Nieuwe SsangYong XLV

UW MULTIFUNCTIONELE OPLOSSING.

 

 

 

Maak kennis met een urban SUV die u het leven een stuk gemakkelijker maakt – op ontelbare manieren. De stijlvolle XLV is niet alleen fun om mee te rijden, hij komt ook erg praktisch en veelzijdig uit de hoek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUN VOOR HET HELE GEZIN.

Design dat tot de emoties spreekt

De breedgeschouderde vleugels geven de auto een krachtige persoonlijkheid en beloven avontuur. Tegelijk zijn het radiatorrooster en de koplampen elegant geïntegreerd. 01. Projectiekoplampen met LED-dagrijlichten 02-03. Tweekleurige voorbumper

 

 

 

 

EEN FLINKE DOSIS RIJPLEZIER.

De instrumenten en bedieningselementen zijn dankzij hun opstelling uitzonderlijk gemakkelijk in het gebruik. Het sportieve, onderaan afgeplatte stuurwiel valt perfect in de hand en voelt erg behaaglijk aan in de winter dankzij de geïntegreerde verwarming. De wijzerplaten zitten vervat in aantrekkelijk vormgegeven cilinders, die samen met de regelbare achtergrondverlichting voor een perfecte afleesbaarheid zorgen. U kunt overigens kiezen uit zes subtiele achtergrondkleuren: rood, blauw, hemelsblauw, geel, wit of zwart.

De XLV is onder andere uitgerust met: 01- Boordcomputer – 02 – TomTom navigatiesystem – 03 – Smart audio system – 04 – USB en HDMI ingang – 05 – Sportief afgeplat stuurwiel met verwarming.

 

 

 

OPWINDEND INTERIEUR.

Aan de binnenzijde oogt de XLV tegelijk dynamisch en smaakvol. De hoogwaardige materialen ogen niet alleen luxueus, ze voelen ook zo aan. Zowel voorin als achterin hebben de inzittenden toegang tot het infotainment. De basiskleur voor het interieur is zwart, terwijl u voor de stoelbekleding kunt kiezen tussen luxueus stof in ruitmotief en echt leder. O.a. voorzien van geventileerde bestuurdersstoel, verwarmbare voor- en achterzetels en achterbank 32,5° gekanteld, zie uitvoeringspecificatie.

 

 

 

 

 

OPBERGVAKKEN IN OVERVLOED.

De koffer slikt maar liefst 720 liter aan bagage en de stoelen op de tweede rij zijn in twee delen (60/40) of volledig neerklapbaar voor nog meer laadvolume en flexibiliteit. De handige opbergvakken zijn handig verspreid over het interieur. De middenconsole is groot genoeg voor een iPad terwijl het handschoenkastje over een handige binnenschuif beschikt. De vier deuren zijn voorzien van zijvakken die plaats bieden aan een 1,5-literfles en diverse kleine voorwerpen.  Kofferverhoging van 145mm, koffervolume van 574L (met kofferverhoging) en koffervolume van 720L (zonder kofferverhoging).

 

 

 

 

KRACHTIG ÉN ZUINIG.

Het motorgeheel en de voorwielen zijn op een subframe gemonteerd om de stevigheid en veiligheid te verhogen. De McPherson-veerpoten vooraan staan in combinatie
met de lichte maar duurzame torsieas achteraan borg voor rijcomfort en stabiliteit bij hoge snelheden. De versies met vierwielaandrijving doen dan weer een beroep op
een meervoudig geleide achteras voor meer comfort op de weg en grotere veeruitslagen (en dus meer grip) op het terrein. De elektronische stuurbekrachtiging beperkt de
stuurinspanning en optimaliseert tevens het stuurgevoel voor een veiliger en comfortabeler rijgedrag. Het ‘Smart Steer’-systeem biedt drie standen (Normal, Comfort en
Sport) om de gevoeligheid aan te passen aan de individuele voorkeuren van de bestuurder en de veranderende rijomstandigheden. Ook zijn er speciale instellingen voor
parkeren, lage snelheden, stop-startverkeer en snelwegritten.

 1. e-XDi 160 dieselmotor
 2. Intelligente rijmodi. Met behulp van een schakelaar kies je een van de drie intelligente rijmodi om het motorvermogen af te stemmen op de specifieke rij- en wegcondities. Resultaat: een zachte en geruststellende rit.
 3. AISIN 6-trapsautomaat
 4. Handgeschakelde 6-versnellingsbak (met schakelindicator)
 5. 05 e-XGi 160 benzinemotor

Smart Steering (2)
De bestuurder krijgt de keuze uit drie verschillende gevoeligheidsmodi om in alle omstandigheden de ideale respons te verzekeren.

 • Sport – De Sport-stand verhoogt de reactiviteit bij hoge snelheid met het oog op een maximale controle en nauwkeurigheid.
 • Normal – De Normal-stand biedt de juiste mate van bekrachtiging voor middelhoge en hoge snelheden.
 • Comfort – De Comfort-stand biedt extra assistentie zodat stuurmanoeuvres tijdens het parkeren of lage snelheden kinderspel worden.

Actief AWD-systeem
Wanneer het AWD-systeem is ingeschakeld, gaat 60 procent van het vermogen naar de achterwielen en 40 procent naar de voorwielen. Het systeem werkt samen
met diverse geavanceerde subsystemen en een speciaal ontworpen chassis om soepele, comfortabele en zelfzekere terreinprestaties te garanderen. Meestal 2WD, 4WD voor meer stabiliteit – koppelverdeling 50:50 (4WD lock)

 

 

VEILIGHEID VAN TOPNIVEAU.

De XLV is uitgerust met veel slimme veiligheidstechnologieën die ook te vinden zijn op premium uitvoeringen. Sommige van deze state-of-the-artsystemen anticiperen op dreigend gevaar en zorgen voor een gepaste reactie, terwijl andere het rijden over het algemeen gemakkelijker en veiliger maken.

 

 

 

 

 

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING (AEB)

Het AEB-systeem remt automatisch wanneer het een dreigende frontale botsing vaststelt en
de bestuurder niet reageert op het gevaar. Het systeem activeert de remmen alleen wanneer het voertuig
minder dan 60 km/h rijdt.

FORWARD COLLISION WARNING (FCW)

Het FCW-systeem waarschuwt de bestuurder voor een mogelijke frontale botsing wanneer de bestuurder zich niet bewust lijkt van het gevaar.

 

 

 

 

LANE KEEPING ASSIST (LKA)

Als het voertuig de rijstrookmarkering overschrijdt door onoplettendheid van de bestuurder,
zal het LKA-systeem automatisch de controle over het stuur overnemen en het voertuig opnieuw
binnen de rijstrook sturen.

LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

Het LDW-systeem laat een waarschuwingssignaal weerklinken wanneer de bestuurder, door afleiding of slaperigheid, het voertuig laat afwijken van zijn rijstrook zonder de knipperlichten te gebruiken.

 

 

 

 

 

* De bovenstaande systemen zijn ontworpen om het rijcomfort en de rijveiligheid te bevorderen, maar het is mogelijk dat ze niet in alle omstandigheden werken. Neem contact op met uw plaatselijke dealer voor meer informatie.

 

 

Uw dierbaren komen eerst:

 

de ongeëvenaarde veiligheidsuitrusting van de XLV.

 1. Frontale airbag bestuurder
 2. Knie-airbag bestuurder
 3. Frontale airbag passagier voorin
 4. Zijdelingse airbags voorin (links en rechts)
 5. Gordijnairbags (links en rechts)
 6. Dubbele gordelspanners
 7. Elektronische stabiliteitscontrole (ESP) – De elektronische stabiliteitscontrole monitort de rijomstandigheden en de voertuigdynamiek en grijpt in op het motorvermogen en de remmen zodra de bestuurder de controle dreigt te verliezen. Het ESP omvat het ABS-remsysteem, een actieve koprolbescherming, een antispinsysteem en een remkrachtversterker, zodat de Tivoli optimaal kan ingrijpen.
 8. Ultrasterke staalplaat op tien cruciale plaatsen in het chassis om de inzittenden optimaal te beschermen.

Dankzij het uitvoerige gebruik (71,4%) van staal met hoge trekvastheid wordt het chassis minimaal vervormd bij een aanrijding, zodat de inzittenden
een maximale bescherming genieten.

En verder o.a. Hill Start Assist (HSA), bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) en grote schijfremmen voor- en achteraan garanderen een krachtige remwerking onder alle mogelijke omstandigheden. Schijfremmen (Vooraan geventileerd, achteraan vol)

 

 

UITMUNTENDE 5 JAAR SSANGYONG GARANTIE VOOR U EN UW VOERTUIG.

5 JAAR GARANTIE

Bij aankoop van een SsangYong geniet u van onderstaand volledig garantiepakket:

 • 3 jaar basisgarantie (of max. 100.000 km) + 2 jaar (of max. 100.000 km) op de aandrijflijn.
 • Aanbod geldig voor wagens ingeschreven in de Benelux.
 • Een garantie tegen corrosie van 6 jaar.
 • Een garantie tegen lakfouten van 2 jaar.

5 JAAR PECHHULP

Tijdens de volledige garantieperiode geniet u met uw SsangYong ook van 5 jaar pechhulp en mobiliteitsgarantie in Europa. Naast een kosteloze herstelling zorgt SsangYong ook voor het ophalen van de auto en de inzittenden (incl. aanhangwagen of caravan), vervangend vervoer, voortzetten van de vakantie of veilig transport naar huis. SsangYong biedt meer door een volledige pechhulp te bieden, ook als de oorzaak bij de eigenaar ligt (verkeerde brandstof getankt, sleutels in de wagen, brandstofpech, lekke band of lege accu).

OP ZOEK NAAR DE BETERE BEDRIJFSWAGEN?

Bent u op zoek naar een elegante, betrouwbare en budgetvriendelijke bedrijfswagen? Met een gunstige kostprijs per kilometer bovendien? Vraag naar Ssangyong Fleet. Motiverend voor uw medewerkers, maar ook voor u!

VOOR HET MOTIVEREN VAN UW MEDEWERKERS, MAAR OOK VOOR U!

Trouw aan de roeping van het merk, vindt u bij Ssangyong steeds uw gading als het erop aankomt uw wagenpark representatief te houden. Gaat u voor de elegantie van de Korando, wilt u het gebruiksgemak van de Rodius, of bent u eerder op zoek naar het zwaardere werk met de Actyon Sports of de Rexton? Bij SsangYong adviseren we u graag.

 

 

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws