LPG systemen

PRINS VSI autogassystemen:

Autogas is goed voor het milieu.
En zeker tegenwoordig ook goed voor de portemonnee. Autogas is ongeveer een euro per liter goedkoper dan benzine. Dat maakt de aanschaf en inbouw van een autogassysteem in uw auto een stuk aantrekkelijker.

VSI systeem: VSI is een afkorting voor “Vapour Sequential Injection”. Het VSI systeem is het meest geavanceerde dampvormig injectie systeem dat op de markt verkrijgbaar is. Het VSI systeem is er zowel in een LPG als een CNG variant en het systeem is daarnaast ook nog eens geschikt voor de nieuwste generatie Direct Injectie motoren (VSI-DI). Met het VSI systeem is er geen verschil merkbaar met het rijden op benzine. Met het VSI systeem streeft Prins naar optimale emissies en kostenvermindering. Het VSI systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Keihin Corp. Japan, één van ’s werelds grootste producenten van injectoren en brandstofsystemen, met een naam die staat voor OEM kwaliteit en betrouwbaarheid.

NatuurHet VSI systeem is volledig geïntegreerd door middel van het “master-slave” principe met de ECU van het voertuig, waardoor het systeem (E)OBD compatibel is. Hierdoor is er geen simulatie van het lambdasignaal noodzakelijk. De belangrijkste componenten van het VSI systeem zijn van OEM kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor LPG en CNG applicaties. Alle componenten voldoen aan de strengste regels en certificeringen.

De installatie van de componenten is erg gemakkelijk dankzij het compacte ontwerp. De speciaal ontwikkelde diagnosesoftware is uniek en maakt verfijnde afstelling van het VSI systeem mogelijk. Daardoor zijn optimale prestaties en verminderde emissie uitstoot mogelijk.
Info over Prins VSI autogassystemen – klik hier.

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws