Nieuwe Subaru

Wij verkopen niet gewoon luxe automobielen, wij verkopen Subaru’s.

Subaru. Een wéreldmerk

Subaru produceert al ruim zestig jaar automobielen en is nu meer dan 40 jaar actief in de Benelux. Het merk maakt deel uit van het wereldomvattende Fuji Heavy Industries Ltd, een concern dat zich niet alleen met de productie van auto’s bezighoudt, maar ook met die van vliegtuigen, openbaar vervoersmiddelen o.a. treinen en industriële producten. Kortom: Subaru is niet zo maar een merk. Subaru is een wéreldmerk!

Begin negentiger jaren besloot de auto divisie zich vrijwel geheel te gaan toeleggen op de productie van modellen met een belangrijke, extra veiligheidsvoorziening: Symmetrical All Wheel Drive (Symmetrical AWD), oftewel permanente vierwielaandrijving. Inmiddels zijn alle leverbare modellen hier standaard en zonder meerprijs van voorzien.

Graag bespreken wij met u de wensen en offreren u de gewenste Subaru. Uiteraard doen wij u bij behoefte ook een passend voorstel met betrekking tot de financiering, leasing en verzekering.

Om de diverse modellen en uitvoeringen eens op uw gemak te bekijken kunt u op de merklogo / grille afbeelding klikken en zal de Subaru wereld voor u open gaan.

Onze verkopers beantwoorden graag uw vragen. Contact opnemen, klik hier.

 

 

 

Zoek een occasion

Het laatste nieuws

VIJF STERREN WAARDERING

Koenen’s Autobedrijf B.V. behaald wederom de vijf sterren waardering. Koenen’s Autobedrijf heeft zich blijkbaar ...

Lees verder >> Meer nieuws