Het SUBARU modellen overzicht:

 

Momenteel maken onderstaande modellen deel uit van ons Subaru aanbod:

 

De Subara XV

OMARM ELK MOMENT VAN UW REIS.
Neem de tijd. Kijk om u heen. Koester het moment. Neem elke dag de tijd om te doen waar u van houdt. Geniet van de prachtige reis die uw leven is. In een leven vol avontuur is het van belang om alles net even wat prettiger te maken met de stijlvolle en sportieve SUBARU XV.

 

 

 

De Subaru WRX STi

EIS ALTIJD MEER.
Doe meer waar u van houdt en maak er geen excuses voor. De WRX STI is gebouwd om u te helpen om het maximale avontuur uit elk moment te halen. Of het nou gaat om de reis, of op bestemming, u bent altijd klaar om alles uit het leven te halen. Met verrassende opwinding op de weg en ondersteuning van al uw avonturen daarnaast, is de WRX STI in staat om u te brengen wat u nodig heeft in het leven. Dag in dag uit.

 

 

 

De Subaru BRZ

GEMAAKT VOOR MAXIMAAL RIJPLEZIER.
Eén doel staat voorop: het optimaliseren van het rijplezier, voor iedereen die erin rijdt. De SUBARU BRZ is vanaf de eerste schets ontworpen voor een onvergetelijke rijervaring. Hij heeft alle ingrediënten die een pure sportwagen moet bieden: een laag zwaartepunt, een uiterst laag gewicht, een responsieve besturing en een bestuurdersgerichte cockpit.

 

 

 

De Subaru IMPREZA

INNOVATIEVE SCHOONHEID
Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Subaru Impreza. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Subaru stijlelementen. De nieuwe Subaru is ontworpen als gezinsauto voor de stad, maar voelt zich even goed thuis buiten de gebaande wegen. Zijn ongeëvenaarde prestaties combineert hij met een eigentijdse uitstraling en een onverschrokken karakter. De nieuwe Subaru Impreza is tot in het kleinste detail een Subaru! Wacht niet langer en stap in een nieuw avontuur met de Subaru Impreza.

 

 

 

De Subaru LEVORG

GEMAAKT DOOR PERFECTIONISTEN. VOOR MULTITASKERS.
Het geeft een geweldig gevoel als je de perfectie hebt bereikt. En het voelt nog beter als je op vele gebieden uitstekend presteert. Sommigen noemen dat perfectionisme, voor anderen is het alles uit het leven halen. De Levorg is ontwikkeld voor mensen die continu op zoek zijn naar het beste.

 

 

 

De Subaru OUTBACK

LEEF VOL VERTROUWEN. LEEF NU.
Men zegt dat het leven een verzameling is van momenten. Daarom is er de Outback om u erdoor te loodsen en elk moment van tel te maken. Start uw avonturen en ga vol vertrouwen uw reislust tegemoet. De elegant vormgegeven Outback vertegenwoordigt alles waar Subaru voor staat: stoere go-anywhere-capaciteiten, veelzijdigheid om elke actieve levensstijl te verrijken, en veiligheid waarop u kunt rekenen. Kortom, alles wat u helpt comfortabel en met gemoedsrust uw bestemming te bereiken.

 

 

 

De Subaru FORESTER

HIER WORDEN HERINNERINGEN GEBOREN.
Naar nieuwe plaatsen gaan. Nieuwe plaatsen ontdekken. U onderdompelen in nieuwe ervaringen. Dat is de essentie van avontuur, en tevens de inspiratie voor de Subaru Forester. Met zijn capaciteiten, staat de Forester klaar om u verder te brengen dan ooit. Dankzij de veiligheid die u en uw gezin beschermt en de veelzijdige mogelijkheden voor passagiers, kunt u uw avonturen delen met de mensen die u na aan het hart liggen.

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws