Nieuwe Subaru Outback

LEEF VOL VERTROUWEN. LEEF NU.

 

 

 

Men zegt dat het leven een verzameling is van momenten. Daarom is er de Outback om u erdoor te loodsen en elk moment van tel te maken. Start uw avonturen en ga vol vertrouwen uw reislust tegemoet. De elegant vormgegeven Outback vertegenwoordigt alles waar Subaru voor staat: stoere go-anywhere-capaciteiten, veelzijdigheid om elke actieve levensstijl te verrijken, en veiligheid waarop u kunt rekenen. Kortom, alles wat u helpt comfortabel en met gemoedsrust uw bestemming te bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STOERE CAPACITEITEN. VERFIJNDE ELEGANTIE.

Het gepolijste en verfijnde design van de Outback geef t de bestuurbaarheid en het comfort weer, terwijl de stoere look de goanywhere-prestaties in de verf zet. Dat resulteer t in het ver trouwen dat u helpt eender welke weersomstandigheid en wegconditie te over winnen om u in stijl comfortabel op elke bestemming te brengen, ongeacht wat zich op uw weg bevindt.

 

 

 

 

 

DE UITDAGING IS HET AVONTUUR.

Er is maar zeer weinig dat u tegenhoudt in de uiterst veelzijdige Outback. De Symmetrical All-Wheel-Drive staat garant voor buitengewoon veel grip bij sneeuw, regen of slechte wegen. Dankzij de X-MODE met Hill Descent Control kunt u moeilijke rijsituaties met meer zelfvertrouwen en onverstoorbaarheid de baas.

X-MODE INGESCHAKELD
De X-MODE* helpt u bij het op betrouwbare wijze onder controle houden van de auto met een druk op de knop. In de X-MODE regelt de technologie de motor, de transmissie, de Symmetrical AWD, het remsysteem en andere componenten om veilig te rijden onder uitdagende wegcondities en uiteenlopend terrein. Wanneer X-MODE is geactiveerd, helpt de Hill Descent Control automatisch een constante rijsnelheid aan te houden tijdens afdalingen. * Beschikbaar op Lineartronic-modellen.

 

 

VOLLEDIG UITGERUST. VOLLEDIG VOORBEREID.

Maak gedurfde plannen. De Outback neemt u mee over alle wegen waarop u zich waagt. Dank zij de vernieuwde SUBARU boxermotor, met een verbeterd brandstofverbruik, is uw actieradius groter dan ooit. De robuuste uitstraling, de prestaties en de duur zaamheid maken duidelijk dat de Outback elk spoor kan volgen of zelf een nieuw spoor kan maken.

 

 

 

 

 

SCHAKELFLIPPERS*1
De paddle shifters aan het stuur laten zich met de vinger toppen bedienen en geven u de mogelijkheid de overbrenging van de Lineartronic te kiezen die het beste is afgestemd op de rijomstandigheden. Met de paddle shifters kan bij uitvoeringen met een benzinemotor ook handmatig tussen zes versnellingen worden geschakeld en bij uitvoeringen met een dieselmotor tussen zeven versnellingen, voor snelle manoeuvres. De rijbeleving is hierdoor directer en sportiever. *1 Beschikbaar op Lineartronic CVT modellen.

SI-DRIVE*2
Op basis van uw rijstijl kan de SUBARU Intelligent Drive (SI-DRIVE) de gas- en schakelreactie aanpassen, zodat u onmiddellijk over vermogen en snelheid beschikt als u daar behoefte aan hebt, onder nagenoeg alle omstandigheden. *2 Beschikbaar op benzinemodellen.

 • SPORT MODE
  Deze uiterst responsieve modus is zeer geschikt voor allroundomstandigheden dank zij de directe acceleratie. Hij zorgt voor meer rijplezier tijdens het met hoge snelheid rijden op de snelweg of op bochtige trajecten.
 • INTELLIGENT MODE
  Dank zij de vloeiende vermogensafgifte is deze modus bij uitstek geschikt voor het rijden in de stad, voor het afleggen van lange afstanden of voor brandstofbesparing. Deze modus biedt een flexibele regeling bij regen of bij een besneeuwd wegdek.

FLEXIBELE OPLOSSINGEN.

Omdat de vragen die het leven stelt variëren, is het goed te weten dat de Outback flexibel genoeg is om daarop in te spelen. Na een druk op de knop biedt de elektrisch bedienbare achterklep* u direct toegang tot de bagageruimte, wat inladen en wegrijden bijzonder gemakkelijk maakt. * Standaard op Premium versies.

BAGAGE EN ZITPLAATSCOMBINATIES
Meer ruimte, zodat u meer uit uw leven kunt halen. De inhoud van de bagageruimte is vergroot, zodat er nu plaats is voor vier 80-liter koffers en de vloer is nog vlakker gemaakt, zodat er nog meer bagage meegenomen kan worden. U kunt ook in een oogwenk het aantal zitplaatsen wijzigen, dank zij de in een verhouding 60/40 neerklapbare achterstoelen, zodat u het interieur kunt aanpassen aan de hoeveelheid bagage of de hoeveelheid passagiers die u wilt vervoeren.

SCHAKELAAR ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP ONDER DASHBOARD* – SCHAKELAAR ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP* – DAKRAILS – GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN DORPELOPSTAP. * Standaard op Premium versies.

EEN INTERIEUR DAT DE REIS VERSTERKT.

De rijke materialen en de laatste technologie zorgen er voor dat er veel te genieten valt in de Outback.

 1. SCHUIFDAK*
  Geniet van een sterker gevoel van open rijden met het grote schuifdak. Het schuifdak zorgt niet alleen voor meer licht in het interieur maar is tevens voorzien van een kantel- en autoreverse-functie. * Standaard op Premium versies.
 2. MIDDENCONSOLEVAK
  In het grote middenconsolevak is nu plaats voor meer CD’s en het vak heeft tevens speciale houders voor munten, cards en pennen.
 3. COMFORTABELE STOELEN ACHTER
  Het interieur van de Outback is ontworpen om de achterpassagiers volop ruimte te geven, en dank zij de verstelbare rugleuning kunnen ze genieten van meer comfort op langere reizen.
 4. VERLICHTING
  De blauwe interieur verlichting geef t de Outback een coole, ver fijnde uitstraling. De bekerhouder en het consolevak zijn eveneens uitnodigend blauw verlicht, zodat ze in het donker gemakkelijk te vinden zijn.

TECHNOLOGIE DIE U BIJSTAAT BIJ HET AVONTUUR

Geniet iedere dag optimaal. Het doordachte design en de technologie van de Outback zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Een centraal touchscreen en een in het instrumentenpaneel geplaatst LCD geven u toegang tot alle functies. Voor een optimale geluidsbeleving beschikt u over een audiosysteem met twaalf Harman/Kardon luidsprekers of een standaardaudio met 6 luidsprekers. Daar komt nog bij dat het infotainmentsysteem compatibel is met smartphones, zodat u gemakkelijk verbonden kunt blijven.*1

 1. TOUCHSCREEN-BEDIENING
  Met behulp van het touchscreen kunt u gemakkelijk uw muziek selec teren, op dezelfde manier als op uw smartphone. Koppel uw smartphone via Bluetooth®*2 of via de USB-aansluiting aan het audiosysteem en selecteer uw muziek op het touchscreen.
 2. TURN-BY-TURN NAVIGATIE*3
  De Turn-by-Turn navigatieaanwijzingen worden nu weergegeven op het centraal in het instrumentenpaneel geplaatste LCD, waardoor ze kunnen worden afgelezen zonder dat opzij hoef t te worden gekeken naar het navigatiescherm.
 3. SPRAAKHERKENNING*4 EN SIRI EYES FREE*5*6
  Uw Outback heef t meer handsfree-opties dan ooit tevoren, dankzij de intuïtieve spraakherhenning*4 en het geïntegreerde Siri Eyes Free*5*6 Gebruik Siri om uw compatibele Apple*6 – produc t te koppelen aan uw Outback. Dan kunt u handsfree telefoongesprekken voeren, muziek afspelen en uw e-mail checken. Ook zonder Siri kunt u handsfree interactie onderhouden met navigatie-, telefoon- en audiosystemen voor extra gebruiksgemak bij iedere rit.
 4. HARMAN/KARDON AUDIO SYSTEEM*3
  Met Harman/Kardon’s nieuwste technology, Green Edge, heeft het premium audio systeem van de Outback 12 Harman/Kardon luidsprekers en een verbeterde akoestiek voor een betere geluidsbeleving.
 5. SUBARU STARLINK*7
  Met het SUBARU STARLINK*7 Infotainment-systeem lijkt uw auto te beschikken over een eigen smartphone: internetradio, apps voor entertainment en nog veel meer. U kunt het bedienen via het op een tablet lijkende centrale touchscreen, via de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of via spraakcommando’s*4. Als u uw favoriete muziek wilt beluisteren, sluit dan uw iPhone*6, smartphone of andere muziekspeler aan via de USB- of de standaard AUX-aansluiting.

*1 De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag. Bedien het touchscreen niet tijdens het rijden. *2 Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America. *3 Standaard op Premium versies. *4 Spraakherkenning is alleen mogelijk in een aantal talen waaronder Nederlands en Frans. *5 Siri-compatibel Apple-product (iPhone, iPad, iPod touch, enz.) vereist. *6 Apple, iPod, Siri en iTunes zijn gedeponeerde merken van Apple Inc. App Store
is een service van Apple Inc. *7 De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag. Bedien het touchscreen niet tijdens het rijden. Aan het gebruik kunnen kosten verbonden zijn.

 

SYMMETRICAL ALL-WHEEL DRIVE

Rijdend in de SUBARU is er weinig dat uw rijplezier kan bederven. Dat komt omdat u in de SUBARU beschikt over de grote bodemvrijheid van een SUV, het lage zwaartepunt en de balans van een sportieve sedan en Symmetrical AWD. In combinatie met de SUBARU boxermotor, voor een bijna perfect symmetrische lay-out, resulteert dit in een opwindende vermogensafgifte en buitengewone tractie en zorgt het voor balans en stabiliteit, voor totale controle onder steeds wisselende omstandigheden. Het resultaat is een unieke auto die garant staat voor een optimale gemoedsrust en maximaal zelfvertrouwen – en dat is de essentie van de Subaru-rijervaring.

 

 

 

 

LINEARTRONIC + Active Torque Split AWD
De SUBARU met de Lineartronic Continu Variabele Transmissie schittert met een bijzonder goede respons en efficiency. Deze compacte en lichte transmissie levert een grote bijdrage aan een laag brandstofverbruik door de motor in zijn meest gunstige toerenbereik te houden waardoor het momentum, dat vaak wegvalt tijdens het schakelen, behouden blijft. In samenwerking met de Lineartronic stuurt de Active Torque Split AWD onder normale omstandigheden 60% van het koppel naar de voorwielen en 40% naar de achterwielen. Als de situatie er om vraagt, reageert het systeem direct door de koppelverdeling over de voor- en achterwielen en de transmissie te regelen. Dat vergroot de stabiliteit van het AWD-systeem nog meer en zorgt voor een veilige en levendige rijervaring.

 

 

 

SUBARU BOXERMOTOR

Er zijn maar weinig auto’s die aan het gretige en spontane karakter van de SUBARU kunnen tippen. Door de horizontale configuratie van de SUBARU BOXERMOTOR staan de zuigers 180 graden uit elkaar, een bouwwijze die lager en vlakker is dan bij andere motoren het geval is. Hierdoor heeft de motor – en dus de auto als geheel – een lager zwaartepunt en is hij beter in balans. Ook resulteert de tegengestelde beweging van de zuigers in minder trillingen. Extra stabiliteit – Omdat het motorblok een vlakkere bouw heeft en lager in het chassis zit gemonteerd, is de auto stabieler en beter opgewassen tegen zijwaartse beweging dan andere ontwerpen. Lange levensduur – Door het vlakke ontwerp beschikt de motor over een inherente stijfheid en zelfbalancerend effect, waardoor minder trillingen worden geproduceerd dan bij V- of lijnmotoren in dezelfde klasse het geval is. Dit resulteert in een langere levensduur en betrouwbare prestaties.

 

 

 

WIJ BESCHERMEN U –

Safety first – Primaire, Actieve, Preventieve en Passieve Subaru veiligheid

We formuleren het zo:

de beste manier om ongelukken te overleven,

is ervoor te zorgen dat ze niet gebeuren.

 

Klik om de Primaire, Actieve, Preventieve en Passieve Subaru veiligheid te bekijken.

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws