Verzekering diensten

Optimale zekerheid is zó geregeld !

U overweegt de aanschaf van een nieuwe auto of u heeft er wellicht net bij ons één gekocht? In dat geval feliciteren wij u graag met uw keuze en wensen wij u alvast heel veel plezierige en vooral veilige kilometers toe.

Voor het geval u onverhoopt toch pech of schade rijdt, hebben wij speciaal voor u in samenwerking met Automotive Insurance en Centraal Beheer Achmea een autoverzekering ontwikkeld. Een autoverzekering die een unieke dekking, een messcherpe premie en een perfecte schade-afwikkeling combineert.

U kunt uw autoverzekering zelf samenstellen. Zo bepaalt u bijvoorbeeld altijd zelf de hoogte van uw dekking en de bijbehorende premie. Naast de standaard polis kunt u kiezen voor bijverzekering van: No-claimbeschermer, ongevallen inzittenden, pechhulp Europa, rechtsbijstand, schadeverzekering inzittenden. De risicodrager van onze autoverzekering is niemand minder dan Centraal Beheer Achmea, niet voor niets de grootste autoverzekeraar van Nederland!

Kortom: Bij Centraal Beheer Achmea betaalt u nooit voor iets wat u niet denkt nodig te hebben. In de meeste gevallen is geen alarmsysteem verplicht en indien u minder dan 12000 km per jaar rijdt, is er ook nog een extra korting op de premie van toepassing.

Verzeker de aanschafwaarde vergoeding gedurende 3 jaar!
Overtuig uzelf en bereken binnen 1 minuut uw persoonlijke premie!

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws