Prijsinformatie

Onze occassion’s bieden wij tegen verschillende prijsstellingen aan, aan u de keuze.

Bij ieder aanbod geven wij duidelijk weer welk van onderstaande aankoop mogelijkheid van toepassing is:

Aankoop tegen de normale verkoopprijs:
Hierbij leveren wij de automobiel in topconditie af. Het onderhoud is conform de fabrieksvoorschriften door onze ervaren technici uitgevoerd, de auto is indien van toepassing voorzien van een geldige APK , grondig gereinigd en in de was gezet. Het gaat tenslotte om uw mobiliteit, tevredenheid en veiligheid. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om uw huidige auto bij ons in te ruilen.

Garantie bij aankoop tegen normale verkoopprijs:
Verder verstrekken wij u de 6 maanden Bovag garantie op verborgen gebreken. (De voorwaarden zijn duidelijk, betrouwbaar en getoetst door o.a. ANWB en Consumentenbond. Bij een geschil bemiddelt de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie). Wij staan borg met onze goede naam en de Bovag occasion garantievoorwaarden:

Aankoop tegen de meeneemprijs:
Bij dit aanbod is de verlaagde prijsstelling gebaseerd op afname van de auto zoals u de auto ziet. Wij zullen alleen zorgen voor een geldig APK keuringsbewijs. Op de auto is dan ook geen garantie van toepassing en wij zullen ook geen onderhoud voor aflevering uitvoeren. Verder bestaat er ook niet de mogelijkheid om hierop een auto in te ruilen. Wel zijn wij bereid om uw auto, in uw opdracht, aan de handel te verkopen.

Aankoop tegen opruimingsprijs:
Het betreft occasions in de goedkope prijsklasse die wij tegen een scherpe opruimingsprijs ( zoal gezien kopen en meenemen) te koop aanbieden. Deze auto’s zijn in de aanbieding op de foto’s kenbaar gemaakt met de tekst opruimingsprijs. Verder bestaat er ook niet de mogelijkheid om een auto hierop in te ruilen.

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws