Nieuwe Chrysler Pacifica Hybride

De unieke PACIFICA hybride buitenkant heeft een opvallend ontwerp dat hem onderscheidt.

 

 

 

 

 

Gebeeldhouwd ontwerp

De Pacifica Hybrid dwingt aandacht af met zijn slanke, atletische gebeeldhouwde lichaam. Functies zoals LED-verlichting, chroom grille aan de voorkant en onderkant en een rijke keuze aan kleuren onderscheiden het fraai.  Andere opvallende details zijn onder meer unieke badges en dakdragers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het exterieur:

 

 • Hands-free deuren en achterklep
  Heb je een hand nodig als de jouwe vol zit? Met een simpele bediening gaat de beschikbare handsfree achterklep of dubbele schuifdeur open, terwijl de handzender in de buurt is. Een van de redenen waarom deze Pacifica Hybride de meest innovatieve minibus in zijn klasse is.
 • Spotlight op esthetiek
  Zien en gezien worden met een uitzonderlijk lichtontwerp en functionaliteit. De LED dagrijlichten en koplampranden op alle 2018 Pacifica Hybrid-modellen zijn afgewerkt in chroom voor een aantrekkelijk, samenhangend uiterlijk. De chrome elementen van de grille passen op hun beurt naadloos in de projectorkoplampen. Alle Hybride modellen worden standaard geleverd met automatische quad- halogeenkoplampen en LED-mistlampen.
 • De punt op de i
  Wat er rondgaat, moet er geweldig uitzien. Opvallende wielkeuze voor de nieuwe Pacifica Hybride zijn de 18 inch gepolijste aluminium wielen met satijnen zilveren verdiepingen.

 

Interieur kenmerken:

 • A – Stoelen 7 en ruime opslag
  Er is altijd plaats voor meer in de 2018 Pacifica Hybrid dankzij zitplaatsen voor zeven personen. Het Sto&Go systeem maakt het uiterst gemakkelijk om de 2 stoelen op de tweede zitrij en driezitsbank op de derde zitrij in de vloer weg te klappen.
 • B – Drie panelen panoramisch zonnedak
  Haal het buitenleven naar binnen met het beschikbare klassieke drie panelen panoramische zonnedak met drie panelen. Het wordt geleverd met zonblinderingspanelen waarbij het eerste en tweede elektrisch te bedienen is.
 • C – Veelzijdige laadruimte
  Het veelzijdige interieur biedt ontelbare vrachtoplossingen. Door de zitplaatsen op de tweede en derde zitrij in te klappen heeft u een zee aan laadruimte ter beschikking.
 • D – Luxe premium interieur
  Opvallende stiksels voegen een onderscheidend accent aan het indrukwekkend interieur toe. De stiksels vormen een uiters verfijnd contrast aan de luxe bekleding toe. Allen aan boord zullen genieten van eersteklas comfort en een uitzonderlijk design.

Interieur technologie:

 • A – Tweede zitrij -entertainmentsysteem
  Het beschikbare Uconnect Theatre is voorzien van twee 10-inch aanraakschermen op de rugleuning aan de voorzijde. Deze klasse-exclusief systeem kan Blu-ray , DVD, USB of HDMI-media weergeven. Nieuwe draadloze streaming vermindert de snoeren en stelt gebruikers in staat video van een compatibel apparaat naar de touchscreens te streamen. Ingebouwde apps en games dragen bij aan het plezier op het scherm.
 • B – Uconnect-connectiviteit
  Uconnect -centra van de volgende generatie beschikken over nieuwe mogelijkheden voor 2018. De beschikbare Uconnect 4C omvat SiriusXM Guardian,
  SiriusXM Traffic- en SiriusXM Travel Link-functies. Krijg verkeerswaarschuwingen, updates over lokale brandstofprijzen, sportnieuws en andere real-time informatie.
  Het standaard grootste 8.4-inch touchscreen van de klasse heeft nieuwe Apple CarPlay-compatibiliteit en Android Auto , zodat je tijdens het rijden veilig toegang
  hebt tot je compatibele smartphone. U krijgt ook hands-free communicatie met Bluetooth streaming-audio.
 • C – Opladen vanaf elke stoel
  De Pacifica Hybrid houdt de apparaten van iedereen geladen met USB-poorten en stopcontacten. Alle hybride modellen zijn uitgerust met een USB-oplaadpoort van 1 en USB en 2 extra stopcontacten van 12 volt. Beschikbare 2 en 3 USB-poorten en een 115 volt extra stopcontact zorgen ervoor dat de apparaten van het hele gezin worden opgeladen. Het extra stopcontact is verkrijgbaar bij het Uconnect Theater.
 • D – Eersteklas geluidservaring
  Rock tot vreugde van je hart en oren met het audiosysteem van je keuze. Audiosysteem met 6 luidsprekers – standaard bij Touring Plus en Touring-L Alpine ® Premium audiosysteem met 13 luidsprekers en een versterker van 506 watt – standaard op Limited harman / kardon premium surround sound-systeem met 20 luidsprekers en een 760-watt versterker – beschikbaar op Limited.

 

ONTWORPEN OM TE PRESTEREN

 • 3,6 l Pentastar VVT V6 hybride
 • De Pacifica Hybride wordt aangedreven door 2 elektrische en een benzinemotor. Het wisselt naadloos tussen de 2 systemen om altijd de meest efficiënte energiebron te gebruiken. De batterij wordt tijdens het gebruik zelfs gedeeltelijk opgeladen door regeneratief remmen.
 • Je kunt tot 53 kilometer emissie vrij rijden op elektrische stroom, perfect voor dagelijks gebruik
 • Snel opladen van de batterij – De 16kWh lithium-ionbatterij werkt naadloos samen met de motor voor optimale efficiëntie. Efficiëntie zonder concessies te doen aan de prestaties. Het kan worden opgeladen in slechts 2 uur met behulp van de Mopar ® Level 2-oplader. Je kunt ook opladen met de standaard Level-1 oplaadkabel. De 5-punts laadindicator bovenop het dashboard helpt u het laadniveau van de batterij te controleren. Het licht op tijdens het opladen met elk licht dat het huidige laadniveau van de batterij aangeef.

 

 

 

HYBRIDE GEREEDSCHAP

 • A – Ingebouwde hulp bij coaching
  Met de tool Efficiency Coach kunt u het brandstofverbruik controleren het in-cluster display-center, biedt het eenvoudige rij-instructies om het energieverbruik te minimaliseren. Er verschijnt een groen meetinstrument bij het versnellen of vertragen op de meest efficiënte manier. Minder efficiënte modi worden weergegeven met witte meters.
 • B – Controleer uw vermogenswaarde
  Het eerste scherm in de Hybrid Electric-app is het Power Flow scherm. Het geeft de huidige vermogensmetingen (in kW) aan voor elk van de volgende: Motor – de hoeveelheid stroom die de motor genereert om de batterij op te laden. Elektrisch – de kracht die de batterij levert of absorbeert. Klimaat – hoeveel kracht het klimaatregelsysteem gebruikt om de temperatuur in de ruimte te handhaven
 • C – Volg hybride en elektrisch gebruik
  Het scherm rijgeschiedenis toont zowel uw rijervaring in elektrische als hybride modus. Het toont kilometers gereden in zowel volledig elektrische als hybride modus in de vorige week en de huidige week. De gegevens worden weergegeven instaafdiagrammen
 • D – Stel een oplaadschema in
  In het scherm oplaadschema kunt u een laadschema voor uw voertuig programmeren. Eenmaal geactiveerd, laadt je Pacifica Hybride pas op de vooraf bepaalde dag en tijd op, zelfs als hij is aangesloten. Als hij niet is geactiveerd, word het voertuig opgeladen wanneer hij is aangesloten.

 

VEILIGHEID

 • A – Gebouwd om te beschermen
  De Pacifica Hybrid biedt meer dan 100 standaard en beschikbare veiligheids en beveiligingsfuncties, waaronder: 360 ° Surround-View-camera – Forward Collision Warning met actief remmen –  Parallelle en loodrechte parkassistent – Adaptieve Cruise Control met Stop and Go.
 • B – 360 ° Surround-View-camera
  Krijg een totaaloverzicht wanneer u parkeert of achteruitrijdt. Tijdens lage rijsituaties geeft de beschikbare 360 ° Surround View-camera een vogelvlucht weergave
  van het voertuig en zijn omgeving op het Uconnect -aanraakscherm.
 • C – KeySense voor de gemoedsrust
  De beschikbare KeySense programmeerbare sleutelhanger is idiaal voor gezinnen met wisselende bestuurders. Deze zal de vooraf ingestelde zaken zoals snelheidslimiet, audio instellingen en veiligheidssystemen, zoals door deze bestuurder gewenst, activeren. Uw voorkeuren kunt u instellen via het Uconnect aanraakscherm.
 • D – Adaptieve Cruise Control met Stop and Go
  Dit beschikbare systeem is een stap hoger dan de standaardcomfort cruisecontrol. Het maakt gebruik van sensoren om u te helpen om een veilige kruissnelheid te behouden. In bepaalde omstandigheden, zoals Stop and Go verkeer, kan het het systeem hierop ingrijpen zonder tussenkomst van de bestuurder. Vervolgens wordt de chauffeur gevraagd om weer actief aan het verkeer deel te nemen.

 

Uw Chrysler Pacifica Hybride BTW vrij kopen, financieren en verzekeren is bij ons ook mogelijk:

 

Bescherm uw cashflow en maak gebruik van onze BTW niet betaal regeling.

Bij aankoop van een auto is het normaal zo geregeld dat u de BTW aan ons moet afdragen. Vervolgens kunt u, indien u BTW mag verrekenen, de aan ons afgedragen BTW bij uw volgende fiscale aangifte weer aftrekken. Dit heeft tot gevolg dat u dit bedrag tijdelijk moet ophoesten uit uw bedrijfskas, daardoor kunt u met dit geld niet werken zolang u dit niet van de belastingdienst terug ontvangen heeft. Bij kwartaalaangifte kan dit oplopen tot wel 3 maanden.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit onwenselijk is en cashflow problemen oplevert. Om dit te voorkomen en voor u de aankoop van een nieuwe auto te vergemakkelijken hebben wij voor u de unieke mogelijkheid gerealiseerd dat u de BTW niet aan ons hoeft te betalen. (Uiteraard kunt u BTW die u niet betaald heeft ook niet terugvorderen.)

 

 

 

De Koenen – Chrysler Pacifica zekerheidspolis – de verzekering met een klantgerichte aanpak.

Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Koenen Zekerheidspolis bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd! Overtuig uzelf en bereken binnen 1 minuut uw persoonlijke premie door op de afbeelding te klikken.

 

 

 

 

Met Financial Lease heeft u een op maat gesneden financieringsvorm. 

De maandlast en de looptijd worden vooraf vastgesteld. Helder en duidelijk. U kunt de aanschafprijs van de auto inclusief opties en accessoires (excl. BTW) financieren. Voor een nog lager maandtarief kunt u een slottermijn inbouwen. Voor de betaling daarvan kunt u eventueel de inruilwaarde van de auto gebruiken. De auto geldt als onderpand. De operationele zaken zoals o.a. onderhoud, reparatie en verzekering heeft u zelf in de hand. Uiteraard kunt u dit ook aan ons toevertrouwen.

Waarom kiezen voor Financial Lease:
• Auto op de balans
• Rente fiscaal aftrekbaar
• Afschrijving fiscaal aftrekbaar
• BTW fiscaal aftrekbaar
• Juridisch eigenaar van de auto na aflossen financiering
• Verlaging maandlasten door inzet van slottermijn
• Looptijden mogelijk van 12 tot 60 maanden
• Fiscale voordelen (vraag uw accountant naar de mogelijkheden): – willekeurige afschrijving – kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

Wij gooien niet graag met maandtermijnen maar hebben de voorkeur voor persoonlijke advisering en al zeker als dit om de financiering van uw kostbare auto gaat. Graag voeren wij met u het gesprek en zullen dan een op maat gemaakte offerte aanbieden, zodat u deze in alle rust met uw accountant kunt afstemmen.

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws