Nieuwe Subaru Levorg

GEMAAKT VOOR PERFECTIONISTEN. Voor multitaskers.

 

 

 

Het geeft een geweldig gevoel als je de perfectie hebt bereikt. En het voelt nog beter als je op vele gebieden uitstekend presteert. Sommigen noemen dat perfectionisme, voor anderen is het alles uit het leven halen. De Levorg is ontwikkeld voor mensen die continu op zoek zijn naar het beste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innovatiein stijl.

Er bestaat een punt waar design en technologie samenkomen en waar vorm en functie gelijkwaardig zijn. De Levorg heeft dit bijzondere punt weten te bereiken door praktische functionaliteit te combineren met oogstrelende vormgeving.

 • DESIGN
  Met de zeshoekige grille, de gespierde voorzijde en de functionele luchthapper op de motorkap die de intercooler van de SUBARU BOXERMOTOR met turbo constant van verse lucht voorziet, maakt de Levorg zijn bedoelingen direct duidelijk.
 • VERLICHTING
  De koplampen geven de auto een sportieve blik. Zoals mag worden verwacht is de lichtopbrengst van de LED-koplampen indrukwekkend.

 

 

 

 

Een overtreffende trap in prestaties

en een design dat zijn weerga niet kent.

 

 

Ontworpen voor de wereld waarin u leeft

en voor alles wat u daarin bereikt.

 

Mogelijkheden in overvloed.

De Levorg is ontworpen voor mensen die alles uit het leven willen halen. Daarom is de Levorg, met zijn grote bagageruimte en flexibiliteit, bij uitstek geschikt voor uw favoriete bezigheden, hobby’s en sportactiviteiten.

60/40 NEERKLAPBARE ACHTERBANK
Dankzij de in twee delen (60/40) neerklapbare achterbank kunnen ook grotere of afwijkend gevormde voorwerpen zoals golftassen of ski’s worden vervoerd.

BREDE OPENING VOOR BETERE TOEGANKELIJKHEID
Dankzij de achterklep kan de grote bagageruimte gemakkelijk worden in- en uitgeladen. Wanneer de achterklep volledig is geopend, heeft u een royale toegang tot de 522 liter grote bagageruimte van de Levorg.

 

 

Uw wereld, uw ruimte.

Beschouw het niet zozeer als een “interieur”, maar als “uw persoonlijke ruimte”. En net als uw kantoor, uw huis of een andere plaats waar u veel tijd doorbrengt, is het interieur van de Levorg een ruimte waar u graag wilt zijn, met zachte en steungevende
materialen. Bovendien staat de hoogwaardige kwaliteit garant voor een lange levensduur. Een smaakvol en chic interieur – een weerspiegeling van uw eigen karakter.

 • STOELONTWERP
  Het dynamische karakter van de Levorg wordt versterkt door de voorstoelen die op de juiste plekken steun geven en zo een perfecte balans bieden tussen comfort en beheersing: een garantie voor een veilige en aangename rijervaring.
 • D-VORMIG STUURWIEL
  Er is niet voor niets zo veel aandacht aan besteed: het stuurwiel vormt de belangrijkste schakel tussen u en het onderstel van de auto. Naast het sportieve, D-vormige ontwerp ligt het stuurwiel van de Levorg dankzij zijn vorm en veel grip biedende materiaal ook bijzonder prettig in de hand.

Altijd verbonden.

Technologie is bedoeld om het leven gemakkelijker te maken. De Levorg doet dit door uw leven naadloos in de auto te integreren. Zo blijft u geëntertaind, op de hoogte van het laatste nieuws en met de buitenwereld verbonden zonder dat het belangrijkste uit het oog wordt verloren: veilig uw bestemming bereiken en weer thuis komen.

 • SPRAAKHERKENNING*1 EN SIRI EYES FREE*2*3
  Uw Levorg heeft meer handsfree-opties dan ooit tevoren, dankzij de intuïtieve spraakherkenning*1 en het geïntegreerde Siri Eyes Free*2*3 Gebruik Siri om uw compatibele Apple*3-product te koppelen aan uw Levorg. Dan kunt u handsfree
  telefoongesprekken voeren, muziek afspelen en uw e-mail checken. Ook zonder Siri kunt u handsfree interactie onderhouden met navigatie-, telefoon- en audiosystemen voor extra gebruiksgemak bij iedere rit.
 • MULTIFUNCTIONEEL DISPLAY
  Dit display is zo geplaatst dat u tijdens het rijden minimaal afgeleid wordt. U kunt er verschillende soorten informatie aflezen, zodat u op de hoogte blijft van de diverse systemen in uw auto.
 • TOUCHSCREEN-BEDIENING
  Met behulp van het touchscreen kunt u gemakkelijk uw muziek selecteren, op dezelfde manier als op uw smartphone. Koppel uw smartphone via Bluetooth®*4 of via de USB-aansluiting aan het audiosysteem en selecteer uw muziek op het touchscreen.
 • SUBARU STARLINK*5
  Met het SUBARU STARLINK*5 Infotainment System lijkt uw auto te beschikken over een eigen smartphone met apps*6 zoals Aha™, die u toegang geeft tot nieuws, het weer, podcasts, audiobooks en nog veel meer. U kunt het bedienen via het op een tablet lijkende centrale 7 inch touchscreen, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of spraakcommando’s*1. Als u uw favoriete muziek wilt beluisteren, sluit dan uw iPhone*3, smartphone of andere muziekspeler aan via de standaard USB- of AUX-aansluiting.

*1 Spraakherkenning is alleen mogelijk in een aantal talen waaronder Nederlands en Frans. *2 Siri-compatibel Apple-product (iPhone, iPad, iPod touch, enz.) vereist. *3 Apple, iPod, Siri en iTunes zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. App Store is een servicemerk van Apple Inc. *4 Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America. *5 De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag. Bedien het touchscreen niet tijdens het rijden. Aan het gebruik kunnen kosten verbonden zijn. *6 Een compatible smartphone en apps zijn vereist. Om de apps te kunnen laten werken is steeds de nieuwste versie vereist. Data die van de smartphone komen worden op het audioscherm getoond. Apps dienen uitsluitend te worden opgestart als de auto geparkeerd staat.Uw provider kan u kosten voor het gebruik van de apps berekenen.

 

1. SCHAKELPADDLES
Voor een meer dynamische rijervaring kan de bestuurder overschakelen op de handmatige modus en de schakelpaddles gebruiken. Het schakelen verloopt dan voor een 6-traps Continu Variabele Transmissie opmerkelijk snel, zodat ook een sportieve rijstijl tot de mogelijkheden behoort.

2. SI-DRIVE
SUBARU Intelligent Drive (SI-DRIVE) biedt de mogelijkheid om de karakteristieken van de motor en de transmissie aan de rijstijl en verwachtingen van de bestuurder en de rijomstandigheden aan te passen. Het systeem biedt twee verschillende
standen: Intelligent en Sport. In de stand Intelligent accelereert de auto soepeler en werkt hij efficiënter, terwijl de stand Sport een intensere rijbeleving biedt doordat de auto feller op uw input reageert en volledig op prestaties is gericht.

 

SYMMETRICAL ALL-WHEEL DRIVE

Rijdend in de SUBARU is er weinig dat uw rijplezier kan bederven. Dat komt omdat u in de SUBARU beschikt over de grote bodemvrijheid van een SUV, het lage zwaartepunt en de balans van een sportieve sedan en Symmetrical AWD. In combinatie met de SUBARU boxermotor, voor een bijna perfect symmetrische lay-out, resulteert dit in een opwindende vermogensafgifte en buitengewone tractie en zorgt het voor balans en stabiliteit, voor totale controle onder steeds wisselende omstandigheden. Het resultaat is een unieke auto die garant staat voor een optimale gemoedsrust en maximaal zelfvertrouwen – en dat is de essentie van de Subaru-rijervaring.

 

 

 

 

 

LINEARTRONIC + Active Torque Split AWD
De SUBARU met de Lineartronic Continu Variabele Transmissie schittert met een bijzonder goede respons en efficiency. Deze compacte en lichte transmissie levert een grote bijdrage aan een laag brandstofverbruik door de motor in zijn meest gunstige toerenbereik te houden waardoor het momentum, dat vaak wegvalt tijdens het schakelen, behouden blijft. In samenwerking met de Lineartronic stuurt de Active Torque Split AWD onder normale omstandigheden 60% van het koppel naar de voorwielen en 40% naar de achterwielen. Als de situatie er om vraagt, reageert het systeem direct door de koppelverdeling over de voor- en achterwielen en de transmissie te regelen. Dat vergroot de stabiliteit van het AWD-systeem nog meer en zorgt voor een veilige en levendige rijervaring.

 

 

 

SUBARU BOXERMOTOR

Er zijn maar weinig auto’s die aan het gretige en spontane karakter van de SUBARU kunnen tippen. Door de horizontale configuratie van de SUBARU BOXERMOTOR staan de zuigers 180 graden uit elkaar, een bouwwijze die lager en vlakker is dan bij andere motoren het geval is. Hierdoor heeft de motor – en dus de auto als geheel – een lager zwaartepunt en is hij beter in balans. Ook resulteert de tegengestelde beweging van de zuigers in minder trillingen. Extra stabiliteit – Omdat het motorblok een vlakkere bouw heeft en lager in het chassis zit gemonteerd, is de auto stabieler en beter opgewassen tegen zijwaartse beweging dan andere ontwerpen. Lange levensduur – Door het vlakke ontwerp beschikt de motor over een inherente stijfheid en zelfbalancerend effect, waardoor minder trillingen worden geproduceerd dan bij V- of lijnmotoren in dezelfde klasse het geval is. Dit resulteert in een langere levensduur en betrouwbare prestaties.

 

 

 

WIJ BESCHERMEN U –

Safety first – Primaire, Actieve, Preventieve en Passieve Subaru veiligheid

We formuleren het zo:

de beste manier om ongelukken te overleven,

is ervoor te zorgen dat ze niet gebeuren.

 

Klik om de Primaire, Actieve, Preventieve en Passieve Subaru veiligheid te bekijken.

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws