Klant tevredenheid

De mening van onze klant

Koenen’s Autobedrijf B.V. en de BOVAG zetten klantenvertellen.nl, de specialist en marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingen in om klantbeoordelingen te verzamelen en te publiceren.

Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor ons.

U kunt namelijk een betere inschatting maken met wie u te maken heeft en welke reputatie wij online hebben. Wij daarentegen kunnen leren van uw feedback.

Het is onze missie om klantervaringen voor u meer transparant te maken. Wij streven naar het tonen van echte klantbeoordelingen en het vereenvoudigen van de dialoog tussen u en ons. Transparantie wordt gemaakt door u en is er voor u. Door uw klantervaringen online te delen, draagt u er aan bij om een betere klantenbeleving te creëren voor iedereen. Delen maakt het voor iedereen beter. Zo werken we samen aan een transparantere wereld.

Bekijk hieronder de beoordelingen van andere klanten en geef indien gewenst u beoordeling af.

 

Koenen’s Autobedrijf levert ook steeds meer auto’s aan zeer tevreden Duitse klanten.

Potentiële kopers vinden de weg naar Koenen’s Autobedrijf via advisering door bestaande klanten en Autoscout24.DE.

Autoscout24 inventariseert de mening van alle kopers over het bedrijf waar ze via hun de auto hebben aangekocht. Op de website kan de klant direct zijn mening over de leverancier weergeven. Dit doet hij door de mening en ervaring weer te geven m.b.t. de onderwerpen

  • Totale indruk
  • Bereikbaarheid
  • Betrouwbaarheid
  • Aanbieding presentatie en beschrijving en de aankoop beleving.

In de loop der jaren heeft Koenen’s Autobedrijf zich blijkbaar ook in Duitsland een goede naam opgebouwd. De klanten weten de geleverde kwaliteit te waarderen en beoordelen Koenen’s Autobedrijf met de maximale waardering van vijf sterren.

Autoscout24.DE heeft Koenen’s Autobedrijf dan ook, op basis van de excellente klantwaarderingen, het VIJF STERREN certificaat verstrekt. Uiteraard zijn wij blij met deze mooie waardering, dit geeft ons de drive om het nog beter te doen en u de onderbouwing om ook eens ons bedrijf te bezoeken.

Wij zouden ook u graag zo tevreden maken en nodigen u hiervoor uit. Breng een bezoek aan onze showroom en leer ons persoonlijk kennen.

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws