Nieuwe Jeep Compass

BEPAAL UW EIGEN KOERS.

 

 

 

Voor avontuur hoeft u echt de jungle niet in. Ook in de stad valt genoeg te beleven. Maar welke route u ook kiest, met zijn innovatieve aandrijflijn, veiligheidsvoorzieningen en multimediatechnologie voelt de nieuwe Jeep® Compass zich overal thuis.
Op de snelweg, in het drukke stadsverkeer of op onverharde paden in het terrein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE DAG BEGINT IN HET OOSTEN

VERRUIM UW HORIZON
De nieuwe Jeep® Compass is direct herkenbaar aan zijn glanzend zwarte en met verchroomde lijsten ingelegde zevensleufs grille. En natuurlijk aan zijn brede bouw die garant staat voor een solide wegligging en eersteklas offroad-eigenschappen.De led-achterlichten zorgen voor een dynamisch accent, terwijl het rondom vrijwel ononderbroken ruitoppervlak en het glanzend zwarte dak eigentijdse verfijning uitstralen. Met zijn sublieme rijeigenschappen op de weg en uitstekende 4×4-kwaliteiten steekt de Jeep® Compass ver boven de rest uit. Of u zich nu een weg moet banen door de drukke stad of in het terrein, dankzij zijn robuuste chassis en MacPherson-wielophanging met state-of-the-art dempingssysteem loodst de Jeep® Compass u er soepel doorheen.

 

IDEALE REISVOORWAARDEN
Waar u ook heen gaat, de Jeep® Compass brengt u er comfortabel en in stijl naartoe. Het interactieve Uconnect™ NAV-infotainmentsysteem voorziet u daarbij onderweg van alle gemakken op het gebied van audio, communicatie en navigatie. Na koppeling aan uw smartphone biedt Apple CarPlay iPhone-gebruikers toegang tot onder meer Apple Maps, Messages, telefoon en Apple Music via Sirispraakbediening. Android Auto™ geeft toegang tot onder andere Google Maps™ en Google Play Music™ via het 8,4- inch touchscreen in het dashboard of de bedieningstoetsen op het stuurwiel. Zo kunt u uw ogen veilig op de weg houden wanneer u uw eigen playlist selecteert om af te spelen met het BeatsAudio™ hifi -systeem met negen speakers.

De met leder beklede, geventileerde stoelen versterken daarbij het ontspannen reisgevoel, net als het tweedelige glazen panoramadak dat de zon in overvloed naar binnen laat.

 

HET NOORDEN IS OM DE HOEK

KEUZEVRIJHEID OP ELK TERREIN
De Jeep® Compass biedt u maximale vrijheid. Ook in het samenstellen van een aandrijflijn die precies aan uw eisen voldoet. Voor de motor hebt u de keuze uit benzine- en dieselmotoren van 1,4 tot 2,0 liter en vermogens oplopend van 120 tot 170 pk. Deze kunnen worden gecombineerd met een negentraps automatische transmissie of een handgeschakelde zesversnellingsbak. Verder kunt u kiezen voor voorwielaandrijving of vierwielaandrijving met Selec-Terrain®-tractieregeling en automatisch ontkoppelbare achterwielaandrijving. Daarmee kunt u in een oogwenk overschakelen van stadsgebruik op terreinwerk en omgekeerd. Voor de vierwielaandrijving biedt de nieuwe Jeep® Compass bovendien nog keuze uit twee verschillende 4×4-systemen:het single-speed Jeep® Active Drive-systeem en Active Drive Low, een two-speed systeem dat gebruikmaakt van een tussenbak met hoge en lage gearing. Beide koppelen een uitstekende tractie bij weggebruik aan sublieme offroad-prestaties, waarbij elk van de vier wielen altijd automatisch de juiste hoeveelheid aandrijfkracht krijgt. De Selec-Terrain®-tractieregeling geeft u de keuze uit vijf verschillende instellingen: Auto, Snow, Sand, Mud en Rock. Het systeem coördineert voor elke rijsituatie de aansturing van twaalf verschillende voertuigsystemen om een optimale controle en grip te verkrijgen. Wanneer het nodig is helpt Hill Descent Control u daarbij om veilig en gecontroleerd steile hellingen af te dalen.

 

 

 

ALLES ONDER CONTROLE, WELKE WEG U OOK INSLAAT
Niet elke weg die u inslaat is even gemakkelijk. Maar met de Jeep® Compass hoeft u zich over de veiligheid in elk geval geen zorgen te maken.

 

Met actieve rijassistentiesystemen als Forward Collision Warning Plus, Lane Sense Departure
Warning Plus en Blind Spot Monitoring met Rear Cross Path Detection, waarschuwt hij u tijdig voor alles wat u op uw pad kunt tegenkomen. Vanuit welke windrichting dan ook.

 

 

 

 

TREK NAAR HET ZUIDEN

NIETS IS ONMOGELIJK
De Jeep® Compass Trailhawk geeft een nieuwe inhoud aan het begrip grenzeloos. Zijn Active Drive Low 4×4-systeem, SelecTerrain®-tractieregeling met 20:1-kruipreductie in de Rockmodus, 17-inch noppenbanden, speciale voorbumper voor een grotere oploophoek, extra bodemvrijheid en karakteristieke rode sleepogen aan de achterkant, geven hem een onovertroffen terreinvaardigheid. Zijn Trail Rated®-badge maakt daarbij duidelijk dat er voor deze Compass geen onoverkomelijke obstakels bestaan. Niet in de urban jungle en niet in de echte wildernis.

 

 

 

IN HET WESTEN GAAT DE AVOND OVER IN DE NACHT

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor nadere informatie of het maken van een proefrit kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle illustraties en gegevens in deze pagina komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting. Wij behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om de te voeren model en samenstelling aan te passen of uit het programma te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Aan de hier verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws