Garantie

Wanneer bij Koenen’s Autobedrijf B.V. een auto koopt,

profiteert u meteen van services die ontwikkeld zijn om veiliger reizen te waarborgen en onvoorziene uitgaven op een afstand te houden.

Bij aankoop van een automobiel zijn per merk de onderstaande verschillende garantie voorwaarden van toepassing:

 

CHRYSLER, DODGE & RAM garantie – op door ons geleverde nieuwe automobielen:

Op een een nieuwe RAM, die u bij ons aankoopt, is 24 maanden garantie,  vanaf de datum van eerste ingebruikname, tot een maximum van 100.000 km ( wat u het eerst bereikt) van toepassing. Onder deze Garantie zullen wij eventuele onderdelen die ten gevolge van een fabricagefout(en) defect zijn geraakt repareren of vervangen door originele of gereviseerde onderdelen.

De werkzaamheden die onder Garantie door ons worden uitgevoerd omvatten: – reparatie of vervanging van het defecte component – noodzakelijke arbeid voor de reparatie of vervanging – – levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

De Garantie dekt geen defecten of gebreken die, geheel of gedeeltelijk, veroorzaakt of verergerd zijn door: – wijzigingen, reparaties of de- en montagewerkzaamheden die aan de auto niet door onze werkplaats zijn uitgevoerd – het niet tijdig uitvoeren van de voorgeschreven onderhoudsbeurten (voor zover deze direct van invloed zijn op het defecte component) – modificaties aan de auto zonder onze voorafgaande goedkeuring – verwaarlozing, ongevallen, late melding van defecten, oneigenlijk gebruik, deelname aan sportevenementen – reparaties uitgevoerd met niet originele onderdelen (d.w.z. onderdelen die niet door ons zijn geleverd). De Garantie dekt ook geen defecten die zijn veroorzaakt door normale gebruiksslijtage. Hiertoe behoren bijvoorbeeld het verversen of bijvullen van oliën en andere vloeistoffen of de vervanging van de volgende slijtage onderhevige delen zoals: (banden, gloei)bougies, filters, aandrijfriemen, koppelingsplaten, remschijven en -blokken, achterremschoenen en -trommels, schokdempers, zekeringen, gloeilampen, uitlaatdelen, wisserbladen voor voor- en achterruit, enz.

De garantie vervalt als een storing niet binnen redelijke tijd nadat deze zich heeft voorgedaan aan ons wordt gemeld. De garantie is niet overdraagbaar.

 

CHRYSLER, DODGE & RAM aanvullend  garantie – ( op door ons nieuw geleverde en in Nederland geregistreerde automobielen):

Als u onverhoopt met pech langs de weg staat, wilt u maar een ding: zo snel mogelijk geholpen worden. Hiervoor bieden wij u tijdens de garantieperiode de ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp en extra services.

 

EXTRA MOBILITEITSHULP: 24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK!

  • Mobiele werkplaats – Bij pech onderweg komt een monteur het voertuig ter plaatse repareren.
  • Wegslepen – Als uw auto niet langs de weg kan worden gerepareerd, brengen wij deze naar het dichtstbijzijnde erkend Service Punt.
  • Vervangend vervoer – Maximaal 4 werkdagen – plus eventueel tussenliggend weekend of feestdagen – vervangend vervoer.
  • Reiskosten – Vergoeding van taxikosten om naar een treinstation of autoverhuurbedrijf te gaan.
  • Terugreis of doorreis van passagiers – Vergoeding van trein- of vliegreis bij stranding van het voertuig op meer dan 50 kilometer van de woonplaats.
  • Hotelkosten – Vergoeding van hotel-/overnachtingskosten als u strandt op meer dan 50 kilometer van huis.
  • Ophalen gerepareerde auto – Vergoeding van de kosten om uw gerepareerde auto op te halen meer dan 50 kilometer van huis.
  • Repatriëring van het niet-gerepareerde auto – Terugbrengen van uw auto uit het buitenland als hij niet binnen 5 dagen gemaakt kan worden.

 

 

 

Jeep garantie – op door ons geleverde nieuwe automobielen:

Bij de aankoop van uw nieuwe Jeep® is een garantie van 36 maanden inbegrepen, het betreft hier 2 jaar fabrieksgarantie en 1 jaar aanvullende garantie. De garantieperiode gaat in vanaf de registratiedatum van de auto en loopt tot het einde van het derde jaar of tot de auto een totaal van 120.000 km afgelegd heeft.

2 jaar fabrieksgarantie: De garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen. Werkzaamheden onder garantie worden uitgevoerd door de Jeep® Servicecentra en omvatten: – reparatie of vervanging van het defecte onderdeel – arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie – levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren. Tijdens fabrieksgarantie kunt u ook van hulp bij pech onderweg profiteren.

3e jaar aanvullende garantie: Als de garantie van 24 maanden eenmaal is verlopen, zal het Jeep® Servicepunt de auto voor een aanvullende periode van 12 maanden garanderen vanaf de eerste dag na afloop van de periode van twee jaar vanaf de eerste registratiedatum van de auto of de aflevering van de auto, zoals vastgesteld op het garantiebewijs en ondertekend door het Jeep® Servicepunt, tot het einde van het derde jaar of tot de auto een totaal van 120.000 km afgelegd heeft vanaf de datum van eerste registratie.

Garantie op de lak: Het voertuig is gegarandeerd tegen fabricagefouten in het lakwerk voor een periode van 24 maanden vanaf de afleverdatum. De garantie voorziet in het volledig of gedeeltelijk opnieuw lakken van het voertuig om alle fouten te elimineren, in overeenstemming met de standaardvoorwaarden van de fabrikant.

Garantie tegen doorroesten: Uw auto wordt gedekt voor door garantie tegen doorroesten veroorzaakt door corrosie. Deze garantie dekt de kosten van alle reserveonderdelen en de arbeid vereist om de plaatdelen die zijn doorgeroest te repareren of te vervangen. Als het doorroesten optreedt wegens andere redenen dan corrosie, dan is deze garantie niet van toepassing. Cosmetische corrosie of corrosie veroorzaakt door bijvoorbeeld steenslag of krassen wordt niet gedekt. Er zijn twee tijdslimieten van toepassing op deze garantie, die ingaan op de afleverdatum van uw voertuig: A – voor externe carrosseriepanelen (die gelakt zijn en zichtbaar zijn van buitenaf) is de tijdslimiet 7 jaar, zonder kilometragelimieten en B – voor de overige panelen is de tijdslimiet 24 maanden, zonder kilometragelimieten.

Jeep heeft naast het uitgebreide garantie programma ook nog complete service / zekerheid  en pechhulp regelingen. Klik om de mogelijkheden te bekijken.

Bron: http://jeep.mopar.eu/jeep/nl/nl/garantie-onderhoud

 

 

 

Subaru garantie – op door ons geleverde nieuwe automobielen:

Voor alle nieuw afgeleverde Subaru automobielen geldt een garantietermijn van 36 maanden (3 jaar), gerekend vanaf de dag dat het voertuig in bedrijf gesteld wordt, aan de eerste eigenaar wordt geleverd of wordt geregistreerd (wat het eerst van toepassing is) met een maximum van 100.000 km. Van deze garantie zijn onder meer uitgesloten: banden, ruitenwisserbladen en andere specifieke, aan slijtage onderhevige onderdelen*.

Oppervlaktecorrosie- en lakgarantie: Er geldt een garantietermijn van 3 jaar op oppervlakteroest en lakdefecten indien dit/deze het gevolg is/zijn van materiaal- en/of fabrieksfouten. Voor deze garantie geldt géén kilometerbeperking.

Carrosseriegarantie: De carrosserie is 12 jaar gegarandeerd tegen doorroesten van binnenuit als dit te wijten is aan materiaal- en/of fabrieksfouten. Ook hier geldt geen kilometerbeperking. Onder ‘carrosserie’ vallen in dit kader alle originele Subaru-plaatwerkdelen zoals de motorkap, de deuren, de achterklep, de bodemplaat en kokerbalken, maar niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

Subaru heeft naast het uitgebreide garantie programma ook nog complete service / zekerheid  en pechhulp regelingen. Klik om de mogelijkheden te bekijken.

Bron: http://www.subaru.nl/garantie

 

 

 

SsangYong garantie – op door ons geleverde nieuwe automobielen:

Bij aankoop van een SsangYong geniet u 5 jaar van onderstaand volledig garantiepakket:

3 jaar basisgarantie (of max. 100.000 km) + 2 jaar (of max. 100.000 km) op de aandrijflijn – aanbod geldig voor wagens ingeschreven in de Benelux – een garantie tegen corrosie van 6 jaar – een garantie tegen lakfouten van 2 jaar. Tijdens de volledige garantieperiode geniet u met uw SsangYong ook van 5 jaar pechhulp en mobiliteitsgarantie in Europa. Naast een kosteloze herstelling zorgt SsangYong ook voor het ophalen van de auto en de inzittenden (incl. aanhangwagen of caravan), vervangend vervoer, voortzetten van de vakantie of veilig transport naar huis.

SsangYong heeft naast het uitgebreide garantie programma ook nog complete service / zekerheid  en pechhulp regelingen. Klik om de mogelijkheden te bekijken.

Bron: http://www.ssangyong.nl/services/garantie-en-pechhulp/

 

 

 

Cadillac, Corvette, Hummer, GMC, Chevrolet US en Lancia garantie –

op nieuwe door ons in Nederland geregistreerd automobielen:

Op een een nieuwe auto van dit merk, die u bij ons aankoopt, is 24 maanden garantie,  vanaf de datum van eerste ingebruikname, tot een maximum van 100.000 km ( wat u het eerst bereikt) van toepassing. Onder deze Garantie zullen wij eventuele onderdelen die ten gevolge van een fabricagefout(en) defect zijn geraakt repareren of vervangen door originele of gereviseerde onderdelen.

De werkzaamheden die onder Garantie door ons worden uitgevoerd omvatten: – reparatie of vervanging van het defecte component – noodzakelijke arbeid voor de reparatie of vervanging – – levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

De Garantie dekt geen defecten of gebreken die, geheel of gedeeltelijk, veroorzaakt of verergerd zijn door: – wijzigingen, reparaties of de- en montagewerkzaamheden die aan de auto niet door onze werkplaats zijn uitgevoerd – het niet tijdig uitvoeren van de voorgeschreven onderhoudsbeurten (voor zover deze direct van invloed zijn op het defecte component) – modificaties aan de auto zonder onze voorafgaande goedkeuring – verwaarlozing, ongevallen, late melding van defecten, oneigenlijk gebruik, deelname aan sportevenementen – reparaties uitgevoerd met niet originele onderdelen (d.w.z. onderdelen die niet door ons zijn geleverd). De Garantie dekt ook geen defecten die zijn veroorzaakt door normale gebruiksslijtage. Hiertoe behoren bijvoorbeeld het verversen of bijvullen van oliën en andere vloeistoffen of de vervanging van de volgende slijtage onderhevige delen zoals: (banden, gloei)bougies, filters, aandrijfriemen, koppelingsplaten, remschijven en -blokken, achterremschoenen en -trommels, schokdempers, zekeringen, gloeilampen, uitlaatdelen, wisserbladen voor voor- en achterruit, enz.

De garantie vervalt als een storing niet binnen redelijke tijd nadat deze zich heeft voorgedaan aan ons wordt gemeld. De garantie is niet overdraagbaar.

 

 

 

Occasion garantie – op door ons geleverde automobielen:

Deze is afhankelijk van de manier van aankoop. Hiervoor verwijzen wij naar de aankoop mogelijkheden. Klik om deze in te zien.

 

Bovenstaande is een samenvattende weergave, specificatie afwijkingen en tussentijdse wijzigingen onder voorbehoud. Wij vrijwaren ons bij voorbaat voor tekst- en of zetfouten en verwijzen naar de betreffende merken websites met de meest actuele beschrijving.

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws