Nieuwe Subaru XV

OMARM ELK MOMENT VAN UW REIS.

 

 

 

Neem de tijd. Kijk om u heen. Koester het moment. Neem elke dag de tijd om te doen waar u van houdt. Geniet van de prachtige reis die uw leven is. In een leven vol avontuur is het van belang om alles net even wat prettiger te maken met de stijlvolle en sportieve SUBARU XV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAAK VAN ELK MOMENT EEN AVONTUUR.
Laat anderen u niet de wet voorschrijven. Doe wat u wilt, wanneer u wilt. Breng op één dag een bezoek aan de bergen en het strand. Woon elk outdoor muziekfestival bij dat voor komende zomer op het programma staat. Ga komende winter elk weekend de bergen in. Omhels uw sociale en professionele leven en al uw passies en hobby’s. De SUBARU XV is gebouwd om alle tegenslagen te overwinnen en alle avonturen aan te gaan, zodat u uw wildste dromen en grootste plannen kunt realiseren.

 

 

 

 

LAAT DE ADRENALINE STROMEN.
Laat het kronkelen, laat het gaan, laat het stoppen. Creëer uw eigen weg. Elke Subaru is ontwikkeld om u de ultieme ervaring te geven. De SUBARU XV zet deze traditie voort met zijn gedurfde looks en levendige prestaties. Benadrukt door vele visuele elementen, geeft de SUBARU XV een blijvende indruk.

 

 

 

 

 

STADS-JUNGLE UITERLIJK.
De SUBARU XV biedt vorm en functie als geen ander. Niet te groot, niet te klein, nooit te opvallend of saai, hij grijpt uw aandacht maar eist hem niet op. Gedurfd en bescheiden tegelijk, de SUBARU XV is klaar om uw leven te verrijken.

 

 

 

 

 

 

 

GEEN UITDAGING TE GROOT.
De SUBARU XV gaat geen uitdaging uit de weg en laat zich niet uit het veld slaan. Doordat de laadruimte vergroot kan worden door de in de verhouding 60/40 neerklapbare achterbank geheel of gedeeltelijk neer te klappen, kunt u in de SUBARU XV vervoeren wat u maar wilt. Met een volledige bezetting aan passagiers of volgeladen met al uw spullen staat de SUBARU XV klaar om op weg te gaan. Veelzijdige Ruimte De SUBARU XV biedt plaats voor vijf inzittenden en vijf koffers tegelijk. Dankzij zijn in de verhouding 60/40 neerklapbare achterbank kan de SUBARU XV bijvoorbeeld tegelijk een achterpassagier en een fiets vervoeren. Met een laadvolume* van 1.270 liter, een nagenoeg vierkante achterklep en zijn volledig vlak neerklapbare achterbank vormt hij een capabele partner voor uw urban en outdoor avonturen.

 

 

 

VERBONDEN MET UW WERELD.
De stijlvolle en ruige SUBARU XV is niet alleen stijlvol maar ook slim. De SUBARU XV staat altijd klaar om uw favoriete muziek af te spelen (*1). High-grade Multifunction Display (*2) – Informatie nodig? Dit display toont de tijd, temperatuur, self-check onderhoudswaarschuwingen en veiligheidsinformatie, zoals bijvoorbeeld van het Vehicle Dynamics Control (VDC) systeem. Volg uw brandstofverbruik, zodat u moeder aarde zoveel mogelijk ontziet tijdens uw epische reizen. Touchscreen-Bediening – Met behulp van het touchscreen kunt u gemakkelijk uw muziek selecteren, op dezelfde manier als op uw smartphone. Koppel uw smartphone via Bluetooth® (*3) of via de USB-aansluiting aan het audiosysteem en selecteer uw muziek op het touchscreen. Spraakherkenning (*4) en Siri Eyes Free (*2*5*6) Uw SUBARU XV heeft meer handsfree opties dan ooit voorheen, dankzij de intuïtieve spraakherkenning (*4) en Siri Eyes Free (*2*5 *6) integratie. Gebruik Siri om uw compatibele Apple (*5) product te koppelen aan uw Subaru, zodat u handsfree kunt telefoneren, muziek kunt afspelen, e-mails kunt checken of het internet kunt doorzoeken. Zelfs zonder Siri kunt u nog steeds handsfree communiceren met de navigatie, telefoon en het audiosysteem voor extra gebruiksgemak.

*1 De bestuurder is zelf altijd verantwoordelijk voor veilig en oplettend rijgedrag. Bedien het touchscreen niet tijdens het rijden. *2 Standaard op Comfort en Premium uitvoeringen. *3 Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America. *4 Spraakherkenning is alleen mogelijk in een aantal talen waaronder Nederlands en Frans. *5 Siri-compatibel Apple product (iPhone, iPad, iPod touch etc.) benodigd *6 Apple, iPod, Siri en iTunes zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. App Store is een servicemerk van Apple Inc.

DOORDACHT DESIGN. EXCLUSIEVE VORMGEVING.
Uw omgeving, uw wereld. Gezellig, communicatief en gebruiksvriendelijk. Geen tijdverlies omdat u moet zoeken, maar instappen en wegwezen. Uw eigen clubhuis op wielen. Entertainment waar u om vraagt Luister altijd naar uw eigen soundtrack. Sluit uw iPod*1 of andere draagbare muziekspeler aan op de standaard AUX-ingang of USB-poort en speel uw favoriete MP3- of WMA (*2) – muziekbestanden af via het beproefde audiosysteem van de SUBARU XV. Met behulp van spraaksturing kunt u bovendien door uw muziekbibliotheek bladeren en ook andere commando’s geven. Inspiratie in allerlei gedaanten Er zijn ook grootse oplossingen voor kleine, alledaagse spullen. Zoals opbergvakken in elk portier, inclusief flessenhouders. In de middenconsole bevinden zich bekerhouders, een opbergvak en een gepolsterde armsteun met daarin nog meer opbergruimte plus een 12-volt aansluiting. Meer comfort voor iedereen De SUBARU XV is met tal van innovatieve voorzieningen uitgerust die het uzelf en uw passagiers gemakkelijk maken. De stoelen zijn zodanig ontworpen dat ze langdurig goede steun bieden en zo min mogelijk trillingen doorgeven. Het heuppunt bevindt zich hoger, voor een beter zicht op de weg. Allerlei handige zaken zitten binnen handbereik, zoals de fraaie middenarmsteun en de kantelbare hoofdsteunen. Premium Audiosysteem met 6 of 4 Luidsprekers (* 2) Breng uw muziek tot leven met het krachtige 140 wattsysteem met 4 luidsprekers in de Intro modellen of het standaard 180 watt-systeem met 6 luidsprekers in de Comfort en Premium modellen. Deze luidsprekers zijn speciaal afgestemd op de akoestische eigenschappen van de SUBARU XV en zorgen zo voor een rijke klankbeleving die een genot is voor het oor. Beide systemen zijn tevens uitgerust met een USB-aansluiting en Bluetooth® (* 3) handsfree-belfunctie. Het systeem met 6 luidsprekers beschikt over twee extra luidsprekers in het instrumentenpaneel die zorg dragen voor de midden- en hoge tonen en een vollere klank geven. *1 Apple, iPhone en iPod zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. *2  WMA: WMA is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

 

 

BEHEER UW UNIVERSUM.
Van achter het stuur gezien is de SUBARU XV een reflectie van u. Bestuur uw smartphone door middel van het kleurrijke touchscreen, zodat u makkelijk verbonden blijft met uw contacten en de muziek waar u van houdt terwijl u uw concentratie op de weg houdt.

Bluetooth® ( * 3)
Het standaard Bluetooth® (*3) handsfree-systeem is uitgerust met een in de dakhemel gemonteerde microfoon en maakt automatisch verbinding met uw mobiele telefoon, zodat u heel gemakkelijk handsfree een telefoongesprek kunt voeren. Ook kunt u muziek draadloos afspelen via de Bluetooth® ( *3) muziekspeler en uw berichten lezen.

Achteruitrijcamera ( *2)
Geniet van het gemak om de SUBARU XV in krappe stadsplekken te manoeuvreren dankzij de achteruitrijcamera, standaard op de Comfort en Premium uitvoeringen. Wanneer de bestuurder achteruit rijdt, laat de camera een helder beeld zien op het riante touchscreen van de SUBARU XV, compleet met aanwijzingen.

SUBARU STARLINK ( *1)
Het SUBARU STARLINK-systeem biedt een veilige toegang tot internetradio, apps en meer via een separaat capacitief touchscreen, de stuurwieltoetsen of spraakcommando’s.

 

 

SYMMETRICAL ALL-WHEEL DRIVE

Rijdend in de SUBARU is er weinig dat uw rijplezier kan bederven. Dat komt omdat u in de SUBARU beschikt over de grote bodemvrijheid van een SUV, het lage zwaartepunt en de balans van een sportieve sedan en Symmetrical AWD. In combinatie met de SUBARU boxermotor, voor een bijna perfect symmetrische lay-out, resulteert dit in een opwindende vermogensafgifte en buitengewone tractie en zorgt het voor balans en stabiliteit, voor totale controle onder steeds wisselende omstandigheden. Het resultaat is een unieke auto die garant staat voor een optimale gemoedsrust en maximaal zelfvertrouwen – en dat is de essentie van de Subaru-rijervaring.

 

 

 

 

LINEARTRONIC + Active Torque Split AWD
De SUBARU met de Lineartronic Continu Variabele Transmissie schittert met een bijzonder goede respons en efficiency. Deze compacte en lichte transmissie levert een grote bijdrage aan een laag brandstofverbruik door de motor in zijn meest gunstige toerenbereik te houden waardoor het momentum, dat vaak wegvalt tijdens het schakelen, behouden blijft. In samenwerking met de Lineartronic stuurt de Active Torque Split AWD onder normale omstandigheden 60% van het koppel naar de voorwielen en 40% naar de achterwielen. Als de situatie er om vraagt, reageert het systeem direct door de koppelverdeling over de voor- en achterwielen en de transmissie te regelen. Dat vergroot de stabiliteit van het AWD-systeem nog meer en zorgt voor een veilige en levendige rijervaring.

 

 

 

SUBARU BOXERMOTOR

Er zijn maar weinig auto’s die aan het gretige en spontane karakter van de SUBARU kunnen tippen. Door de horizontale configuratie van de SUBARU BOXERMOTOR staan de zuigers 180 graden uit elkaar, een bouwwijze die lager en vlakker is dan bij andere motoren het geval is. Hierdoor heeft de motor – en dus de auto als geheel – een lager zwaartepunt en is hij beter in balans. Ook resulteert de tegengestelde beweging van de zuigers in minder trillingen. Extra stabiliteit – Omdat het motorblok een vlakkere bouw heeft en lager in het chassis zit gemonteerd, is de auto stabieler en beter opgewassen tegen zijwaartse beweging dan andere ontwerpen. Lange levensduur – Door het vlakke ontwerp beschikt de motor over een inherente stijfheid en zelfbalancerend effect, waardoor minder trillingen worden geproduceerd dan bij V- of lijnmotoren in dezelfde klasse het geval is. Dit resulteert in een langere levensduur en betrouwbare prestaties.

 

 

 

WIJ BESCHERMEN U –

Safety first – Primaire, Actieve, Preventieve en Passieve Subaru veiligheid

We formuleren het zo:

de beste manier om ongelukken te overleven,

is ervoor te zorgen dat ze niet gebeuren.

 

Klik om de Primaire, Actieve, Preventieve en Passieve Subaru veiligheid te bekijken.

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws