Financiële diensten

Koenen’s Autobedrijf is u graag van dienst met betrekking tot financiering of leasing van uw automobiel.

Of u nu kiest voor Financiële Lease, Operationele Lease, Persoonlijke financiering of Private Lease, het is en blijft maatwerk. Om niet misleidend te zijn, vermelden wij geen suggestieve tarieven maar verzoeken u om contact met ons op te nemen. Wij doen u dan een, op uw wensen afgestemd, realistisch voorstel.

 

 

Met Financiële Lease heeft u een op maat gesneden financieringsvorm voor ondernemers.

De maandlast en de looptijd worden vooraf vastgesteld. Helder en duidelijk. U kunt de aanschafprijs van de auto inclusief opties en accessoires (exclusief BTW) financieren. Voor een nog lager maandtarief kunt u een slottermijn inbouwen. Voor de betaling daarvan kunt u eventueel de inruilwaarde van de auto gebruiken. De auto geldt als onderpand.

De operationele zaken zoals onderhoud, reparatie en verzekering heeft u zelf in de hand. Uiteraard kunt u dit aan ons toevertrouwen. Financiële Lease kunt u eenvoudig en op basis van persoonlijk advies bij ons regelen. Omdat de financiële voordelen van deze leasevorm per bedrijf verschillen, adviseren wij u de mogelijkheden ook door te nemen met uw accountant. Wij kunnen u een zeer gunstig rentetarief aanbieden waardoor is het maandbedrag altijd zeer scherp is. Vraag naar de voorwaarden.

Waarom Financiële Lease:

• Auto op de balans
• Rente fiscaal aftrekbaar
• Afschrijving fiscaal aftrekbaar
• BTW fiscaal aftrekbaar of U BETAALD DE BTW NIET ( dan ook niet aftrekbaar)
• Juridisch eigenaar van de auto na aflossen financiering
• Verlaging maandlasten door inzet van slottermijn
• Looptijden mogelijk van 12 tot 60 maanden
• Fiscale voordelen (vraag uw accountant naar de mogelijkheden): – willekeurige afschrijving – kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

 

Met Operationele Lease voor ondernemers besteedt u uw wagenparkbeheer uit.
Volledig of gedeeltelijk, zoals u wenst.

U betaalt een vast bedrag per auto per maand, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hierin zijn alle gewenste operationele zaken inbegrepen. Operationele Lease is op maat voor iedere ondernemer en ongeacht de grootte van uw wagenpark. U heeft altijd één centraal aanspreekpunt: Koenen’s Autobedrijf B.V. voor onderhoud, reparatie, vervanging van banden en (ruit)schade. Rijden zonder zorgen voor u en uw medewerkers.

Hebben uw berijders schadevrije jaren? Dan ontvangt u bij ons korting op het leasecontract. Ook extra opties zoals winterbanden zijn eenvoudig mee te leasen. Wel zo veilig in de koude maanden.

Bij Operationele Lease is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Zij nemen het restwaarde risico van u over. Het wagenpark komt dus niet op uw bedrijfsbalans te staan. Aan het einde van de contractperiode levert u de auto(‘s) gewoon in. Zo houdt u uw financiële middelen beschikbaar voor uw business.

 

Met een persoonlijke financiering kunt u als particulier persoon uw droom eenvoudig waar maken.
Volledig of gedeeltelijk, zoals u wenst.

Het financieren van een auto of motor is de gewoonste zaak van de wereld. Maar net zoals u kiest voor een auto en motor die bij u past, geldt dat ook voor de financiering. Maatwerk dus. Met heldere voorwaarden en gunstige condities. Zodat de lusten van uw nieuwe auto of motor niet worden overschaduwd door de lasten.

De Classic financiering is een vaste lening op huurkoopbasis. U weet precies waar u aan toe bent. Het vaste maandbedrag (rente en aflossing) hangt mede af van de looptijd, een eventuele aanbetaling (bijvoorbeeld inruil van het huidige voertuig) en mogelijke slottermijn. Met een slottermijn bepaalt u zelf of u het voertuig gedeeltelijk of volledig afschrijft. De hoogte van de slottermijn is afhankelijk van de waarde van het voertuig aan het eind van het contract. Doordat u het voertuig gedurende de looptijd van het contract niet geheel aflost, worden de maandtermijnen lager.

De Continue financiering is een doorlopend krediet bedoeld om in te spelen op een flexibele kredietbehoefte. De start is een objectgebonden financiering met een vaste aflossing per maand. Er kan te allen tijde boetevrij extra worden afgelost, met als voordeel dat het afgeloste deel van de lening ook weer kan worden opgenomen. Dat maakt deze kredietvorm zeer flexibel. De rente wordt berekend over het totaal opgenomen bedrag van de lening.
Voorbeeld Continu financiering:

 

Met PRIVATE Lease voor u als particulier persoon besteedt u uw autobeheer volledig uit.

U betaalt alleen voor het ‘gebruik’ van uw nieuwe automobiel. U stelt uw auto naar eigen wens samen, de leasemaatschappij zorgt voor de investering en de overige (maandelijkse) autokosten. Alles gemakkelijk in een all-inclusive maandbedrag. Zo kunt u eenvoudig budgetteren. Dat is het uitgangspunt van leasen. De leasemaatschappij regelt alles, u hoeft alleen nog zelf de brandstof te betalen. Aan het eind van de periode levert u de auto weer in bij ons.

U profiteert altijd van:

  • – vast bedrag per maand
  • – geen investering of aanbetaling
  • – inclusief wegenbelasting
  • – onderhoud en reparatie inbegrepen
  • – inclusief pechhulp in binnen- en buitenland
  • – inclusief vervangend vervoer
  • – altijd originele onderdelen
  • – contante uitbetaling inruilauto
  • – all-risk verzekering
  • – geen zorgen over inruilwaarde

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws