Nieuwe Subaru Forester

HIER WORDEN HERINNERINGEN GEBOREN.

 

 

 

Naar nieuwe plaatsen gaan. Nieuwe plaatsen ontdekken. U onderdompelen in nieuwe ervaringen. Dat is de essentie van avontuur, en tevens de inspiratie voor de Subaru Forester. Met zijn capaciteiten, staat de Forester klaar om u verder te brengen dan ooit. Dankzij de veiligheid die u en uw gezin beschermt en de veelzijdige mogelijkheden voor passagiers, kunt u uw avonturen delen met de mensen die u na aan het hart liggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLAAR VOOR ONTDEKKINGEN. ONTWORPEN OM TE REIZEN.

In de natuur moet u zich aanpassen om te overleven. De Forester vormt daarop geen uitzondering. Hij is doorontwikkeld en biedt hierdoor een nog betere rijervaring, uitstraling en kwaliteitsbeleving, zowel van binnen als van buiten. Waar u hem ook mee naartoe neemt, de Forester streeft er altijd naar het meest geschikt te zijn om de uitdagingen die de omgeving biedt te overwinnen met zijn veelzijdigheid en daarbij passende uitstraling.

 

 

 

 

 

EEN STOER, ZELFVERZEKERD UITERLIJK

Doorzettingsvermogen is een combinatie van bescheidenheid, power en veerkracht. Met zijn vertrouwenwekkende, stoere design weet de Forester dit als geen ander te verbeelden. De Forester combineert op elegante wijze hoekige lijnen met fraaie details en creëert zo een geheel dat overeenstemt met zijn evenwichtige prestaties.

 

 

 

 

 

VIND UW INNERLIJKE KRACHT.

De tweede adem. Het is dat beetje extra kracht dat van binnen komt waarmee u de grenzen kunt verleggen en uitdagingen kunt overwinnen. De innerlijke kracht van de Forester komt van de X-Mode. Na een druk op een knop geeft dit systeem de Forester de extra capaciteiten waarmee u uitdagende weg- en weersomstandigheden kunt overwinnen.

 1. X-Mode en Hill Descent Control*
  “X” staat voor extra daadkracht voor elke bestuurder en op vrijwel elke ondergrond. Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle over zowel motor, transmissie, AWD en remmen als andere systemen over, zodat u veilig en vol vertrouwen overslechte wegen en een gladde ondergrond wordt gedirigeerd. Bij uitdagende afdalingen geeft de Hill Descent Control vertrouwen. Het systeem zorgt voor een constant, afgeregeld momentum, zodat de bestuurder zich meer kan richten op het sturen en minder op het remmen. ( * Hoek bedraagt 22 graden bij 2.0XT. X-Mode en Hill Descent Control: standaard op versies met Lineartronic automatische transmissie).
 2. Techniek die niet stopt
  De Forester is ontworpen om richels, rotsen, bomen en andere obstakels te weerstaan zonder dat de auto beschadigd raakt of vast komt te zitten. Hoe groter het obstakel, hoe groter de aan- en afrijhoek moeten zijn om schade aan de voor- en
  achterbumper te voorkomen. De bodemvrijheid van de Forester zorgt voor maximale overrijhoeken waardoor de kans afneemt dat de auto op de bodemplaat blijft hangen.

ONDERSTEUNING BIJ ALLES WAT U HET LIEFSTE DOET.

De Forester staat altijd voor u klaar, of u nu op een lange vakantie gaat of spontaan een weekend weg wilt. De royale bagageruimte biedt plaats aan vier grote koffers of een uitgebreide outdooruitrusting. De elektrisch bedienbare achterklep, de ruimere portieropeningen en de lagere instapdrempels maken in- en uitladen van uw spullen makkelijker. En om langere spullen te kunnen vervoeren, kunt u de achterbank in twee delen (verhouding 60/40) neerklappen.

 

 

 

 

 

VOEL U THUIS OP DE WEG.

Ontworpen met een actieve lifestyle in het achterhoofd is het nieuw vormgegeven interieur van de Forester een fantastische plek om uw avontuur te beginnen. Voor optimaal gebruiksgemak is elke voorziening van de Forester doordacht ontworpen en daar geplaatst waar u haar verwacht. De kwalitatief hoogwaardige materialen en het tijdloze design maken u het leven gemakkelijker en het rijden comfortabeler.

 

 

 

 

 

ONTDEK UW WERELD.

 1. Side View Monitor*4
  De Side View Monitor*4 projecteert een beeld van de camera die in de buitenspiegel aan passagierszijde zit via het Multifunctioneel Display. Dit verkleint uw dode hoek en maakt parkeren langsheende straatkant eenvoudig.
 2. Achteruitrijcamera
  De achteruitrijcamera verbetert uw zicht bij het achteruitrijden waarbij de weergegeven rijlijnen u helpen om de koers van de auto en de afstand tot andere voorwerpen in te schatten.
 3. Hoogwaardig multifunctioneel display
  Centraal geplaatst op het instrumentenpaneel, wordt belangrijke informatie met een druk op de knop weergegeven. Ook kunt u het brandstofverbruik in de gaten houden en zelfs het verbruik tijdens verschillende ritten met elkaar vergelijken.
 4. Touchscreen-bediening
  Met behulp van het touchscreen kunt u gemakkelijk uw muziek selecteren, op dezelfde manier als op uw smartphone. Koppel uw smartphone via Bluetooth®* 5 of via de USBaansluiting aan het audiosysteem en selecteer uw muziek op het touchscreen.
 5. Premium audiosysteem met Harman/Kardon speakers*6
  Het audiosysteem met 8 speakers en een vermogen van 440 Watt is volledig afgestemd op de ultieme geluidsbeleving. Twee ovale speakers zijn in elk van de voorste zijdeuren opgenomen, terwijl er nog eens twee in iedere achterste deur zijn gemonteerd.
 6. Spraakherkenning*3 en Siri Eyes Free*1*7
  Uw Forester heeft meer handsfree-opties dan ooit tevoren, dankzij de intuïtieve spraakherkenning*3 en het geïntegreerde Siri Eyes Free*1,*7. Gebruik Siri om uw compatibele Apple*1-product te koppelen aan uw Forester. Daarna kunt u handsfree
  telefoongesprekken voeren, muziek afspelen of uw e-mail checken.

*1 Apple, iPod, Siri en iTunes zijn een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. App Store is een servicemerk van Apple Inc. *2 De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag. Bedien het touchscreen niet tijdens het rijden. Aan het gebruik kunnen kosten verbonden zijn. *3 Spraakherkenning is alleen mogelijk in een aantal talen waaronder Nederlands en Frans. Met het SUBARU STARLINK*2 Infotainment System lijkt uw auto te beschikken over een eigen smartphone met
apps*3 zoals Aha™, die u toegang geeft tot nieuws, het weer, podcasts, audiobooks en nog veel meer. U kunt het bedienen via het op een tablet lijkende centrale 7 inch touchscreen, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of spraakcommando’s* 3. Als u uw favoriete muziek wilt beluisteren, sluit dan uw iPhone*1, smartphone of andere muziekspeler aan via de standaard USB- of AUX-aansluiting. *4 Beschikbaar op 2.0XT, 2.0D Premium en 2.0i Luxury en Premium. *5 Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America. *6 Beschikbaar op 2.0XT. *7 Siri-compatibel Apple product (iPhone, iPad, iPod touch etc.) benodigd.

 

SYMMETRICAL ALL-WHEEL DRIVE

Rijdend in de SUBARU is er weinig dat uw rijplezier kan bederven. Dat komt omdat u in de SUBARU beschikt over de grote bodemvrijheid van een SUV, het lage zwaartepunt en de balans van een sportieve sedan en Symmetrical AWD. In combinatie met de SUBARU boxermotor, voor een bijna perfect symmetrische lay-out, resulteert dit in een opwindende vermogensafgifte en buitengewone tractie en zorgt het voor balans en stabiliteit, voor totale controle onder steeds wisselende omstandigheden. Het resultaat is een unieke auto die garant staat voor een optimale gemoedsrust en maximaal zelfvertrouwen – en dat is de essentie van de Subaru-rijervaring.

 

 

 

 

LINEARTRONIC + Active Torque Split AWD
De SUBARU met de Lineartronic Continu Variabele Transmissie schittert met een bijzonder goede respons en efficiency. Deze compacte en lichte transmissie levert een grote bijdrage aan een laag brandstofverbruik door de motor in zijn meest gunstige toerenbereik te houden waardoor het momentum, dat vaak wegvalt tijdens het schakelen, behouden blijft. In samenwerking met de Lineartronic stuurt de Active Torque Split AWD onder normale omstandigheden 60% van het koppel naar de voorwielen en 40% naar de achterwielen. Als de situatie er om vraagt, reageert het systeem direct door de koppelverdeling over de voor- en achterwielen en de transmissie te regelen. Dat vergroot de stabiliteit van het AWD-systeem nog meer en zorgt voor een veilige en levendige rijervaring.

 

 

 

SUBARU BOXERMOTOR

Er zijn maar weinig auto’s die aan het gretige en spontane karakter van de SUBARU kunnen tippen. Door de horizontale configuratie van de SUBARU BOXERMOTOR staan de zuigers 180 graden uit elkaar, een bouwwijze die lager en vlakker is dan bij andere motoren het geval is. Hierdoor heeft de motor – en dus de auto als geheel – een lager zwaartepunt en is hij beter in balans. Ook resulteert de tegengestelde beweging van de zuigers in minder trillingen. Extra stabiliteit – Omdat het motorblok een vlakkere bouw heeft en lager in het chassis zit gemonteerd, is de auto stabieler en beter opgewassen tegen zijwaartse beweging dan andere ontwerpen. Lange levensduur – Door het vlakke ontwerp beschikt de motor over een inherente stijfheid en zelfbalancerend effect, waardoor minder trillingen worden geproduceerd dan bij V- of lijnmotoren in dezelfde klasse het geval is. Dit resulteert in een langere levensduur en betrouwbare prestaties.

 

 

 

WIJ BESCHERMEN U –

Safety first – Primaire, Actieve, Preventieve en Passieve Subaru veiligheid

We formuleren het zo:

de beste manier om ongelukken te overleven,

is ervoor te zorgen dat ze niet gebeuren.

 

Klik om de Primaire, Actieve, Preventieve en Passieve Subaru veiligheid te bekijken.

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws