatorrooster en de stoere lijnen op het front stralen de klassieke SUV-look uit, terwijl de dynamische karakterlijn op de flanken een statige schoonheid toevoegt. Deze gewaagde maar verfijnde uitstraling wordt benadrukt door de voorbumper die wordt afgelijnd met chroom, de zwarte hoogglanzende carterbeschermplaat en de in de buitenspiegels ingewerkte richtingaanwijzers met grondverlichting.

 

 

 

 

 

 

DYNAMISCH EN TOCH EENVOUDIG

Achterkant met onderscheidende look De spoiler met hoog geplaatste derde remlicht benadrukt de sportieve uitstraling van de Rexton en vergroot tegelijk de veiligheid. De achterlichten zijn horizontaal opgesteld om breedte uit te stralen en de auto langs achteren gezien indrukwekkender te maken. Over de kofferklep loopt een chroomstrip voor meer verfijning, en de uitlaatpijp is verborgen om de algehele eenvoud van het design van de achterkant te versterken. De LED nummerplaatverlichting en de deuren met bedekte instapdrempels bieden de perfecte ‘finishing touch’ voor het exterieur.

 

 

 

 

 

 

REDELIJK VERFIJND EN TOCH GEZELLIG

Het interieur onderscheidt zich door kwaliteitsvolle materialen De stoelen zijn ergonomisch ontworpen om te passen bij elk lichaam en verminderen zo de vermoeidheid bij lange ritten. Ze zijn bekleed met een onvoorstelbaar zacht en ontspannend Nappaleer. De interieursfeer wordt verder versterkt door de verlichte deurdrempels voorin en door de verlichting in het instrumentenbord en deurbekleding om ’s nachts een subtiel sfeerlicht te creëren.

Het interieurpakket is verkrijgbaar in vier kleurthema’s:
– Bruin met zwarte hemelbekleding (Nappa leder)
– Zwart met zwarte hemelbekleding (Nappa leder)
– Zwart met lichte hemelbekleding (Stof en TPU Leder)
– Ivoorkleur met lichte hemelbekleding (Nappa Leder)

 

 

 

EEN PLEZIER OM TE BESTUREN OF IN MEE TE RIJDEN

Hij biedt volop zicht op de omgeving

Langs buiten zijn vier camera’s geplaatst die een realistisch beeld geven van alle kanten van de auto, zodat langzaam rijden of parkeren veiliger en eenvoudiger wordt. Bovendien kantelen de buitenspiegels automatisch naar omlaag wanneer de achteruitversnelling wordt ingeschakeld om de bestuurder te helpen bij het parkeren.

Een rijk infotainment aanbod 

Het infotainmentsysteem van de Rexton komt met een breed (9,2″) hogeresolutiescherm met aanraakfunctie dat Apple CarPlay en Google Android Auto ondersteunt. Het systeem biedt verder een radio en mp3 speler, speelt digitale media in hoge resolutie, kan uitzendingen opnemen en heeft een usb-poort.

 • 01 – Snelheidsgevoelige stuurbekrachting & verwarmbaar stuurwiel
 • 02 – HD 9,2″-navigatiesysteem
 • 03 – Elektronische handrem met autoholdfunctie
 • 04 + 05 – 3D Around-vieuw monitoring systeem (360°- camerasysteem)
 • 06 – SUPER-VISION INSTRUMENTENPANEEL – 7″ TFT-LCD-kleurenscherm met o.a. info: Digitale snelheidsmeter met drievoudige  weergave,
  standaardmodus, geanimeerde modus en toerentalafhankelijke modus
 • 07 – SCHERM BOORDCOMPUTER – Keuze van het geluid van de richtingaanwijzers, Lane Departure Warning System (Rijstrookwaarschuwing),
  Elektrische kofferklep en Navigatie-ondersteuning

 

RUIM EN FLEXIBEL

Hij biedt comfort en ruimte aan zowel bestuurder als passagiers

Beide stoelen op de eerste rij zijn geventileerd, terwijl die van zowel de eerste als de tweede rij verwarmd zijn. Tot drie verschillende bestuurders kunnen hun voorkeursinstellingen opslaan voor de positie van de bestuurdersstoel en de buitenspiegels. Beide voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar. De beenruimte op de tweede rij is uitmuntend dankzij een geoptimaliseerd ruimtelijk ontwerp van het interieur. De stoelen van deze tweede rij kunnen worden dichtgeklapt om het laadvermogen te maximaliseren.

 

 

 

GEMAKKELIJK IN EN UITLADEN

Meer bagage meenemen zonder passagiersruimte op te offeren De Rexton kan in zijn koffer vier golftassen in de breedte vervoeren en toch de 2de en 3de zitrij beschikbaar houden voor de passagiers. Een bestuurder met zijn armen vol materiaal kan de kofferklep openen zonder alles op de grond te moeten zetten. Het volstaat met de Smart Key op zak drie seconden achter de auto te blijven staan en de kofferklep gaat automatisch open.

 

 

 

 

 

 

VEILIGER EN GEMAKKELIJKER TE BESTUREN

Elektronica wordt ingezet om ongelukken te voorspellen en te vermijden Autorijden brengt altijd een zeker risico met zich mee. De Rexton gebruikt echter al de meest recente veiligheidssystemen om dit risico tot een minimum te beperken en om potentiële ongevallen te voorkomen.

De jongste technologische oplossingen:

 1. LCA – Assistentie bij verandering van rijstrook.
  Detecteert snel langs achteren naderende voertuigen en waarschuwt de bestuurder met een knipperend lichtje in de buitenspiegel.
 2. TSR – Verkeersbordendetectie.
  Detecteert een verderop geplaatst verkeersbord, gebruikt tekenherkenningssoftware om het te lezen en kopieert het icoon in het infotainmentscherm.
 3. RCTA – Detectie kruisend verkeer bij achteruitrijden.
  Ondersteunt de bestuurder bij het achteruitrijden door langszij naderende voertuigen te detecteren.
 4. AEB – Automatisch Noodremsysteem.
  Helpt een ongeval te vermijden of de gevolgen ervan te beperken door bewegende of stilstaande voertuigen
  te detecteren en de bestuurder op voorhand te waarschuwen.
 5. FCW – Waarschuwing tegen frontale aanrijding.
  Waarschuwt de bestuurder wanneer zich een ander voertuig of een voetganger op het traject van
  de auto bevindt.
 6. LDW – Rijvakdetectie.
  Waarschuwt de bestuurder telkens de auto van zijn rijstrook begint af te wijken tenzij de richtingaanwijzers in die richting zijn ingeschakeld.
 7. HBA – Automatisch groot licht.
  Het groot licht schakeld automatisch uit wanneer een naderend voertuig wordt gedetecteerd, zodat ’s nachts rijden gemakkelijker wordt.
 8. BSD – Dodehoekdetectie.
  Voelt een voertuig naderen in de dode hoek achter of langszij van de auto en waarschuwt de bestuurder met een knipperend lichtje in de buitenspiegel.

 

BETER BESCHERMD DAN OOIT TEVOREN

 1. ESP – Elektronisch stabiliteitsprogramma
 2. ARP – Koprolpreventie
 3. BAS – Remkrachtondersteuning
 4. ESS – Automatische waarschuwingslichten
 5. HDC – Automatische dalingscontrole
 6. HSA – Wegrijhulp op hellingen

 

 

 

Verbeterde veiligheid voor alle passagiers

De Rexton heeft negen airbags, waaronder een knieairbag voor de bestuurder en zijdelingse airbags op de tweede zitrij. Het stuurwiel en de stuurkolom zijn specifiek ontworpen om de kracht van een botsing te absorberen en zo het effect op de borststreek van de bestuurder te minimaliseren. Bij een aanrijding bewegen actieve hoofdsteunen naar voren om de open ruimte tussen de inzittende en de hoofdsteun te overbruggen en zo een whiplash te voorkomen.

 

 

 

 

 

EEN SUV DIE ER MET KOP EN SCHOUDERS BOVENUIT STEEKT

Hij bouwt een trotse erfenis op De Rexton is de betere keuze, hoe je het ook bekijkt. Het ladderchassis is onklopbaar qua sterkte en het interieur is luxueus en ruim. Het trekvermogen is enorm ( 3500 Kg voor de 4WD AT) en de rijhulpsystemen en ophanging zijn ontwikkeld om een zo veilig en soepel mogelijke rijervaring mogelijk te maken. En het lijstje gaat maar verder. Een SUV waar je echt met trots de eigenaar van bent.

 

 

 

 

DIESEL OF BENZINE, AAN U DE KEUZE

Authentieke SUV dankzij de beschikbaarheid van vierwielaandrijving

De Rexton wordt aangedreven door een 2.2-dieselmotor of een 2.0 benzinemotor. De diesel A/T versie heeft een onafhankelijke achterwielophanging* voor een superieur rijgedrag en ophangingscomfort. Normaal rijdt de auto met achterwielaandrijving, wat de stabiliteit verbetert door de gewichtsverdeling te optimaliseren, maar de bestuurder kan indien nodig kiezen tussen twee vormen van vierwielaandrijving. De Rexton Diesel A/T kan ook ladingen slepen tot 3,5 Ton, het hoogste sleepvermogen in deze SUV-categorie. De deeltijdse vierwielaandrijving laat de bestuurder kiezen wanneer het systeem wordt geactiveerd afhankelijk van de veranderlijke omstandigheden op of naast de weg. De veiligheid en efficiëntie zijn daardoor superieur aan wat een permanente vierwielaandrijving biedt.

 

 

 

 

OP ZOEK NAAR DE BETERE BEDRIJFSWAGEN?

Bent u op zoek naar een elegante, betrouwbare, krachtige en budgetvriendelijke bedrijfswagen met een trekgewicht van 3500 kg? Met een gunstige kostprijs per kilometer bovendien?
Vraag dan naar Ssangyong Fleet. Motiverend voor uw medewerkers, maar ook voor u!

 

 

 

 

UITMUNTENDE 5 JAAR SSANGYONG GARANTIE VOOR U EN UW VOERTUIG.

5 JAAR GARANTIE

Bij aankoop van een SsangYong geniet u van onderstaand volledig garantiepakket:

 • 3 jaar basisgarantie (of max. 100.000 km) + 2 jaar (of max. 100.000 km) op de aandrijflijn.
 • Aanbod geldig voor wagens ingeschreven in de Benelux.
 • Een garantie tegen corrosie van 6 jaar.
 • Een garantie tegen lakfouten van 2 jaar.

5 JAAR PECHHULP

Tijdens de volledige garantieperiode geniet u met uw SsangYong ook van 5 jaar pechhulp en mobiliteitsgarantie in Europa. Naast een kosteloze herstelling zorgt SsangYong ook voor het ophalen van de auto en de inzittenden (incl. aanhangwagen of caravan), vervangend vervoer, voortzetten van de vakantie of veilig transport naar huis. SsangYong biedt meer door een volledige pechhulp te bieden, ook als de oorzaak bij de eigenaar ligt (verkeerde brandstof getankt, sleutels in de wagen, brandstofpech, lekke band of lege accu).

 

 

VOOR HET MOTIVEREN VAN UW MEDEWERKERS, MAAR OOK VOOR U!

Trouw aan de roeping van het merk, vindt u bij Ssangyong steeds uw gading als het erop aankomt uw wagenpark representatief te houden. Gaat u voor de elegantie van de Korando, wilt u het gebruiksgemak van de Rodius, of bent u eerder op zoek naar het zwaardere werk met de Actyon Sports of de Rexton? Bij SsangYong adviseren we u graag.

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws